Scheidingswand in loods

Scheidingswanden in loods

Voor D&A Electric in Ridderkerk mochten wij het Cleanpanel wandsysteem toepassen voor het creëren van scheidingswanden in hun bedrijfshal.

Nieuwbouw roll-over carwash Esso Barneveld

Dit project was een thuiswedstrijd voor Cleanbuild – de nieuwe locatie van Esso Barneveld ligt vlakbij ons kantoor. Ons montageteam hoefde niet ver te rijden om hier onze Cleanpanel panelen te leveren en te monteren. 

Nieuwbouw carwash CarPro in Best

Spiksplinternieuw en hypermodern – de nieuwe CarPro vestiging in Best is een aanwinst voor de regio. Met hygiënische wandbekleding van Cleanbuild.

Nieuwe carwash met staalconstructie Wensink Groningen

Leeg pand ombouwen tot carwash? Cleanbuild is niet alleen gespecialiseerd in hygiënische wandbekleding, maar kan ook de staalconstructie realiseren. Super efficiënt; de wanden kunnen zo gelijk worden opgetrokken uit kunststof panelen. Metselwerk is niet nodig.

Renovatie wasstraat Diepenheim

Een grondige renovatie bij Autobedrijf Neplenbroek uit Diepenheim: gloednieuwe wandbekleding én een wachtruimte gerealiseerd met Cleanpanel panelen.

Brouwerij De Stulp in Renesse

Bar De Stulp in Renesse heeft nu ook een eigen brouwerij. In een bestaande ruimte onder de kroeg is met hulp van Cleanpanel panelen een hygiënische, professionele brouwerij gerealiseerd. Proost!

Renovatie truckwash SuperTank Zeewolde

renovatieproject truckwash met kunststof panelen

De truckwash van tankstation SuperTank Zeewolde is gerenoveerd met Cleanpanel wandpanelen. De extra hoge wanden van de truckwash zien er nu weer fris en blinkend uit!

Rollover en wasboxen renovatie OK Olst

Na een grote rolloverruimte en wasboxen renovatie ziet de carwash van OK Olst er totaal anders uit. De wanden en plafonds zijn bekleed met Cleanpanel panelen.

Wanden Truckwash Rijnsburg

In de Truckwash Rijnsburg zijn de wanden bekleed met Cleanpanel kunststof panelen en er zijn Cleandoor kunststof deuren geplaatst.

Rollover wasstraat Volvo Nijmegen

Voor een Volvo-dealer uit Nijmegen leverden en monteerden wij witte Cleanpanel kunststof panelen voor de bekleding van de rollover-wasstraat. 

Wandbekleding bedrijfshal Farsum

Wandbekleding bedrijfshal – In de nieuwe loods van een industrieel reinigingsbedrijf zijn wand- en plafondpanelen van Cleanpanel geplaatst.

Nieuwe wanden wasruimtes OK Son en Breugel

In de wasruimtes van Tankstation OK Son Oost zijn nieuwe wanden geplaatst. Daarbij is ook alle apparatuur en het leidingwerk netjes weggewerkt achter strakke, witte Cleanpanel panelen.

Renovatie Truckwash Gieten

Truckwash Gieten

Cleanbuild heeft voor de nieuwe Truckwash in Gieten diverse Cleanwindow kunststof kozijnen en Cleandoor kunststof deuren op maat geleverd met een variëteit aan maten en uitvoeringen. Allemaal in de juiste projectkleur, voorzien van inbraakwerend beslag, met maximaal comfort en lage energiekosten. Bekijk hier het volledige fotoreportage.

Wanden Rollover Volvo Echt

Bij de nieuwbouw van het bedrijfspand van Volvo Rutten in Echt bekleedde Cleanbuild de wanden van de nieuwe wasstraat.

Hygiënische wanden in Bakkerij Alkemade

bakkerij-cleanpanel-hygienische-wanden

Bakkerij Alkemade is een grote bakkerij. Gelukkig kost het onderhoud van de hygiënische wanden in de bakkerij weinig tijd, nu ze zijn bekleed met hagelwitte Cleanpanel panelen!

Cleandoor witte binnendeur

Cleandoor kunststof deur in de kleur wit met beglazing. De kunststof deuren van Cleanbuild zijn volledig naar wens samen te stellen.

Renovatie wasstraat Esso Schmilich

Een snelle oplossing met groots resultaat – de wasstraat van tankstation Esso Schmilich is volledig gerenoveerd met Cleanbuild producten.

Wanden bierbrouwerij Het Gansje

Wanden bierbrouwerij Het Gansje bekleed met Cleanpanel – In de kleine, Zeeuwse brouwerij zijn kunststof wandpanelen van Cleanbuild geplaatst, evenals een klein barretje.

Renovatie Truckwash Geling

Grondige metamorfose voor Truckwash Geling in Groningen met Cleanpanel wandpanelen, Huijbregts Floorsystems en ACT BV wasinstallatie.

Renovatie Total Carwash Tiel

Naast de levering van het nieuwe kunststof wandsysteem, mochten de specialisten van Cleanbuild ook de montage verzorgen. Op effectieve wijze werd in twee dagen tijd de sterk verouderde carwash met betegelde muren gerenoveerd en voorzien van mooie witte strakke wanden.

Nieuwbouw wasstraat in Vught

In de nieuwbouw wasstraat in Vught zijn Cleanpanel panelen toegepast voor de wandbekleding. Met een schitterend resultaat!

Nieuwbouw wasstraat BCA Barneveld

Dit project betrof de nieuwbouw van twee roll-over wasstraten en de bekleding van de ruimte waar foto’s worden gemaakt van de te veilen auto’s.

Renovatie wasstraat Autowascentrum Bleeker

Autowascentrum Bleeker

Onlangs heeft aannemer Droste Kleinbouw een project voltooid met Cleanpanelen van Cleanbuild. Het betrof de renovatie van een wand in een wasstraat. Deze wasstraat is eigendom van Autowascentrum Bleeker in Twente.

Werkruimte Mercedes dealer gerenoveerd

Renovatie werkplaats Mercedes Benz

In juni 2019 heeft Bouwimpex in opdracht van firma Kärcher een project met Cleanpanel in een bedrijfsruimte van een Mercedes dealer voltooid. Er was behoefte aan een scheidingswand tussen het natte carwash-gedeelte en de droge werkruimte van de Mercedes dealer.

Scheidingswanden en kantoor Expo Haarlemmermeer

De beursorganisatie van de Expo Haarlemmermeer zit er warmpjes bij in hun kantoor, omgeven door Cleanpanel panelen. In de evenementenhal in Vijfhuizen plaatste ons montageteam een inpandig kantoor en meerdere scheidingswanden van kunststof panelen.