beeld-home

Nieuwbouw roll-over carwash Esso Barneveld

Dit project was een thuiswedstrijd voor Cleanbuild – de nieuwe locatie van Esso Barneveld ligt vlakbij ons kantoor. Ons montageteam hoefde niet ver te rijden om hier onze Cleanpanel panelen te leveren en te monteren.

Cleanpanel kunststof panelen hebben een perfect glad oppervlak en zijn helder wit. Steeds vaker kiezen carwash ondernemers niet alleen voor kunststof wandbekleding vanwege de praktische voordelen, maar juist ook vanwege het uiterlijk. Zeker in combinatie met led-verlichting zorgen de strakke panelen voor een hygiënische en moderne uitstraling. Dat draagt allemaal bij aan de klantbeleving; belangrijk in carwash business!

omslagfoto essso Barneveld door Cleanbuild, cleanpanels HPL platen

Foto's van het project

Wij bouwen aan de mooiste projecten

Vraag nu kosteloos een Sample Pakket aan

Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven uw werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Super glad, slagvast & stralend wit – Ervaar het eerst zelf met eigen ogen. Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Download nu onze brochures

Download nu onze productbrochures en maak kennis met alle kunststof bouwproducten van Cleanbuild. Vraag vrijblijvend advies aan of een offerte op maat. Onze specialisten helpen u graag verder!

Wil je jouw project snel, vakkundig en voor een aantrekkelijke prijs laten uitvoeren?

Download dan nu onze brochure en ontdek alle voordelen van Cleanbuild.