Wasboxen

WASBOXEN

Bij het bouwen van wasboxen is het verstandig om te kiezen voor kwalitatief sterk en makkelijk te onderhouden (tussen)wanden. Onze kunststof panelen passen daar uitstekend bij. Ze hebben een glad oppervlak, zijn eenvoudig schoon te spuiten en ze zijn nauwelijks te beschadigen. Zo realiseert u op een snelle manier handige, onderhoudsvriendelijke wasboxen, Cleanbuild kan u van begin tot eind van dienst zijn: wij kunnen u bijstaan met advies én montage. 

WAAROM CLEANBUILD VOOR UW WASBOXEN?

ONZE OPLOSSINGEN VOOR WASBOXEN

Cleanbuild produceert en levert hoogwaardige kunststof bouwproducten, die zeer geschikt zijn voor de realisatie van wasboxen. Wanden en plafonds die zijn bekleed met Cleanpanel kunststof panelen kosten weinig onderhoud, zijn slagvast en blijven langdurig mooi en hygiënisch.

GEREALISEERDE WASBOX PROJECTEN

Ons montageteam rijdt regelmatig door het land om nieuwe wasboxen te bouwen met Cleanbuild producten. Tot grote tevredenheid van onze klanten!

Wasruimte voor Camperstalling

In Sevenum heeft ons montageteam onlangs de wanden, het plafond en de Cleandoor deuren gemonteerd voor een camperstalling. In deze ruimte, welke tevens dienst

Nieuwe inpandige wasstraten voor Smink Infra

In Nijkerk bouwde infraspecialist Smink Infra een nieuw pand dat wordt verhuurd aan een leasemaatschappij. Voor de oplevering van hun auto’s heeft de leasemaatschappij
Logo smink infra

Rollover en wasboxen renovatie OK Olst

Na een grote rolloverruimte en wasboxen renovatie ziet de carwash van OK Olst er totaal anders uit. De wanden en plafonds zijn bekleed met
OK - carwash wanden van kunststof

Nieuwe wanden wasruimtes OK Son en Breugel

In de wasruimtes van Tankstation OK Son Oost zijn nieuwe wanden geplaatst. Daarbij is ook alle apparatuur en het leidingwerk netjes weggewerkt achter strakke,
OK - carwash wanden van kunststof

Cleandoor RVS deur als omkasting toegepast

Cleandoor RVS deuren zijn ook geschikt voor het maken van omkastingen om bijvoorbeeld leidingwerk weg te werken.
cropped-Cleanbuild-favicon-1-1.jpg

Renovatie wasstraat Kuster Energy Doetinchem

Dat ziet er ‘tiptop’ uit: bij de vernieuwing van autowasstraat TipTop Doetinchem heeft Cleanbuild kunststof wandbekleding geleverd en gemonteerd.
Kuster - logo wanden carwash renovatie

Nieuwbouw wasstraat Van Leeuwen Car Cosmetics

Van showroom naar wasruimte – met behulp van Cleanpanel panelen bouwde Van Leeuwen Car Cosmetics een nieuwe, inpandige wasstraat.
logo-Van-Leeuwen-car

VAN ADVIES TOT MONTAGE - WIJ REGELEN ALLES

Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk. Voordat u bestelt, denken wij met u mee over de passende producten en afmetingen voor uw autowasboxen. Onze ervaren adviseurs kennen alle mogelijkheden en informeren u graag. Vervolgens produceren we de panelen direct op de juiste (lengte)maat en leveren ze bij u af. Ook de montage kunnen wij, als u dat wilt, volledig voor u verzorgen. Ons ervaren team komt graag bij u langs voor een snelle, professionele montage van uw nieuwe Cleanbuild producten.

Vraag nu kosteloos een Sample Pakket aan

Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven uw werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling.

Super glad, slagvast & stralend wit – Ervaar het eerst zelf met eigen ogen. Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

BETER MILIEU MET DUURZAME WASBOXEN

In een autowasbox kunnen mensen zelf aan de slag met het wassen van hun auto, zonder dat ze al het vuil thuis op de stoep krijgen. In sommige gemeentes is het zelfs niet meer toegestaan om thuis de auto te wassen, omwille van het milieu. Waar professionele wasgelegenheden zorgvuldig omgaan met de dosering en afvoer van schoonmaakmiddelen, komt dat thuis allemaal in het riool terecht. Autowasboxen zijn een duurzaam alternatief. Onze kunststof bouwmaterialen matchen perfect met dat duurzame karakter. Wanden en plafonds die met Cleanpanel zijn bekleed, blijven zeer lange tijd in topconditie. Ze zijn bestand tegen schoonmaakmiddelen, slijten nauwelijks en kunnen absoluut tegen een stootje. Ideaal voor toekomstbestendige wasboxen!

CLEANBUILD BROCHURES

Download nu onze productbrochures en maak kennis met alle kunststof bouwproducten van Cleanbuild. Vraag vrijblijvend advies aan of een offerte op maat. Onze specialisten helpen u graag verder!

Cleanpanel ® is een product van Cleanbuild, specialist in hoogwaardige (hygiënische) kunststof bouwproducten. Kunststof wand- en plafondbekleding bestond al langer, maar had zelden de juiste kwaliteit of eigenschappen voor gebruik in industriële of hygiënische ruimtes. Daarom ontwikkelden wij, in samenwerking met de kunststoffenindustrie, het Cleanpanel paneel. Dit paneel beschikt over opvallende kenmerken, die een hoge mate van hygiëne en schoonmaakgemak mogelijk maken. De dubbelzijdige rubberen afdichting bijvoorbeeld, die uniek is voor ons product. Maar ook de samenstelling van het materiaal (hard PVC), de extra gladde afwerking en sterke verbindingen in de kern vindt u alleen bij Cleanpanel. Het is een uitgekiend product, dat voor heel veel toepassingen geschikt is.

De kunststof panelen vormen het belangrijkste onderdeel van ons totaalpakket hygiënische kunststof bouwproducten. Cleanbuild produceert en levert ook bijpassende kunststof profielen (Cleanprofile) en hoogwaardige kunststof deuren en ramen (Cleandoor en Cleanwindow). Ook voor deze producten geldt dat we jarenlang hebben gesleuteld aan de juiste samenstelling van materialen en vormgeving. Het resultaat: een compleet programma van slimme en praktische materialen met een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding.

Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden om uw carwash, tankstation overkapping, keuken of productieruimte te renoveren met de hygiënische oplossingen van Cleanbuild.

Ik wil vrijblijvend advies