wasboxen

Wasboxen

Bouw toekomstbestendig met kunststof panelen

Een goede wasbox is niet alleen sterk, maar ziet er ook strak uit. Dan is het een goed idee om te kiezen voor makkelijk te reinigen wandbekleding. Cleanpanel kunststof panelen, bijvoorbeeld. Onze panelen voor wasboxen hebben een glad oppervlak, waardoor je ze makkelijk schoon kunt spuiten. Ook zijn ze slag- en stootvast. Zo heb je langdurig plezier van onderhoudsvriendelijke en ‘hufterproof’ wasboxen. 

Cleanbuild voor wasboxen?

Profiteer van groot schoonmaakplezier met stevige, kunststof wasbox wanden.

Wij bouwen aan de mooiste wasboxen

Ons montageteam rijdt regelmatig door het land om nieuwe wasboxen te bouwen met Cleanbuild producten. Tot grote tevredenheid van onze klanten!

Vraag nu kosteloos een Sample Pakket aan

Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven uw werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Super glad, slagvast & stralend wit – Ervaar het eerst zelf met eigen ogen. Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Download nu onze brochures

Download nu onze productbrochures en maak kennis met alle kunststof bouwproducten van Cleanbuild. Vraag vrijblijvend advies aan of een offerte op maat. Onze specialisten helpen u graag verder!

Zet ons maar aan het werk

Ga je wasboxen bouwen of renoveren? Bij Cleanbuild kunnen we je helpen aan de wandbekleding en de montage ervan. Wij werken met een eigen montageteam, dat veel ervaring heeft met het plaatsen van Cleanpanel. Zij kunnen de montage snel en vakkundig voor je uitvoeren.

Wij begeleiden jouw project van A tot Z. Onze werkwijze ziet er zo uit:

Meer over Cleanpanel & wasboxen

Welke materialen zijn geschikt voor wasboxen?

Bij het bouwen van een wasbox is het belangrijk om te kiezen voor duurzame materialen die bestand zijn tegen de zware omstandigheden. Kunststof panelen zijn een uitstekende keuze voor wasboxen, omdat ze bestand zijn tegen vocht, chemicaliën en nauwelijks slijten. Bovendien zijn kunststof panelen gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, wat essentieel is voor een hygiënische omgeving.

Duurzame wasboxen voor beter milieu

In een autowasbox kunnen mensen zelf aan de slag met het wassen van hun auto, zonder dat ze al het vuil thuis op de stoep krijgen. In sommige gemeentes is het zelfs niet meer toegestaan om thuis de auto te wassen, omwille van het milieu. Waar professionele wasgelegenheden zorgvuldig omgaan met de dosering en afvoer van schoonmaakmiddelen, komt dat thuis allemaal in het riool terecht. Autowasboxen zijn een duurzaam alternatief. Onze kunststof bouwmaterialen matchen perfect met dat duurzame karakter. Wanden en plafonds die met Cleanpanel zijn bekleed, blijven zeer lange tijd in topconditie. Ze zijn bestand tegen schoonmaakmiddelen, slijten nauwelijks en kunnen absoluut tegen een stootje. Ideaal voor toekomstbestendige wasboxen.

Wasbox bouwen

Bij het bouwen van wasboxen moet je rekening houden met verschillende factoren, waaronder de grootte en vorm van de box en de waterafvoer. Het is belangrijk om een ​​goede balans te vinden tussen functionaliteit en esthetiek, zodat de wasbox zowel aantrekkelijk als praktisch is. Klanten baseren hun keuze immers op die twee factoren. Aantrekkelijkheid is met name voor nieuwe klanten erg belangrijk. Of klanten terugkeren, wordt ook bepaald door de praktische kant. Een wasbox die prettig werkt en voldoende ruimte biedt, mag rekenen op vaste klanten.

Cleanpanel kunststof panelen kun je makkelijk installeren en ze worden op maat gemaakt. Daarnaast zijn de panelen verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, waardoor ze perfect kunnen worden afgestemd op de stijl van de wasbox.

Je wasboxen laten opvallen

Moderne wasboxen moeten niet alleen praktisch zijn, maar ook een aantrekkelijk design hebben dat klanten aantrekt. Op dit moment zijn er verschillende trends op het gebied van wasboxen, waaronder het gebruik van innovatieve technologieën, zoals contactloze betalingssystemen en gekleurde LED-verlichting. 

Cleanpanel kunststof panelen zijn heel goed te combineren met LED-verlichting. Ook kun je de panelen laten bedrukken of kleuren, voor een unieke look & feel. Laat ons weten wat je design wensen zijn, dan denken we graag met je mee over de mogelijkheden!

Wil je jouw project snel, vakkundig en voor een aantrekkelijke prijs laten uitvoeren?

Download dan nu onze brochure en ontdek alle voordelen van Cleanbuild.