Wasruimte voor Camperstalling

In Sevenum heeft ons montageteam onlangs de wanden, het plafond en de Cleandoor deuren gemonteerd voor een camperstalling. In deze ruimte, welke tevens dienst gaat doen als garage, zal er een wasstraat komen waar de campers gewassen worden die zijn opgeleverd. De bouw van dit project is in handen van Peters Bouw en Onderhoud.

Cleanpanel voor elke gewenste projectmaat

De wanden voor deze washal zijn negen meter hoog, de Cleanpanel panelen zijn vanaf de grond gemonteerd en worden op elke gewenste projectmaat geproduceerd. Dit betekent: een specificatie op maat, geen rest- en afvalstukken en dus efficiënter bouwen! Ook het plafond is bekleed met Cleanpanel panelen, tevens heeft ons montageteam de lichtstraat netjes verwerkt in het plafond. De garage en stalling zijn goed bereikbaar door de Cleandoor deuren die door ons zijn geleverd en gemonteerd.

Wilt u dat wij naast de levering ook de montage voor u uit handen nemen? Neem gerust contact met ons op!

Waarom Cleanbuild voor uw washal?

  • Gemakkelijk te reinigen en onderhouden
  • Roestvrij
  • Slag- en stootvast
  • Bestand tegen schoonmaakmiddelen
  • Snelle montage door uniek kliksysteem
  • In elke gewenste lengtemaat verkrijgbaar
  • Uitstekende service, van advies tot montage

Hygiënische wanden en plafonds in testlocatie TiNDLE

Cleanpanel hygiënische kunststof panelen maken deze testlocatie van voedselverwerker Next Gen Foods helemaal klaar voor gebruik.
Logo ngf

Nieuwe inpandige wasstraten voor Smink Infra

In Nijkerk bouwde infraspecialist Smink Infra een nieuw pand dat wordt verhuurd aan een leasemaatschappij. Voor de oplevering van hun auto’s heeft de leasemaatschappij
Logo smink infra

Nieuwe wanden & plafonds Royal 55 Carwash Sint-Truiden

De wasstraat van Royal 55 Carwash in het Belgische Sint-Truiden in onlangs helemaal vernieuwd. De wanden en plafonds zijn door Cleanbuild BV bekleed met
cropped-Cleanbuild-favicon-1-1.jpg

Cleanbuild Brochure

Download nu de GRATIS Cleanbuild productbrochure. Maak kennis met alle kunststof bouwproducten en vraag vrijblijvend advies of een offerte aan. Onze specialisten helpen u graag verder.

Super glad, slagvast & stralend wit – Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Benieuwd naar het product? Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden om uw carwash, tankstation overkapping, keuken of productieruimte te renoveren met de hygiënische oplossingen van Cleanbuild.

Ik wil vrijblijvend advies