beeld-home

Wasruimte voor Camperstalling

In Sevenum heeft ons montageteam onlangs de wanden, het plafond en de Cleandoor deuren gemonteerd voor een camperstalling. In deze ruimte, welke tevens dienst gaat doen als garage, zal er een wasstraat komen waar de campers gewassen worden die zijn opgeleverd. De bouw van dit project is in handen van Peters Bouw en Onderhoud.

Cleanpanel voor elke gewenste projectmaat

De wanden voor deze washal zijn negen meter hoog, de Cleanpanel panelen zijn vanaf de grond gemonteerd en worden op elke gewenste projectmaat geproduceerd. Dit betekent: een specificatie op maat, geen rest- en afvalstukken en dus efficiënter bouwen! Ook het plafond is bekleed met Cleanpanel panelen, tevens heeft ons montageteam de lichtstraat netjes verwerkt in het plafond. De garage en stalling zijn goed bereikbaar door de Cleandoor deuren die door ons zijn geleverd en gemonteerd.

Wilt u dat wij naast de levering ook de montage voor u uit handen nemen? Neem gerust contact met ons op!

Waarom Cleanbuild voor uw washal?

  • Gemakkelijk te reinigen en onderhouden
  • Roestvrij
  • Slag- en stootvast
  • Bestand tegen schoonmaakmiddelen
  • Snelle montage door uniek kliksysteem
  • In elke gewenste lengtemaat verkrijgbaar
  • Uitstekende service, van advies tot montage

Foto's van het project

Wij bouwen aan de mooiste projecten

Vraag nu kosteloos een Sample Pakket aan

Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven uw werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Super glad, slagvast & stralend wit – Ervaar het eerst zelf met eigen ogen. Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Download nu onze brochures

Download nu onze productbrochures en maak kennis met alle kunststof bouwproducten van Cleanbuild. Vraag vrijblijvend advies aan of een offerte op maat. Onze specialisten helpen u graag verder!

Wil je jouw project snel, vakkundig en voor een aantrekkelijke prijs laten uitvoeren?

Download dan nu onze brochure en ontdek alle voordelen van Cleanbuild.