beeld-home

Nieuwe wasstraat voor motoren

De lente zit in de lucht en de temperatuur stijgt, dat betekent dat de motor weer van stal gehaald kan worden. Bij Goedhart Motoren in Bodegraven begrijpen ze dat deze motors zorgvuldig moeten worden schoongemaakt. Onze Cleanbuild wandpanelen zijn uiterst geschikt als wandpaneel in een wasruimte.

Aan het bestaande pand van Goedhart Motoren is deze nieuwe wasruimte aangebouwd, hier hebben wij de binnenwanden, het plafond en de koof bekleed met ons wandpaneel. Dit paneel heeft een glad oppervlak, waardoor ze makkelijk schoon te maken zijn. Ook zijn ze slag- en stootvast. Op deze manier heb je langdurig plezier van een onderhoudsvriendelijke wasruimte.

Onze montagejongens hebben alles netjes afgewerkt met Cleanbuild profielen. Zo werd het Cleanwindow Stirnbrett profiel gemonteerd, waarin de bestaande buitendeur is geplaatst. De koof, die dient als opening in de wand voor een ventilatierooster, werd afgewerkt met ons L-80/40 profiel.

De motoren kunnen gewassen worden, laat de lente maar beginnen!

Foto's van het project

Wij bouwen aan de mooiste projecten

Vraag nu kosteloos een Sample Pakket aan

Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven uw werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Super glad, slagvast & stralend wit – Ervaar het eerst zelf met eigen ogen. Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Download nu onze brochures

Download nu onze productbrochures en maak kennis met alle kunststof bouwproducten van Cleanbuild. Vraag vrijblijvend advies aan of een offerte op maat. Onze specialisten helpen u graag verder!

Wil je jouw project snel, vakkundig en voor een aantrekkelijke prijs laten uitvoeren?

Download dan nu onze brochure en ontdek alle voordelen van Cleanbuild.