Renovatie wasstraat Diepenheim

Bij Autobedrijf Neplenbroek uit Diepenheim is flink gerenoveerd. In de bestaande wasstraat zijn de vloeren, wanden en zelfs de machine volledig vernieuwd. Ook de technische ruimte is onder handen genomen: met behulp van nieuwe wand- en plafondbekleding is hierin een wachtruimte gecreëerd.

Snel renoveren met kunststof panelen

Met kunststof wand- en plafondpanelen kun je snel en creatief te werk gaan. Een mooi voorbeeld daarvan is de technische ruimte bij de wasstraat in Diepenheim, die met behulp van Cleanpanel panelen is omgetoverd tot een wachtruimte. In de bestaande, grote technische ruimte is een plafond gemaakt en zijn de wanden bekleed. Ook zijn de panelen gebruikt voor een tussenwand, waarachter de apparatuur netjes is weggewerkt. Via een Cleandoor RVS deur is alle techniek nog steeds goed bereikbaar. Cleanpanel kunststof panelen zijn licht in gewicht en makkelijk te monteren; perfect voor dit soort snelle renovaties.

Ook de wanden in de wasstraat zijn vernieuwd met behulp van Cleanpanel kunststof panelen. De gedeeltes boven de overheaddeuren zijn niet vergeten: ook deze stukken zijn netjes afgewerkt met panelen. Cleanbuild verzorgde bij dit project de levering én montage.

Twee nieuwe wasstraten voor Mercedes-Benz garage

Bij Louwman Mercedes-Benz in Tilburg staan er sinds kort twee nieuwe wasstraten tegenover elkaar te ‘shinen’. Voor dit project werd aan de bestaande garage
Cleanbuild website - Logo Louwman 500x300

Frisse wanden voor rollover wasstraat in Waalwijk

Voor een renovatieproject in Waalwijk leverde en monteerde Cleanbuild BV witte Cleanpanel panelen voor de bekleding van een rollover wasstraat.
logo bijl waalwijk

Nieuwbouw Wasboxen Wasland

Voor de nieuwe vestiging van Wasland in Stadskanaal bekleedde Cleanbuild de nieuwe wasboxen met kunststof panelen.
Logo Wasland

Cleanbuild Brochure

Download nu de GRATIS Cleanbuild productbrochure. Maak kennis met alle kunststof bouwproducten en vraag vrijblijvend advies of een offerte aan. Onze specialisten helpen u graag verder.

Super glad, slagvast & stralend wit – Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Benieuwd naar het product? Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden om uw carwash, tankstation overkapping, keuken of productieruimte te renoveren met de hygiënische oplossingen van Cleanbuild.

Ik wil vrijblijvend advies