beeld-home

Renovatie wasstraat Diepenheim

Bij Autobedrijf Neplenbroek uit Diepenheim is flink gerenoveerd. In de bestaande wasstraat zijn de vloeren, wanden en zelfs de machine volledig vernieuwd. Ook de technische ruimte is onder handen genomen: met behulp van nieuwe wand- en plafondbekleding is hierin een wachtruimte gecreëerd.

Snel renoveren met kunststof panelen

Met kunststof wand- en plafondpanelen kun je snel en creatief te werk gaan. Een mooi voorbeeld daarvan is de technische ruimte bij de wasstraat in Diepenheim, die met behulp van Cleanpanel panelen is omgetoverd tot een wachtruimte. In de bestaande, grote technische ruimte is een plafond gemaakt en zijn de wanden bekleed. Ook zijn de panelen gebruikt voor een tussenwand, waarachter de apparatuur netjes is weggewerkt. Via een Cleandoor RVS deur is alle techniek nog steeds goed bereikbaar. Cleanpanel kunststof panelen zijn licht in gewicht en makkelijk te monteren; perfect voor dit soort snelle renovaties.

Ook de wanden in de wasstraat zijn vernieuwd met behulp van Cleanpanel kunststof panelen. De gedeeltes boven de overheaddeuren zijn niet vergeten: ook deze stukken zijn netjes afgewerkt met panelen. Cleanbuild verzorgde bij dit project de levering én montage.

Foto's van het project

Wij bouwen aan de mooiste projecten

Vraag nu kosteloos een Sample Pakket aan

Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven uw werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Super glad, slagvast & stralend wit – Ervaar het eerst zelf met eigen ogen. Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Download nu onze brochures

Download nu onze productbrochures en maak kennis met alle kunststof bouwproducten van Cleanbuild. Vraag vrijblijvend advies aan of een offerte op maat. Onze specialisten helpen u graag verder!

Wil je jouw project snel, vakkundig en voor een aantrekkelijke prijs laten uitvoeren?

Download dan nu onze brochure en ontdek alle voordelen van Cleanbuild.