beeld-home

Renovatie Carwash AVIA Deventer

De wasruimte van AVIA Deventer ziet er weer spic en span uit! De carwash is grondig gerenoveerd, met onder andere nieuwe wand- en plafondbekleding.

Cleanbuild verzorgde de montage van de wanden en het plafond. Met behulp van een Cleandoor RVS schuifdeur bouwden we ook een technische ruimte in de bestaande nis. De warmeluchtblazer die er al zat, behield zijn plaats en werd netjes afgewerkt in de wand. Dankzij de deuren is de apparatuur nog steeds goed bereikbaar.

De renovatie bestond niet alleen uit nieuwe wanden. De machine werd vervangen door een nieuw exemplaar van Kärcher/TSG. De nieuwe epoxyvloer werd geplaatst door Indufast.

Foto's van het project

Wij bouwen aan de mooiste projecten

Vraag nu kosteloos een Sample Pakket aan

Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven uw werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Super glad, slagvast & stralend wit – Ervaar het eerst zelf met eigen ogen. Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Download nu onze brochures

Download nu onze productbrochures en maak kennis met alle kunststof bouwproducten van Cleanbuild. Vraag vrijblijvend advies aan of een offerte op maat. Onze specialisten helpen u graag verder!

Wil je jouw project snel, vakkundig en voor een aantrekkelijke prijs laten uitvoeren?

Download dan nu onze brochure en ontdek alle voordelen van Cleanbuild.