beeld-home

Kunststof pui voor Shell Eindhoven

De carwash van tankstation Shell Eindhoven is grondig aangepakt. De tegelwanden zijn vervangen door kunststof panelen en ook de grote raampartij is door Cleanbuild vernieuwd. De Cleanwindow kunststof pui is een echte blikvanger!

De kunststof pui in de wasstraat is maar liefst 10,5 meter lang en bestaat uit hard PVC kozijnen en HR++ dubbelzijdig veiligheidsglas. Veiligheidsglas bevat een speciale laag, die er bij breuk voor zorgt dat het glas niet in uit elkaar spat in honderden kleine stukjes. Ook is het glas hierdoor moeilijker te breken. Voor kunststof puien in carwashes is dit daarom een goede keuze.

Het interieur van de wasstraat is eveneens vernieuwd. De wanden zijn bekleed met Cleanpanel kunststof panelen, voor een onderhoudsarm en fraai resultaat. In de wand zijn twee Cleandoor deuren geplaatst, waarachter de technische ruimte netjes is weggewerkt. Deze deuren zijn gemaakt van sterk kunststof en hebben een RVS kozijn.

Ook een kunststof pui laten plaatsen? Cleanbuild levert kunststof ramen, deuren en puien op maat gemaakt. Het hoogwaardige materiaal, hard PVC, is makkelijk schoon te maken en heeft een lange levensduur. Hierdoor vormen deze ramen en deuren de perfecte combinatie met Cleanpanel panelen.

Foto's van het project

Wij bouwen aan de mooiste projecten

Vraag nu kosteloos een Sample Pakket aan

Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven uw werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Super glad, slagvast & stralend wit – Ervaar het eerst zelf met eigen ogen. Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Download nu onze brochures

Download nu onze productbrochures en maak kennis met alle kunststof bouwproducten van Cleanbuild. Vraag vrijblijvend advies aan of een offerte op maat. Onze specialisten helpen u graag verder!

Wil je jouw project snel, vakkundig en voor een aantrekkelijke prijs laten uitvoeren?

Download dan nu onze brochure en ontdek alle voordelen van Cleanbuild.