kettingwasstraat

KETTINGWASSTRAAT

Een kettingwasstraat wast dagelijks honderden autoā€™s en draait overdag non-stop. De binnenbekleding van de wasstraat wordt voortdurend blootgesteld aan water, vuil en reinigingsmiddelen. Dat vraagt om wand- en plafondbekleding die niet alleen sterk, maar ook makkelijk schoon te maken is. Cleanbuild biedt u beide: onze kunststof panelen slijten nauwelijks en zijn, door het gladde oppervlak, snel te reinigen. Wij helpen u graag om uw kettingwasstraat zo efficiĆ«nt en functioneel mogelijk te bouwen of renoveren.

WAAROM CLEANBUILD VOOR UW KETTINGWASSTRAAT?

ONZE OPLOSSINGEN VOOR ROLLOVER KETTINGWASSTRATEN

Cleanbuild is gespecialiseerd in hoogwaardige kunststof bouwproducten, die zich uitstekend lenen voor toepassing in kettingwasstraten. Onze kunststof panelen (ook in brandvertragende variant) zijn hygiĆ«nisch, slagvast en roestvrij. Bovendien zijn ze gemakkelijk te monteren, waardoor lange wanden en plafonds in korte tijd kunnen worden bekleed met strakke, onderhoudsvriendelijke panelen. Bouwt u in de wasstraat ook een toegang naar een kantoor of balie? Met onze kunststof ramen en deuren realiseert u eenvoudig een strak geheel, dat perfect aansluit op de panelen.Ā 

GEREALISEERDE PROJECTEN IN KETTINGWASSTRATEN

Inmiddels zijn Cleanbuild producten terug te vinden in kettingwasstraten door heel Europa, tot grote tevredenheid van onze klanten!

Twee nieuwe wasstraten voor Mercedes-Benz garage

Bij Louwman Mercedes-Benz in Tilburg staan er sinds kort twee nieuwe wasstraten tegenover elkaar te ā€˜shinenā€™. Voor dit project werd aan de bestaande garage
Cleanbuild website - Logo Louwman 500x300

Nieuwe inpandige wasstraten voor Smink Infra

In Nijkerk bouwde infraspecialist Smink Infra een nieuw pand dat wordt verhuurd aan een leasemaatschappij. Voor de oplevering van hun autoā€™s heeft de leasemaatschappij
Logo smink infra

Nieuwe wanden & plafonds Royal 55 Carwash Sint-Truiden

De wasstraat van Royal 55 Carwash in het Belgische Sint-Truiden in onlangs helemaal vernieuwd. De wanden en plafonds zijn door Cleanbuild BV bekleed met
cropped-Cleanbuild-favicon-1-1.jpg

Nieuwe carwash met staalconstructie Wensink Groningen

Leeg pand ombouwen tot carwash? Cleanbuild is niet alleen gespecialiseerd in hygiƫnische wandbekleding, maar kan ook de staalconstructie realiseren. Super efficiƫnt; de wanden kunnen
Cleanbuild logo wensink groningen

Nieuwbouw kettingwasstraat Laichingen (DL)

In het Duitse Laichingen bekleedde het Cleanbuild montageteam een gloednieuwe kettingwasstraat met maar liefst 750 m2 Cleanpanel.
Logo Wasstraat Haberle

Nieuwbouw kettingwasstraat Coppus Carwash Venlo

Nieuwbouw kettingwasstraat Venlo Coppus Carwash is niet de eerste carwash in Venlo, maar wel de grootste en de duurzaamste.
Coppus Carwash Venlo

Renovatie wasstraat Kuster Energy Doetinchem

Dat ziet er ā€˜tiptopā€™ uit: bij de vernieuwing van autowasstraat TipTop Doetinchem heeft Cleanbuild kunststof wandbekleding geleverd en gemonteerd.
Kuster - logo wanden carwash renovatie

Nieuwbouw carwash dubbele kettingbaan Zaventem

In de megacarwash Best Carwash in Zaventem kunnen jaarlijks 180.000 auto’s worden gewassen. Dat vraagt om wandbekleding die tegen een stootje kan!
logo best

Renovatie Total Carwash Tiel

Naast de levering van het nieuwe kunststof wandsysteem, mochten de specialisten van Cleanbuild ook de montage verzorgen. Op effectieve wijze werd in twee dagen
Total wash - logo wasstraat

Renovatie en nieuwbouw wasstraat Van Beynum Gouda

Van Beynum in Gouda betrof een nieuwbouw kettingswasstraat. Cleanpanel is gebruikt voor de wanden van de wasstraat en tevens voor de achterwand van de
logo de wasstraat

Nieuwbouw wasstraat in Vught

In de nieuwbouw wasstraat in Vught zijn Cleanpanel panelen toegepast voor de wandbekleding. Met een schitterend resultaat!
logo-cwv

VAN ADVIES TOT MONTAGE - WIJ REGELEN ALLES

Wij nemen u graag zoveel mogelijk werk uit handen. Vanaf het begin denken wij met u mee over de oplossing die het beste past bij uw kettingwasstraat of mega carwash. Wij produceren onze panelen direct op de juiste lengtemaat, leveren ze bij u af en we kunnen, indien gewenst, de montage voor u verzorgen. Zo heeft u tijdens het hele traject slechts Ć©Ć©n aanspreekpunt. Wel zo handig!

Vraag nu kosteloos een Sample Pakket aan

Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven uw werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling.

Super glad, slagvast & stralend wit ā€“ Ervaar het eerst zelf met eigen ogen. Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Eigenaren van een mega carwash kunnen veel tijd kwijt zijn aan het onderhouden en schoonmaken van de wasstraat. Niet alleen de machinerie moet worden bijgehouden, ook de binnenbekleding van de ruimte moet schoon en netjes blijven. Verouderde wandbekleding, zoals oude tegelwanden of roestige sandwichpanelen, houdt vuil vast in het oppervlak en is daardoor niet goed meer schoon te krijgen. Cleanbuild biedt een oplossing: het Cleanpanel kunststof paneel. De panelen zijn gemaakt van hard PVC, zijn roestvrij en hebben een spiegelglad oppervlak. Het schoonmaken van lange wanden en plafonds wordt hierdoor een stuk eenvoudiger. En dat bespaart tijd!

Cleanpanel kunststof panelen beschikken, als enige op de markt, over een kliksysteem met dubbelzijdige rubberen afdichting. Dat systeem heeft twee belangrijke voordelen. Ten eerst kunnen de afzonderlijke panelen eenvoudig aan elkaar worden geklikt, waarmee een zeer sterke verbinding ontstaat. Dit bespaart veel tijd tijdens de montage: grote oppervlakten kunnen zo in korte tijd worden bekleed. Daarnaast zorgen de rubberen afdichtstroken voor een vrijwel naadloze aansluiting. Dat geeft een super strak resultaat, passend bij iedere moderne kettingwasstraat!

Ondernemers in de carwash weten: het oog wil ook wat. Klanten rijden hun auto het liefst een wasstraat in die op en top hygiƫne uitstraalt. Om die reden hebben wij ons Cleanpanel paneel uitgevoerd in de twee heldere kleuren wit en grijs. Want, wat is er nu mooier dan stralend witte wanden en plafonds in een kettingwasstraat? Bovendien is het PVC is uv-bestendig en zijn de panelen zijn homogeen van kleur. Het gladde oppervlak van de panelen zorgt voor een goede lichtverspreiding in de ruimte, zodat de mega carwash optisch ruimtelijker wordt.

CLEANBUILD BROCHURES

Download nu onze productbrochures en maak kennis met alle kunststof bouwproducten van Cleanbuild. Vraag vrijblijvend advies aan of een offerte op maat. Onze specialisten helpen u graag verder!

Cleanpanel Ā® is een product van Cleanbuild, specialist in hoogwaardige (hygiĆ«nische) kunststof bouwproducten. Kunststof wand- en plafondbekleding bestond al langer, maar had zelden de juiste kwaliteit of eigenschappen voor gebruik in industriĆ«le of hygiĆ«nische ruimtes. Daarom ontwikkelden wij, in samenwerking met de kunststoffenindustrie, het Cleanpanel paneel. Dit paneel beschikt over opvallende kenmerken, die een hoge mate van hygiĆ«ne en schoonmaakgemak mogelijk maken. De dubbelzijdige rubberen afdichting bijvoorbeeld, die uniek is voor ons product. Maar ook de samenstelling van het materiaal (hard PVC), de extra gladde afwerking en sterke verbindingen in de kern vindt u alleen bij Cleanpanel. Het is een uitgekiend product, dat voor heel veel toepassingen geschikt is.

De kunststof panelen vormen het belangrijkste onderdeel van ons totaalpakket hygiƫnische kunststof bouwproducten. Cleanbuild produceert en levert ook bijpassende kunststof profielen (Cleanprofile) en hoogwaardige kunststof deuren en ramen (Cleandoor en Cleanwindow). Ook voor deze producten geldt dat we jarenlang hebben gesleuteld aan de juiste samenstelling van materialen en vormgeving. Het resultaat: een compleet programma van slimme en praktische materialen met een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding.

Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden om uw carwash, tankstation overkapping, keuken of productieruimte te renoveren met de hygiƫnische oplossingen van Cleanbuild.

Ik wil vrijblijvend advies