beeld-home

Renovatie wasstraat Oldenzaal

In een paar dagen tijd kreeg de wasstraat van Shell Oldenzaal een andere look. Cleanbuild was verantwoordelijk voor de transformatie van de wanden, met Cleanpanel panelen. Ook plaatsten we een dubbele Cleandoor RVS om de apparatuur van de carwash netjes weg te werken. De witte wanden en deuren vormen een mooi contrast met het zwarte plafond!

Super efficiënt
Door het unieke kliksysteem zijn de panelen eenvoudig en snel te monteren. Bij dit project werden de wanden voor de wasstraat over de tegels gemonteerd. De panelen worden op maat geproduceerd, dit betekent een specificatie op maat, geen extra arbeid, geen rest- en afvalstukken en dus efficiënter bouwen.

RVS Cleandoor deuren
Onze montagejongens plaatsten een dubbele deur tussen de wasstraat en de techniekruimte, zodat de toegang naar deze ruimte goed bereikbaar is. Cleandoor deuren zijn – net als onze panelen – sterk, onderhoudsarm en eenvoudig te reinigen. De deuren zijn uv-bestendig, vochtbestendig en bestand tegen chemicaliën in desinfectie- en schoonmaakmiddelen.

Partners
Dit project voerden we uit met verschillende partners. Zo is de machine geleverd door Kärcher/TSG, legde Mesa Coatings een nieuwe vloer en was Lowik Bouw verantwoordelijk voor de bouw als geheel. Een mooie samenwerking!

carwash met links dubbele deuren naar de technische ruimte

Foto's van het project

Wij bouwen aan de mooiste projecten

Vraag nu kosteloos een Sample Pakket aan

Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven uw werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Super glad, slagvast & stralend wit – Ervaar het eerst zelf met eigen ogen. Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Download nu onze brochures

Download nu onze productbrochures en maak kennis met alle kunststof bouwproducten van Cleanbuild. Vraag vrijblijvend advies aan of een offerte op maat. Onze specialisten helpen u graag verder!

Wil je jouw project snel, vakkundig en voor een aantrekkelijke prijs laten uitvoeren?

Download dan nu onze brochure en ontdek alle voordelen van Cleanbuild.