beeld-home

Nieuwe binnen- en buitenwanden wasboxen Avia Tolkamer

Bij Tankstation Avia kan men al jaren terecht voor een autowasbeurt. De wasboxen hebben zowel binnen als buiten een flinke opknapbeurt gekregen.

Cleanpanel panelen
Bij de wasbox buiten werd tegen de buitenmuur een wand van Cleanpanel kunststof panelen gemaakt. Deze panelen zijn eenvoudig over de bestaande buitenmuur gemonteerd en deze zijn door ons montageteam netjes afgewerkt op de bestaande betaalautomaten. Op deze manier ziet de muur er weer fraai uit en is deze ook nog eens makkelijk te onderhouden.

Ook binnen heeft de wasstraat nieuwe wanden gekregen. Tevens is er een tussenwand geplaatst, waardoor er een technische ruimte is ontstaan. In deze tussenwand verwerkte ons montageteam ook nog een verluchtingsrooster, zodat de warmte van de heater vanuit de technische ruimte in de rollover ruimte kan komen. Dit rooster is gepoedercoat in de kleur van de wand, wat een strak en mooi geheel geeft.

Het plafond werd eveneens bekleed met Cleanpanel. Er is bij de in- en uitrit op maximale hoogte gemonteerd. In het midden is het plafond juist wat verlaagd en is alles afgewerkt onder de laagste stalen liggers.

Cleandoor deuren
Zowel van binnen als buiten is de technische ruimte bereikbaar via Cleandoor deuren. Binnen is bij dit project gekozen voor een Cleandoor RVS deur. Deze deuren hebben een kern van brandvertragend PIR-schuim en zijn dubbelzijdig afgewerkt met een polyester beschermlaag. Ideaal voor carwashes: Cleandoor RVS deuren zijn vocht- en uv-bestendig.

Buiten plaatsten onze monteurs een kunststof Cleandoor. Deze dubbele deur is gemaakt van hoogwaardig hard PVC, een duurzaam en weersbestendig materiaal. De kunststof deuren zijn net een klasse sterker dan de RVS deuren en hebben meer opties, wat ze beter geschikt maakt als buitendeur. De kunststof deuren zijn voorzien van degelijke SKG** cilindersloten en bevatten een driepuntssluiting voor een goede (inbraak)beveiliging.

Foto's van het project

Wij bouwen aan de mooiste projecten

Vraag nu kosteloos een Sample Pakket aan

Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven uw werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Super glad, slagvast & stralend wit – Ervaar het eerst zelf met eigen ogen. Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Download nu onze brochures

Download nu onze productbrochures en maak kennis met alle kunststof bouwproducten van Cleanbuild. Vraag vrijblijvend advies aan of een offerte op maat. Onze specialisten helpen u graag verder!

Wil je jouw project snel, vakkundig en voor een aantrekkelijke prijs laten uitvoeren?

Download dan nu onze brochure en ontdek alle voordelen van Cleanbuild.