beeld-home

Nieuwe inpandige wasstraten voor Smink Infra

In Nijkerk bouwde infraspecialist Smink Infra een nieuw pand dat wordt verhuurd aan een leasemaatschappij. Voor de oplevering van hun auto’s heeft de leasemaatschappij sinds kort twee inpandige wasstraten tot hun beschikking. Cleanbuild BV zorgde voor de levering en montage van de kunststof wanden, een tussenwand in de technische ruimte en kunststof Cleandoor deuren.

Cleanpanel panelen

De binnenbekleding van wasstraten wordt voortdurend blootgesteld aan water, vuil en reinigingsmiddelen. Dat vraagt om wandbekleding die niet alleen sterk, maar ook makkelijk schoon te maken is. Cleanpanel panelen biedt u beide: onze kunststof panelen slijten nauwelijks en zijn, door het gladde oppervlak, snel te reinigen.

Cleandoor deuren

Cleanbuild BV monteerde bij dit geheel nieuwe pand ook een drietal kunststof deuren. Op deze manier is de toegang naar de grote hal en technische ruimte goed bereikbaar. Bovendien zijn de deuren vochtbestendig en bestand tegen chemicaliën in desinfectie- en schoonmaakmiddelen.

 

 

Nieuwe inpandige wasstraten voor Smink Infra

Foto's van het project

Wij bouwen aan de mooiste projecten

Vraag nu kosteloos een Sample Pakket aan

Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven uw werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Super glad, slagvast & stralend wit – Ervaar het eerst zelf met eigen ogen. Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Download nu onze brochures

Download nu onze productbrochures en maak kennis met alle kunststof bouwproducten van Cleanbuild. Vraag vrijblijvend advies aan of een offerte op maat. Onze specialisten helpen u graag verder!

Wil je jouw project snel, vakkundig en voor een aantrekkelijke prijs laten uitvoeren?

Download dan nu onze brochure en ontdek alle voordelen van Cleanbuild.