Nieuwe inpandige wasstraten voor Smink Infra

In Nijkerk bouwde infraspecialist Smink Infra een nieuw pand dat wordt verhuurd aan een leasemaatschappij. Voor de oplevering van hun auto’s heeft de leasemaatschappij sinds kort twee inpandige wasstraten tot hun beschikking. Cleanbuild BV zorgde voor de levering en montage van de kunststof wanden, een tussenwand in de technische ruimte en kunststof Cleandoor deuren.

Cleanpanel panelen

De binnenbekleding van wasstraten wordt voortdurend blootgesteld aan water, vuil en reinigingsmiddelen. Dat vraagt om wandbekleding die niet alleen sterk, maar ook makkelijk schoon te maken is. Cleanpanel panelen biedt u beide: onze kunststof panelen slijten nauwelijks en zijn, door het gladde oppervlak, snel te reinigen.

Cleandoor deuren

Cleanbuild BV monteerde bij dit geheel nieuwe pand ook een drietal kunststof deuren. Op deze manier is de toegang naar de grote hal en technische ruimte goed bereikbaar. Bovendien zijn de deuren vochtbestendig en bestand tegen chemicaliën in desinfectie- en schoonmaakmiddelen.

 

 

Wasruimte voor Camperstalling

In Sevenum heeft ons montageteam onlangs de wanden, het plafond en de Cleandoor deuren gemonteerd voor een camperstalling. In deze ruimte, welke tevens dienst

Hygiënische wanden en plafonds in testlocatie TiNDLE

Cleanpanel hygiënische kunststof panelen maken deze testlocatie van voedselverwerker Next Gen Foods helemaal klaar voor gebruik.
Logo ngf

Nieuwe wanden & plafonds Royal 55 Carwash Sint-Truiden

De wasstraat van Royal 55 Carwash in het Belgische Sint-Truiden in onlangs helemaal vernieuwd. De wanden en plafonds zijn door Cleanbuild BV bekleed met
cropped-Cleanbuild-favicon-1-1.jpg

Cleanbuild Brochure

Download nu de GRATIS Cleanbuild productbrochure. Maak kennis met alle kunststof bouwproducten en vraag vrijblijvend advies of een offerte aan. Onze specialisten helpen u graag verder.

Super glad, slagvast & stralend wit – Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Benieuwd naar het product? Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden om uw carwash, tankstation overkapping, keuken of productieruimte te renoveren met de hygiënische oplossingen van Cleanbuild.

Ik wil vrijblijvend advies