beeld-home

Over Cleanbuild

Cleanbuild is internationaal actief als specialist in hygiënische kunststof bouwmaterialen. Wij ontwikkelen en produceren een compleet assortiment van kunststof panelen, deuren en ramen, die vooroplopen in onderhoudsgemak en kwaliteit. Onze producten maken het bouwen of renoveren van hygiënische wanden, plafonds en werkruimtes sneller, makkelijker en efficiënter.

Wij hebben een deskundig en ervaren team, dat kennis heeft opgedaan in vrijwel alle sectoren van de bouw. Die kennis en ervaring zetten we in om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Bij ons vind je niet alleen goede producten, maar ook veel technische kennis, expertise en vakmanschap.

Onze markt

Cleanbuild producten zijn veelzijdig en breed toepasbaar. Onze hygiënische afbouwmaterialen zijn onder andere te vinden in carwashes, tankstations, voedselverwerkende bedrijven en sanitairgebouwen in heel Europa. Voor alle (werk)situaties waarin hygiëne en schoonmaakgemak centraal staan, bieden wij een praktische oplossing.

Onze experts

Leon de Bie

Bart Bloemendal

Bart Bloemendal

Waldemar Homann

Waldemar Homann

George de Jong

George de Jong

Nick Elbertsen

Nick Elbertsen

Wij bouwen aan de mooiste projecten

U vindt ons hier:

Cleanbuild B.V.
Mercuriusweg 15a
3771 NC Barneveld
Tel: +31 085 482 55 00
E: info@cleanbuild.nl

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag
08.30-12.30 uur, 13.00-17.00 uur

Zaterdag/zondag 
Gesloten

Vraag nu kosteloos een Sample Pakket aan

Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven uw werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Super glad, slagvast & stralend wit – Ervaar het eerst zelf met eigen ogen. Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Download nu onze brochures

Download nu onze productbrochures en maak kennis met alle kunststof bouwproducten van Cleanbuild. Vraag vrijblijvend advies aan of een offerte op maat. Onze specialisten helpen u graag verder!

Wil je jouw project snel, vakkundig en voor een aantrekkelijke prijs laten uitvoeren?

Download dan nu onze brochure en ontdek alle voordelen van Cleanbuild.