Twee nieuwe wasstraten voor Mercedes-Benz garage

Bij Louwman Mercedes-Benz in Tilburg staan er sinds kort twee nieuwe wasstraten tegenover elkaar te ‘shinen’. Voor dit project werd aan de bestaande garage een extra uitbouw geplaatst. We leverden en monteerden hier Cleanpanel wandpanelen en Cleandoor deuren.

Makkelijk te monteren

Gemak gaat voorop: door het unieke kliksysteem zijn de panelen eenvoudig en snel te monteren. Bij dit project werden de wanden voor de wasstraat op de grond geplaatst. De panelen worden op maat geproduceerd, dit betekent een specificatie op maat, geen extra arbeid, geen rest- en afvalstukken en dus efficiënter bouwen.

Cleandoor deuren

Door onze Cleandoor deuren zijn de wasstraten ook prima bereikbaar vanuit de garage. Onze montagejongens plaatsten een deur tussen de twee wasstraten en de andere deur tussen de wasstraat en de garage. Cleandoor deuren zijn – net als onze panelen – sterk, onderhoudsarm en eenvoudig te reinigen. De deuren zijn uv-bestendig, vochtbestendig en bestand tegen chemicaliën in desinfectie- en schoonmaakmiddelen. In ruimtes met hoge hygiëne-eisen zijn de kunststof deuren van Cleanbuild daarom een uitkomst.

Frisse wanden voor rollover wasstraat in Waalwijk

Voor een renovatieproject in Waalwijk leverde en monteerde Cleanbuild BV witte Cleanpanel panelen voor de bekleding van een rollover wasstraat.
logo bijl waalwijk

Nieuwbouw Wasboxen Wasland

Voor de nieuwe vestiging van Wasland in Stadskanaal bekleedde Cleanbuild de nieuwe wasboxen met kunststof panelen.
Logo Wasland

Kunststof scheidingswand Foodjet

Voor het bedrijf FoodJet uit Nijmegen – een technologisch bedrijf dat voedselprintmachines ontwikkelt – maakte ons montageteam een praktische wasruimte in een bestaande hal.
Logo foodjet

Cleanbuild Brochure

Download nu de GRATIS Cleanbuild productbrochure. Maak kennis met alle kunststof bouwproducten en vraag vrijblijvend advies of een offerte aan. Onze specialisten helpen u graag verder.

Super glad, slagvast & stralend wit – Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Benieuwd naar het product? Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden om uw carwash, tankstation overkapping, keuken of productieruimte te renoveren met de hygiënische oplossingen van Cleanbuild.

Ik wil vrijblijvend advies