beeld-home

Twee nieuwe wasstraten voor Mercedes-Benz garage

Bij Louwman Mercedes-Benz in Tilburg staan er sinds kort twee nieuwe wasstraten tegenover elkaar te ‘shinen’. Voor dit project werd aan de bestaande garage een extra uitbouw geplaatst. We leverden en monteerden hier Cleanpanel wandpanelen en Cleandoor deuren.

Makkelijk te monteren

Gemak gaat voorop: door het unieke kliksysteem zijn de panelen eenvoudig en snel te monteren. Bij dit project werden de wanden voor de wasstraat op de grond geplaatst. De panelen worden op maat geproduceerd, dit betekent een specificatie op maat, geen extra arbeid, geen rest- en afvalstukken en dus efficiënter bouwen.

Cleandoor deuren

Door onze Cleandoor deuren zijn de wasstraten ook prima bereikbaar vanuit de garage. Onze montagejongens plaatsten een deur tussen de twee wasstraten en de andere deur tussen de wasstraat en de garage. Cleandoor deuren zijn – net als onze panelen – sterk, onderhoudsarm en eenvoudig te reinigen. De deuren zijn uv-bestendig, vochtbestendig en bestand tegen chemicaliën in desinfectie- en schoonmaakmiddelen. In ruimtes met hoge hygiëne-eisen zijn de kunststof deuren van Cleanbuild daarom een uitkomst.

Omslagfoto louwman tilburg

Foto's van het project

Wij bouwen aan de mooiste projecten

Vraag nu kosteloos een Sample Pakket aan

Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven uw werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Super glad, slagvast & stralend wit – Ervaar het eerst zelf met eigen ogen. Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Download nu onze brochures

Download nu onze productbrochures en maak kennis met alle kunststof bouwproducten van Cleanbuild. Vraag vrijblijvend advies aan of een offerte op maat. Onze specialisten helpen u graag verder!

Wil je jouw project snel, vakkundig en voor een aantrekkelijke prijs laten uitvoeren?

Download dan nu onze brochure en ontdek alle voordelen van Cleanbuild.