CARWASH

Een carwash bedient dagelijks een groot aantal klanten. Het onderhoud van de wasstraat mag daarom niet te veel tijd kosten. Cleanbuild kan u helpen met onderhoudsvriendelijke wand- en plafondbekleding, die snel en gemakkelijk gereinigd kan worden. Onze producten zíjn niet alleen heel hygiënisch, maar geven uw wasstraat ook een heldere, moderne uitstraling. Zo bespaart u kostbare schoonmaaktijd en rijden uw klanten weg met een fris en schoon gevoel!

WAAROM CLEANBUILD IN UW CARWASH?

ONZE OPLOSSINGEN VOOR CARWASHES

Ons assortiment kunststof bouwproducten is ontwikkeld voor toepassingen waarin hygiëne en schoonmaakgemak centraal staan. Met Cleanpanel kunststof panelen bouwt of renoveert u in korte tijd carwash wanden en plafonds. De panelen zijn gemaakt van hard PVC, hebben een glad oppervlak en een unieke rubberen afdichting. Hierdoor zijn ze eenvoudig te reinigen en behouden ze hun frisse, fraaie uitstraling. Naast Cleanpanel panelen vindt u bij ons ook brandvertragende FI-RE panelen en hoogwaardige kunststof deuren, kozijnen en profielen.

u-profiel
Cleanprofile U-profielen worden gebruikt voor de nette en strakke afwerking van wand- en plafondpanelen.
Kunststof Cleandoor
De Cleandoor kunststof deur is buitengewoon sterk. De deur is gemaakt van hard PVC met een stalen verstevigingskern, waardoor hij bestand is tegen hoge belasting en extreme weersomstandigheden.
Cleandoor rvs deur
De robuuste Cleandoor RVS deur heeft een oerdegelijke constructie. Dankzij de vocht- en uv-bestendige afwerking kunnen Cleandoor RVS deuren uitstekend worden toegepast in hygiënische werkomgevingen.
Kunststof Ramen
‘Less is more’ – dat is de kracht van Cleanwindow kunststof ramen. Onze ramen zijn speciaal ontwikkeld voor industriële en hygiënische toepassingen.

TOEPASSINGEN IN DE CARWASH SECTOR

Ons aanbod van kunststof kwaliteitsproducten is veelzijdig en wordt toegepast in de volledige breedte van de carwash industrie. Wij bieden onder andere hygiënische oplossingen aan:

RECENTE PROJECTEN IN DE CARWASH-INDUSTRIE:

Nieuwbouw tractorwasplaats Bedum

In de tractorwasplaats van Loonwerkbedrijf Wieringa zijn de wanden bekleed met kunststof panelen van Cleanbuild.
Wieringa - tractor wasplaats bekleding

Wandbekleding bedrijfshal Farsum

Wandbekleding bedrijfshal – In de nieuwe loods van een industrieel reinigingsbedrijf zijn wand- en plafondpanelen van Cleanpanel geplaatst.
Reym - project kunststof wanden cleanpanel

Renovatie roll-over wasstraat Appingedam

Het project voor Esso vroeg om creatief monteren: door de overheaddeuren was het lastig de plafondpanelen te monteren. Maar, het is gelukt!
ESSO - project tankstation luifel

Nieuwe wanden wasruimtes OK Son en Breugel

In de wasruimtes van Tankstation OK Son Oost zijn nieuwe wanden geplaatst. Daarbij is ook alle apparatuur en het leidingwerk netjes weggewerkt achter strakke,
OK - carwash wanden van kunststof

Renovatie Truckwash Gieten

Cleanbuild heeft voor de nieuwe Truckwash in Gieten diverse Cleanwindow kunststof kozijnen en Cleandoor kunststof deuren op maat geleverd met een variëteit aan maten
Truckwash Gieten - vrachtwagen wasstraat wanden

Nieuwbouw Truckwash Amstelveen

In de nieuwbouw truckwash te Amstelveen is Cleanpanel wit toegepast als hygiënische wand- en plafondbekleding.
Verhagen - truckwash wandbekleding

Renovatie roll-over carwash Renault Beerda in Kollum

Gloednieuw, superglad en modern zijn niet alleen de auto’s van Autobedrijf Beerda in Kollum, maar ook hun nieuwe carwash!
Beerda - autobranche wanden garage

Nieuwbouw kettingwasstraat Coppus Carwash Venlo

Nieuwbouw kettingwasstraat Venlo Coppus Carwash is niet de eerste carwash in Venlo, maar wel de grootste en de duurzaamste.
Coppus Carwash Venlo

Renovatie wasstraat Kuster Energy Doetinchem

Dat ziet er ‘tiptop’ uit: bij de vernieuwing van autowasstraat TipTop Doetinchem heeft Cleanbuild kunststof wandbekleding geleverd en gemonteerd.
Kuster - logo wanden carwash renovatie

Nieuwbouw roll-over carwash Autobedrijf Koudijs

Gloednieuwe roll-over wasstraat van autobedrijf Koudijs in Lunteren bekleed met helderwitte Cleanpanel panelen.
Koudijs - autobedrijf carwash wanden

Nieuwbouw carwash dubbele kettingbaan Zaventem

In de megacarwash Best Carwash in Zaventem kunnen jaarlijks 180.000 auto’s worden gewassen. Dat vraagt om wandbekleding die tegen een stootje kan!
logo best

Renovatie carwash bij tankstation BP Oisterwijk

Witte kunststof wandpanelen en een grijs kunststof plafond – de carwash van tankstation BP uit Oisterwijk ziet er weer fris en modern uit!
bp-150x150

Renovatie wasstraat Esso Schmilich

Een snelle oplossing met groots resultaat – de wasstraat van tankstation Esso Schmilich is volledig gerenoveerd met Cleanbuild producten.
ESSO - project tankstation luifel

Renovatie Audi werkplaats met grijze Cleanpanel panelen

Audi werkplaats in Dusseldorf gerenoveerd door Cleanbuild met grijze Cleanpanel kunststof panelen.
audi

Renovatie Truckwash Geling

Grondige metamorfose voor Truckwash Geling in Groningen met Cleanpanel wandpanelen, Huijbregts Floorsystems en ACT BV wasinstallatie.
Truckwash Geling Groningen

Nieuwbouw wasstraat Van Leeuwen Car Cosmetics

Van showroom naar wasruimte – met behulp van Cleanpanel panelen bouwde Van Leeuwen Car Cosmetics een nieuwe, inpandige wasstraat.
logo-Van-Leeuwen-car

Renovatie Total Carwash Tiel

Naast de levering van het nieuwe kunststof wandsysteem, mochten de specialisten van Cleanbuild ook de montage verzorgen. Op effectieve wijze werd in twee dagen
Total wash - logo wasstraat

Renovatie en nieuwbouw wasstraat Van Beynum Gouda

Van Beynum in Gouda betrof een nieuwbouw kettingswasstraat. Cleanpanel is gebruikt voor de wanden van de wasstraat en tevens voor de achterwand van de
logo de wasstraat

Renovatie wasstraat Shell Den Haag

Dit project betrof een renovatie voor een rollover wasstraat bij Shell in Den Haag.
Shell-150x150

Nieuwbouw wasstraat in Vught

In de nieuwbouw wasstraat in Vught zijn Cleanpanel panelen toegepast voor de wandbekleding. Met een schitterend resultaat!
logo-cwv

Nieuwbouw wasstraat BCA Barneveld

Dit project betrof de nieuwbouw van twee roll-over wasstraten en de bekleding van de ruimte waar foto’s worden gemaakt van de te veilen auto’s.
BCA - logo werkplaats auto

Renovatie wasstraat Autowascentrum Bleeker

Onlangs heeft aannemer Droste Kleinbouw een project voltooid met Cleanpanelen van Cleanbuild. Het betrof de renovatie van een wand in een wasstraat. Deze wasstraat
Autowascentrum Bleeker Twente

Werkruimte Mercedes dealer gerenoveerd

In juni 2019 heeft Bouwimpex in opdracht van firma Kärcher een project met Cleanpanel in een bedrijfsruimte van een Mercedes dealer voltooid. Er was
Mercedes Benz

SAMPLE PAKKET

Vraag nu kosteloos een Sample Pakket aan

Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven uw werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling.

Super glad, slagvast & stralend wit – Ervaar het eerst zelf met eigen ogen. Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

VAN ADVIES TOT MONTAGE - WIJ REGELEN HET

Cleanbuild biedt u meer dan hoogwaardige producten alleen. Wij nemen u graag zoveel mogelijk werk uit handen. Onze deskundige adviseurs denken met u mee over het juiste product voor de bouw of renovatie van uw carwash. Wij produceren de Cleanpanel panelen direct op de juiste lengtemaat, leveren ze bij u af én we verzorgen, indien gewenst, de montage. Zo biedt Cleanbuild u optimale service en montagegemak. 

Carwash wanden vragen om sterke, functionele wandbekleding, die bestand is tegen grote hoeveelheden water en schoonmaakmiddelen. Bovendien moeten de wanden hygiënisch zijn en de wasstraat een frisse, moderne uitstraling geven. Cleanpanel kunststof panelen beschikken over een aantal unieke eigenschappen, die volledig voldoen aan de eisen van de carwash industrie. Het materiaal (hard PVC) is waterbestendig, glad en vuilafstotend. Bovendien slijten de panelen nauwelijks, waardoor ze hun schoonmaakgemak langdurig behouden. Door carwash wanden en plafonds te bekleden met Cleanpanel, heeft u jarenlang plezier van een onderhoudsvriendelijke en mooie binnenbekleding.

Cleanbuild begrijpt dat het bij carwashes niet alleen maar draait om functionaliteit. Ook de uitstraling van een wasstraat is belangrijk, zeker voor klanten. Zij brengen hun auto het liefst naar een carwash die schoon en professioneel oogt. Onze oplossingen, waaronder de Cleanpanel panelen, zijn daarom uitgevoerd in de heldere kleuren wit en grijs. De panelen zijn tevens homogeen van kleur en uv-bestendig, waardoor Cleanpanel wanden en plafonds hun frisse kleur lange tijd behouden. Voor een strak geheel kunt u Cleanpanel panelen combineren met onze kunststof profielen, deuren en kozijnen. Alle producten komen in kleur overeen en vormen zo een mooi geheel.

Tijd is geld bij de renovatie van autowasstraten. De carwash moet zo snel mogelijk weer functioneel zijn. Cleanbuild kan u helpen aan een rappe renovatie. Onze panelen beschikken over een uniek kliksysteem, waardoor ze eenvoudig aan elkaar kunnen worden verbonden. Zo kunnen in korte tijd lange wanden en plafonds worden bekleed. Daarnaast leveren wij de panelen direct op de juiste lengtemaat en kunnen ze direct tegen de oude wandbekleding worden gelijmd. Wilt u maximaal tijd besparen? Dan kunnen wij ook de montage voor u verzorgen. Ons montageteam heeft veel ervaring en werkt snel, waardoor de deuren van uw carwash binnen mum van tijd weer open kunnen. 

Cleanbuild brochure carwash

CLEANBUILD BROCHURES

Download nu onze productbrochures en maak kennis met alle kunststof bouwproducten van Cleanbuild. Vraag vrijblijvend advies aan of een offerte op maat. Onze specialisten helpen u graag verder!

Cleanpanel ® is een product van Cleanbuild, specialist in hoogwaardige (hygiënische) kunststof bouwproducten. Kunststof wand- en plafondbekleding bestond al langer, maar had zelden de juiste kwaliteit of eigenschappen voor gebruik in industriële of hygiënische ruimtes. Daarom ontwikkelden wij, in samenwerking met de kunststoffenindustrie, het Cleanpanel paneel. Dit paneel beschikt over opvallende kenmerken, die een hoge mate van hygiëne en schoonmaakgemak mogelijk maken. De dubbelzijdige rubberen afdichting bijvoorbeeld, die uniek is voor ons product. Maar ook de samenstelling van het materiaal (hard PVC), de extra gladde afwerking en sterke verbindingen in de kern vindt u alleen bij Cleanpanel. Het is een uitgekiend product, dat voor heel veel toepassingen geschikt is.

De kunststof panelen vormen het belangrijkste onderdeel van ons totaalpakket hygiënische kunststof bouwproducten. Cleanbuild produceert en levert ook bijpassende kunststof profielen (Cleanprofile) en hoogwaardige kunststof deuren en ramen (Cleandoor en Cleanwindow). Ook voor deze producten geldt dat we jarenlang hebben gesleuteld aan de juiste samenstelling van materialen en vormgeving. Het resultaat: een compleet programma van slimme en praktische materialen met een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding.

Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden om uw carwash, tankstation overkapping, keuken of productieruimte te renoveren met de hygiënische oplossingen van Cleanbuild.

Ik wil vrijblijvend advies