beeld-home

Renovatie Shell Winschoten

Onlangs hebben de wanden bij de Shell in Winschoten een flinke opfrisbeurt gekregen. Ook plaatsten we een dubbele deur, waarmee de technische ruimte goed bereikbaar is.

Cleanpanel wanden

Onze Cleanpanel panelen zijn zeer geschikt voor het realiseren van duurzame, onderhoudsvriendelijke wanden. Het gladde oppervlak zorgt ervoor dat alles makkelijk schoon te houden is. Ook zijn ze slag- en stootvast, dat betekent dus extra lang plezier van deze sterke wanden.

Technische ruimte

Met Cleanpanel panelen kunnen we ook handige technische ruimtes en kasten bouwen. Precies op maat, waardoor je de ruimte efficiënt kunt indelen. Bij dit project kon de technische ruimte niet tot aan het plafond worden gebouwd, vanwege de kettingbaan die eroverheen loopt. Ook in de diepte moesten we opletten: de machine loopt langs.

Bij wasstraten worden onze Cleandoor deuren de laatste tijd steeds meer toegepast als toegang tot de technische ruimte. In dit geval is er een extra brede dubbele deur geleverd, op deze manier kan men overal goed bij komen met onderhoud. Deze deuren zijn hygiënisch, isolerend en hebben een lange levensduur. Bovendien zijn de deuren op elke projectmaat leverbaar, zodat er snel gemonteerd kan worden.

Foto's van het project

Wij bouwen aan de mooiste projecten

Vraag nu kosteloos een Sample Pakket aan

Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven uw werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Super glad, slagvast & stralend wit – Ervaar het eerst zelf met eigen ogen. Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Download nu onze brochures

Download nu onze productbrochures en maak kennis met alle kunststof bouwproducten van Cleanbuild. Vraag vrijblijvend advies aan of een offerte op maat. Onze specialisten helpen u graag verder!

Wil je jouw project snel, vakkundig en voor een aantrekkelijke prijs laten uitvoeren?

Download dan nu onze brochure en ontdek alle voordelen van Cleanbuild.