beeld-home

Gerenoveerde wasboxen Tilburg

Aan de Geminiweg in Tilburg hebben de drie bestaande wasboxen een opknapbeurt gekregen. Bij dit project werden de Cleanpanel panelen op drie meter lengte geproduceerd en als wandpaneel gebruikt. De wasboxen zien er door deze renovatie weer spic en span uit.

Bij het bouwen van wasboxen is het verstandig om te kiezen voor kwalitatief sterke en makkelijk te onderhouden (tussen)wanden. Onze Cleanpanel kunststof panelen passen daar uitstekend bij. Ze hebben een glad oppervlak, zijn eenvoudig schoon te spuiten en ze zijn nauwelijks te beschadigen. Zo realiseert u op een snelle manier handige, onderhoudsvriendelijke wasboxen. Cleanbuild kan u van begin tot eind van dienst zijn: wij kunnen u bijstaan met advies én montage.

Foto's van het project

Wij bouwen aan de mooiste projecten

Vraag nu kosteloos een Sample Pakket aan

Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven uw werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Super glad, slagvast & stralend wit – Ervaar het eerst zelf met eigen ogen. Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Download nu onze brochures

Download nu onze productbrochures en maak kennis met alle kunststof bouwproducten van Cleanbuild. Vraag vrijblijvend advies aan of een offerte op maat. Onze specialisten helpen u graag verder!

Wil je jouw project snel, vakkundig en voor een aantrekkelijke prijs laten uitvoeren?

Download dan nu onze brochure en ontdek alle voordelen van Cleanbuild.