beeld-home

Renovatie vakgarage Aukema

Bij vakgarage Aukema in Lemmer ziet de garage er weer als nieuw uit. De wanden werden bekleed met Cleanpanel panelen, een RVS Cleandoor deur werd gebruikt als toegang naar de technische ruimte.

Alle producten van Cleanbuild zijn ontworpen voor een snelle, gemakkelijke montage. Bij dit project werden de wanden eenvoudigweg gemonteerd over de oude wanden. En dit alles werd in een dag gerealiseerd!

Onze monteurs werken al jarenlang met Cleanpanel. Ze weten precies hoe ze de materialen het beste kunnen plaatsen. Zo weet je zeker dat het resultaat van je (ver)bouwproject optimaal is.

Totaalservice

Wij begeleiden onze klanten het liefst van A tot Z. U krijgt te maken met een vast contactpersoon, die het project in goede banen leidt. Deze adviseur komt het project op locatie inmeten en denkt mee in praktische oplossingen. De materialen worden vervolgens op maat geproduceerd en geleverd op de bouwplaats. Vervolgens wordt de montage gepland en uitgevoerd.

De voordelen van montage door Cleanbuild

  • Eén partij voor levering en montage
  • Eigen, ervaren montageteam
  • Waterdichte aansluiting van vloer op wand
  • Combinatie met staalbouw mogelijk

Foto's van het project

Wij bouwen aan de mooiste projecten

Vraag nu kosteloos een Sample Pakket aan

Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven uw werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Super glad, slagvast & stralend wit – Ervaar het eerst zelf met eigen ogen. Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Download nu onze brochures

Download nu onze productbrochures en maak kennis met alle kunststof bouwproducten van Cleanbuild. Vraag vrijblijvend advies aan of een offerte op maat. Onze specialisten helpen u graag verder!

Wil je jouw project snel, vakkundig en voor een aantrekkelijke prijs laten uitvoeren?

Download dan nu onze brochure en ontdek alle voordelen van Cleanbuild.