Renovatie carwash KIA Vaneman Amsterdam

Loslatende tegels en lekkage – de wanden in de carwash van KIA Vaneman in Amsterdam gaven problemen. Voor de autospecialisten van Vaneman was dit erg vervelend, maar bij Cleanbuild werden we wel enthousiast. Dit project vroeg om een goede maatwerkoplossing – en dat past precies in ons (was)straatje.

De KIA vestiging van Frank Vaneman Automotive in Amsterdam biedt onderdak aan een groot assortiment nieuwe KIA’s. Deze vestiging, gelegen langs de A2, is gespecialiseerd in elektrisch rijden. Voordat de nieuwe auto’s de moderne showroom in worden gereden, worden ze zorgvuldig gewassen in de eigen roll-over wasstraat.

 

Waterdichte aansluiting vloer op wand

In de carwash ontstonden problemen met de wanden. De verouderde tegels lieten los en door de achterwand lekte spatwater de garage in.

Het montageteam van Cleanbuild ging aan de slag in Amsterdam. We plaatsten nieuwe Cleanpanel kunststof wandpanelen. Om lekkage in het vervolg te voorkomen, maakten we de aansluiting van de vloer op de wand waterdicht met een kimfixatie. Een creatieve oplossing: de kimfixatie is een techniek uit het dakdekken.

Vervolgens monteerden we de kunststof panelen, recht uitgevuld, tegen de wanden. Ook vervingen we de oude dubbele deur door een nieuwe Cleandoor kunststof deur. Met als resultaat een strakke, frisse carwash, zonder lekkage.

 

Frank Vaneman Automotive – Amsterdam, Hoofddorp en Aalsmeer

Familiebedrijf Frank Vaneman Automotive is officieel merkdealer en servicepartner van KIA en heeft meerdere vestigingen. Het vlaggenschip van het bedrijf is de showroom in Amsterdam. Deze vestiging is gespecialiseerd in elektrisch rijden.

In Hoofddorp biedt Vaneman naast de nieuwste KIA modellen ook occasions van alle merken aan. Daarnaast beschikt het bedrijf over een aflevercentrum in Aalsmeer, waar ook de Customized showroom is ondergebracht. Hier kunnen liefhebbers van exclusieve auto’s in het hogere segment hun hart ophalen.

 

Service en persoonlijk contact

Bij Vaneman geloven ze in persoonlijk contact. En ze zijn niet de enigen. Bij Cleanbuild werken we met vaste adviseurs, die een aanvraag van begin tot eind begeleiden. Ook de montage verzorgen we graag. Zo hebben onze klanten maar één aanspreekpunt, wel zo makkelijk!

Twee nieuwe wasstraten voor Mercedes-Benz garage

Bij Louwman Mercedes-Benz in Tilburg staan er sinds kort twee nieuwe wasstraten tegenover elkaar te ‘shinen’. Voor dit project werd aan de bestaande garage
Cleanbuild website - Logo Louwman 500x300

Frisse wanden voor rollover wasstraat in Waalwijk

Voor een renovatieproject in Waalwijk leverde en monteerde Cleanbuild BV witte Cleanpanel panelen voor de bekleding van een rollover wasstraat.
logo bijl waalwijk

Nieuwbouw Wasboxen Wasland

Voor de nieuwe vestiging van Wasland in Stadskanaal bekleedde Cleanbuild de nieuwe wasboxen met kunststof panelen.
Logo Wasland

Cleanbuild Brochure

Download nu de GRATIS Cleanbuild productbrochure. Maak kennis met alle kunststof bouwproducten en vraag vrijblijvend advies of een offerte aan. Onze specialisten helpen u graag verder.

Super glad, slagvast & stralend wit – Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Benieuwd naar het product? Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden om uw carwash, tankstation overkapping, keuken of productieruimte te renoveren met de hygiënische oplossingen van Cleanbuild.

Ik wil vrijblijvend advies