beeld-home

Renovatie carwash KIA Vaneman Amsterdam

Loslatende tegels en lekkage – de wanden in de carwash van KIA Vaneman in Amsterdam gaven problemen. Voor de autospecialisten van Vaneman was dit erg vervelend, maar bij Cleanbuild werden we wel enthousiast. Dit project vroeg om een goede maatwerkoplossing – en dat past precies in ons (was)straatje.

De KIA vestiging van Frank Vaneman Automotive in Amsterdam biedt onderdak aan een groot assortiment nieuwe KIA’s. Deze vestiging, gelegen langs de A2, is gespecialiseerd in elektrisch rijden. Voordat de nieuwe auto’s de moderne showroom in worden gereden, worden ze zorgvuldig gewassen in de eigen roll-over wasstraat.

 

Waterdichte aansluiting vloer op wand

In de carwash ontstonden problemen met de wanden. De verouderde tegels lieten los en door de achterwand lekte spatwater de garage in.

Het montageteam van Cleanbuild ging aan de slag in Amsterdam. We plaatsten nieuwe Cleanpanel kunststof wandpanelen. Om lekkage in het vervolg te voorkomen, maakten we de aansluiting van de vloer op de wand waterdicht met een kimfixatie. Een creatieve oplossing: de kimfixatie is een techniek uit het dakdekken.

Vervolgens monteerden we de kunststof panelen, recht uitgevuld, tegen de wanden. Ook vervingen we de oude dubbele deur door een nieuwe Cleandoor kunststof deur. Met als resultaat een strakke, frisse carwash, zonder lekkage.

 

Frank Vaneman Automotive – Amsterdam, Hoofddorp en Aalsmeer

Familiebedrijf Frank Vaneman Automotive is officieel merkdealer en servicepartner van KIA en heeft meerdere vestigingen. Het vlaggenschip van het bedrijf is de showroom in Amsterdam. Deze vestiging is gespecialiseerd in elektrisch rijden.

In Hoofddorp biedt Vaneman naast de nieuwste KIA modellen ook occasions van alle merken aan. Daarnaast beschikt het bedrijf over een aflevercentrum in Aalsmeer, waar ook de Customized showroom is ondergebracht. Hier kunnen liefhebbers van exclusieve auto’s in het hogere segment hun hart ophalen.

 

Service en persoonlijk contact

Bij Vaneman geloven ze in persoonlijk contact. En ze zijn niet de enigen. Bij Cleanbuild werken we met vaste adviseurs, die een aanvraag van begin tot eind begeleiden. Ook de montage verzorgen we graag. Zo hebben onze klanten maar één aanspreekpunt, wel zo makkelijk!

Foto's van het project

Wij bouwen aan de mooiste projecten

Vraag nu kosteloos een Sample Pakket aan

Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven uw werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Super glad, slagvast & stralend wit – Ervaar het eerst zelf met eigen ogen. Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Download nu onze brochures

Download nu onze productbrochures en maak kennis met alle kunststof bouwproducten van Cleanbuild. Vraag vrijblijvend advies aan of een offerte op maat. Onze specialisten helpen u graag verder!

Wil je jouw project snel, vakkundig en voor een aantrekkelijke prijs laten uitvoeren?

Download dan nu onze brochure en ontdek alle voordelen van Cleanbuild.