Truckwash

Praktische wanden en plafonds in grote lengtematen

Truckwashes zijn – hoe kan het ook anders – groot. Een wasstraat voor vrachtwagens heeft hoge en lange wanden, waar veel water en vuil tegenaan spat. Extra belangrijk dus om bij een truckwash te kiezen voor vuilafstotende wanden, die je makkelijk schoon kan spuiten. Cleanpanel panelen zijn slagvast, roesten niet en ze gaan jarenlang mee. Bovendien produceren we de panelen direct op de juiste lengtemaat. Ook voor hoge wanden.

Waarom Cleanpanel in jouw truckwash?

Cleanpanel is er ook in grote lengtematen. Eén paneel van vloer tot plafond, dat ziet er strak uit!

Wij bouwen aan de mooiste Truckwash projecten

Het montageteam van Cleanbuild gaat regelmatig langs bij truckwashes voor de renovatie of nieuwbouw van hoge, hygiënische wanden en plafonds. Tot grote tevredenheid van onze klanten!

Vraag nu kosteloos een Sample Pakket aan

Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven uw werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Ervaar het eerst zelf met eigen ogen. Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Download nu onze brochures

Download nu onze productbrochures en maak kennis met alle kunststof bouwproducten van Cleanbuild. Vraag vrijblijvend advies aan of een offerte op maat. Onze specialisten helpen u graag verder!

Eén partij voor levering & montage

Een truckwash bouwen of verbouwen is een flinke klus. Wij helpen je graag: ons eigen montageteam komt de Cleanbuild producten graag voor je monteren. Dankzij hun jarenlange ervaring met de producten, voorzien ze van jouw truckwash in mum van tijd van nieuwe, kunststof afbouwmaterialen.

Laat je ons ’timmermansoog’ voor je werken? Dit mag je van Cleanbuild verwachten:

Meer informatie voor truckwashes

Kunststof voor een efficiënte truck wasstraat

De wand- en plafondbekleding van een truckwash moet functioneel zijn. Bij zo min mogelijk onderhoud blijft er zo veel mogelijk tijd over voor wassingen. Hard PVC is een materiaalsoort die goed past bij de vereisten van vrachtwagen wasstraten. Dit type kunststof is slijt- en slagvast, bestand tegen schoonmaakmiddelen en kan gemakkelijk worden schoongespoten. Cleanpanel panelen zijn vervaardigd uit de beste kwaliteit hard PVC, dat ook nog eens uv-bestendig is. Hierdoor behouden de PVC panelen lange tijd hun mooie, frisse kleur.

Vrachtwagen wasstraat bouwen? Ga voor groots...

Iedere truckwash ondernemer weet: het oog wil ook wat. Een wasstraat moet niet alleen schoon zijn, maar er ook zo uitzién. Met onze gladde kunststof panelen creëer je wanden en plafonds met een moderne, strakke uitstraling. Het helderwitte Cleanpanel paneel maakt hoge wanden licht en fris, waardoor de truckwash er blijvend hygiënisch uitziet.

Cleanbuild is gespecialiseerd in hygiënische afbouwmaterialen voor truckwashes. Wij werken vaak samen met andere bedrijven in deze branche. Onze partners zijn bijvoorbeeld machineleveranciers en vloerenspecialisten. Op onze partnerpagina vind je een overzicht van de partijen waar we vaak mee samenwerken.

Maatwerk panelen voor truckwashes

De Cleanpanel panelen zijn verkrijgbaar in twee breedtematen: 250 en 400 mm. Wat de lengte betreft, kunnen we alle kanten op. De kunststof panelen worden namelijk op lengte geproduceerd. Ook heel lange panelen zijn mogelijk. Voor truckwashes is dat een voordeel: zo kunnen we de wand van onder tot boven met één paneel bekleden. Je hebt dus geen tussennaden over de wand lopen. Aangezien de panelen meestal blind verschroefd worden tegen een rachelwerk, is de draagkracht van bijzonder lange panelen geen probleem.

Cleanbuild heeft veel ervaring met het bekleden van de wanden en plafonds in truckwashes. Ben je benieuwd hoe dat eruit ziet? Kijk dan bij onze Truckwash Projecten. Je vindt hier mooie voorbeelden van ons werk.

Goed om te weten: wij kunnen de panelen voor je monteren. Cleanbuild werkt met eigen monteurs, die bekend zijn met het product. Hierdoor leveren we een totaalpakket van productie, levering en montage. Alles onder één dak, wel zo makkelijk! Op onze pagina over Montage lees je meer over onze werkwijze.

Benieuwd wat wij voor jouw truckwash kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op! Onze adviseurs denken graag met je mee.

Wil je jouw project snel, vakkundig en voor een aantrekkelijke prijs laten uitvoeren?

Download dan nu onze brochure en ontdek alle voordelen van Cleanbuild.