truckwash

TRUCKWASH

Truckwashes zijn – hoe kan het ook anders – groot. Een wasstraat voor vrachtwagens heeft zeer hoge en lange wanden, waar grote hoeveelheden water, vuil en schoonmaakmiddelen tegenaan spatten. Hierdoor is het bij een truckwash extra belangrijk om te kiezen voor wanden en plafonds waar vuil zich niet aan hecht, zodat ze eenvoudig schoongespoten kunnen worden. Cleanpanel panelen besparen u kostbare onderhoudstijd. De panelen zijn slagvast, roestvrij en snel te reinigen. Bovendien zijn Cleanpanel panelen verkrijgbaar is iedere gewenste lengtemaat. Hoge truckwash wanden zijn dus geen enkel probleem.

WAAROM CLEANBUILD VOOR UW WASBOXEN?

ONZE OPLOSSINGEN VOOR TRUCKWASHES

Cleanbuild is gespecialiseerd in hoogwaardige kunststof producten voor hygiënische (industriële) omgevingen. Onze PVC panelen hebben een glad oppervlak, waar vuil zich vrijwel niet aan kan hechten. Ook de naden tussen de panelen zijn eenvoudig schoon te spuiten, dankzij een unieke klikverbinding met rubberen afdichting. Bij Cleanbuild kiezen we voor de kracht van eenvoud: sterke producten met langdurig schoonmaakgemak. Ideaal voor truckwashes!

GEREALISEERDE TRUCKWASH PROJECTEN

Het montageteam van Cleanbuild gaat regelmatig langs bij truckwashes voor de renovatie of nieuwbouw van hoge, hygiënische wanden en plafonds. Tot grote tevredenheid van onze klanten!

‘Brandschoon wagenpark’- wasplaats brandweer Almere

De nieuwe brandweerkazerne in Almere-Poort beschikt over een eigen wasstraat voor brandweervoertuigen. Cleanbuild mocht hier de wanden, plafonds en de koof bekleden met Cleanpanel.
Brandweer Flevoland

Renovatie truckwash SuperTank Zeewolde

De truckwash van tankstation SuperTank Zeewolde is gerenoveerd met Cleanpanel wandpanelen. De extra hoge wanden van de truckwash zien er nu weer fris en
Supertank logo

Wanden Truckwash Rijnsburg

In de Truckwash Rijnsburg zijn de wanden bekleed met Cleanpanel kunststof panelen en er zijn Cleandoor kunststof deuren geplaatst.
logo truckwash rijnsburg.png

Nieuwbouw tractorwasplaats Bedum

In de tractorwasplaats van Loonwerkbedrijf Wieringa zijn de wanden bekleed met kunststof panelen van Cleanbuild.
Wieringa - tractor wasplaats bekleding

Renovatie Truckwash Gieten

Cleanbuild heeft voor de nieuwe Truckwash in Gieten diverse Cleanwindow kunststof kozijnen en Cleandoor kunststof deuren op maat geleverd met een variëteit aan maten
Truckwash Gieten - vrachtwagen wasstraat wanden

Nieuwbouw Truckwash Amstelveen

In de nieuwbouw truckwash te Amstelveen is Cleanpanel wit toegepast als hygiënische wand- en plafondbekleding.
Verhagen - truckwash wandbekleding

Renovatie Truckwash Geling

Grondige metamorfose voor Truckwash Geling in Groningen met Cleanpanel wandpanelen, Huijbregts Floorsystems en ACT BV wasinstallatie.
Truckwash Geling Groningen

VAN ADVIES TOT MONTAGE - WIJ REGELEN ALLES

Cleanbuild is een betrouwbare partner van A tot Z. Wij helpen u graag met advies over de producten die het beste passen bij uw truckwash. Vervolgens produceren we de producten op de juiste lengte, leveren we snel en kunnen we, indien gewenst, ook de montage voor u verzorgen. Zo kunt u in korte tijd de wanden en plafonds van uw truck wasstraat bouwen of renoveren. En, wel zo prettig: u heeft slechts één aanspreekpunt voor levering en montage.

Vraag nu kosteloos een Sample Pakket aan

Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven uw werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling.

Super glad, slagvast & stralend wit – Ervaar het eerst zelf met eigen ogen. Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

KUNSTSTOF WANDBEKLEDING VOOR EFFICIËNTE TRUCK WASSTRAAT

De wand- en plafondbekleding van een truckwash moet functioneel zijn. Bij zo min mogelijk onderhoud blijft er zo veel mogelijk tijd over voor wassingen. Hard PVC is een materiaalsoort die goed past bij de vereisten van vrachtwagen wasstraten. Dit type kunststof is slijt- en slagvast, bestand tegen schoonmaakmiddelen en kan gemakkelijk worden schoongespoten. Cleanpanel panelen zijn vervaardigd uit de beste kwaliteit hard PVC, dat ook nog eens uv-bestendig is. Hierdoor behouden de PVC panelen lange tijd hun mooie, frisse kleur.

VRACHTWAGEN WASSTRAAT BOUWEN? GA VOOR GROOTS..

Iedere carwash ondernemer weet: het oog wil ook wat. Een wasstraat moet niet alleen schoon zijn, maar er ook zo uitzién. Met onze gladde kunststof panelen creëert u wanden en plafonds met een moderne, strakke uitstraling. Het helderwitte Cleanpanel paneel maakt hoge wanden licht en fris, waardoor de truckwash er blijvend hygiënisch uitziet. 

CLEANBUILD BROCHURES

Download nu onze productbrochures en maak kennis met alle kunststof bouwproducten van Cleanbuild. Vraag vrijblijvend advies aan of een offerte op maat. Onze specialisten helpen u graag verder!

Cleanpanel ® is een product van Cleanbuild, specialist in hoogwaardige (hygiënische) kunststof bouwproducten. Kunststof wand- en plafondbekleding bestond al langer, maar had zelden de juiste kwaliteit of eigenschappen voor gebruik in industriële of hygiënische ruimtes. Daarom ontwikkelden wij, in samenwerking met de kunststoffenindustrie, het Cleanpanel paneel. Dit paneel beschikt over opvallende kenmerken, die een hoge mate van hygiëne en schoonmaakgemak mogelijk maken. De dubbelzijdige rubberen afdichting bijvoorbeeld, die uniek is voor ons product. Maar ook de samenstelling van het materiaal (hard PVC), de extra gladde afwerking en sterke verbindingen in de kern vindt u alleen bij Cleanpanel. Het is een uitgekiend product, dat voor heel veel toepassingen geschikt is.

De kunststof panelen vormen het belangrijkste onderdeel van ons totaalpakket hygiënische kunststof bouwproducten. Cleanbuild produceert en levert ook bijpassende kunststof profielen (Cleanprofile) en hoogwaardige kunststof deuren en ramen (Cleandoor en Cleanwindow). Ook voor deze producten geldt dat we jarenlang hebben gesleuteld aan de juiste samenstelling van materialen en vormgeving. Het resultaat: een compleet programma van slimme en praktische materialen met een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding.

Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden om uw carwash, tankstation overkapping, keuken of productieruimte te renoveren met de hygiënische oplossingen van Cleanbuild.

Ik wil vrijblijvend advies