beeld-home

Rollover en wasboxen renovatie OK Olst

Bij OK Olst is er flink gerenoveerd. De bestaande wasboxen en de rollover-ruimte zijn verbouwd en voorzien van Cleanpanel wand- en plafondbekleding. En dat loont de moeite: de kunststof wandpanelen zijn veel eenvoudiger te reinigen dan de oude tegelwanden. Bovendien heeft de wasgelegenheid nu weer een frisse en professionele uitstraling.

Wasboxen renovatie

De wasboxen hebben tijdens de renovatie de grootste verandering doorgemaakt. Voordat ons montageteam aan de slag ging, waren hier al de nodige bouwwerkzaamheden verricht. De stenen tussenmuur is weggehaald en vervangen door een glazen wand. Ook is in het plafond een lichtkoepel geplaatst, zodat er na de wasboxen renovatie veel daglicht aanwezig is.

De Cleanpanel panelen zijn aan het plafond en de wand bevestigd. Bij de wand zijn de panelen direct tegen de tegelwand geschroefd, waardoor de montage snel kon verlopen. Voor een hygiënische aansluiting op de vloer zijn de wanden op vijf centimeter hoogte boven de grond geplaatst. De vloer is hierachter in een ronding tegen de muur gesmeerd. Op die manier kan vuil dat van de wanden wordt gespoten, gemakkelijk worden afgevoerd.

Wij renoveren regelmatig wasboxen. Bekijk onze andere wasbox renovaties.

Rollover renovatie

Niet alleen de wasboxenruimte, maar ook de rolloverruimte is behoorlijk aangepakt. De verouderde schrootjes zijn van het plafond verwijderd en vervangen door Cleanpanel panelen. Ook de wanden zijn voorzien van nieuwe, witte Cleanpanel panelen.

Net als bij de wasboxen zijn de panelen op vijf centimeter hoogte gemonteerd, waarna de vloer in een ronding achter de wanden tegen de muur is gesmeerd. Het grote voordeel van Cleanpanel is dat de panelen makkelijk te monteren zijn en niet per se op de grond moeten staan. Hierdoor is het mogelijk om de constructie aan de vloer aan te passen.

Meer roll-over renovaties zien? Kijk bij onze rollover projecten.

Snelle renovatie, groot gemak

Bij renovaties proberen we altijd zo snel mogelijk te werken. Immers, de wasstraat moet zo snel mogelijk weer operationeel zijn. Eén van de voordelen van Cleanpanel panelen is dat ze snel te plaatsen zijn. De panelen worden aan elkaar verbonden met een kliksysteem en kunnen eenvoudig tegen een bestaande wand worden gemonteerd. Bij verouderde tegelwanden is het niet eens nodig om de tegels los te bikken; de panelen kunnen er direct tegen bevestigd worden. Zo kijken we bij ieder project wat de beste montageoplossing is.

Foto's van het project

Wij bouwen aan de mooiste projecten

Vraag nu kosteloos een Sample Pakket aan

Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven uw werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Super glad, slagvast & stralend wit – Ervaar het eerst zelf met eigen ogen. Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Download nu onze brochures

Download nu onze productbrochures en maak kennis met alle kunststof bouwproducten van Cleanbuild. Vraag vrijblijvend advies aan of een offerte op maat. Onze specialisten helpen u graag verder!

Wil je jouw project snel, vakkundig en voor een aantrekkelijke prijs laten uitvoeren?

Download dan nu onze brochure en ontdek alle voordelen van Cleanbuild.