rollover carwash

ROLLOVER CARWASH

Met een rollover carwash kunnen in een relatief kleine ruimte heel efficiënt auto’s worden gewassen. Voor een professionele uitstraling is het belangrijk dat de wasruimte er schoon en goed onderhouden uitziet. Dat is immers wat de klant ziet, als hij binnen komt rijden. De gladde en moderne kunststof bouwproducten van Cleanbuild garanderen een brandschoon interieur met een frisse uitstraling én een groot schoonmaakgemak.

WAAROM CLEANBUILD VOOR UW ROLLOVER CARWASH?

ONZE OPLOSSINGEN VOOR ROLLOVER CARWASHES

Cleanbuild voorziet in een totaalpakket van onderhoudsvriendelijke kunststof bouwmaterialen voor roll-over carwashes. Wij kiezen voor de kracht van eenvoud: sterke producten met een groot onderhoudsgemak. Onze kunststof panelen onderscheiden zich door langdurige kwaliteit en een slimme vormgeving, die optimale hygiëne garandeert. Net als de panelen zijn onze kunststof profielen, ramen en deuren gemaakt van duurzaam, hard PVC.

GEREALISEERDE PROJECTEN IN ROLLOVER CARWASHES

Onze oplossingen worden veelvuldig ingezet voor de nieuwbouw en renovatie van rollover wasstraten. Tot grote tevredenheid van onze klanten!

Renovatie roll-over wasstraat Appingedam

Het project voor Esso vroeg om creatief monteren: door de overheaddeuren was het lastig de plafondpanelen te monteren. Maar, het is gelukt!
ESSO - project tankstation luifel

Nieuwe wanden wasruimtes OK Son en Breugel

In de wasruimtes van Tankstation OK Son Oost zijn nieuwe wanden geplaatst. Daarbij is ook alle apparatuur en het leidingwerk netjes weggewerkt achter strakke,
OK - carwash wanden van kunststof

Renovatie roll-over carwash Renault Beerda in Kollum

Gloednieuw, superglad en modern zijn niet alleen de auto’s van Autobedrijf Beerda in Kollum, maar ook hun nieuwe carwash!
Beerda - autobranche wanden garage

Nieuwbouw roll-over carwash Autobedrijf Koudijs

Gloednieuwe roll-over wasstraat van autobedrijf Koudijs in Lunteren bekleed met helderwitte Cleanpanel panelen.
Koudijs - autobedrijf carwash wanden

Renovatie carwash bij tankstation BP Oisterwijk

Witte kunststof wandpanelen en een grijs kunststof plafond – de carwash van tankstation BP uit Oisterwijk ziet er weer fris en modern uit!
bp-150x150

Renovatie wasstraat Esso Schmilich

Een snelle oplossing met groots resultaat – de wasstraat van tankstation Esso Schmilich is volledig gerenoveerd met Cleanbuild producten.
ESSO - project tankstation luifel

Renovatie wasstraat Shell Den Haag

Dit project betrof een renovatie voor een rollover wasstraat bij Shell in Den Haag.
Shell-150x150

Nieuwbouw wasstraat in Vught

In de nieuwbouw wasstraat in Vught zijn Cleanpanel panelen toegepast voor de wandbekleding. Met een schitterend resultaat!
logo-cwv

Nieuwbouw wasstraat BCA Barneveld

Dit project betrof de nieuwbouw van twee roll-over wasstraten en de bekleding van de ruimte waar foto’s worden gemaakt van de te veilen auto’s.
BCA - logo werkplaats auto

VAN ADVIES TOT MONTAGE - WIJ REGELEN ALLES

Cleanbuild is een betrouwbare partner van A tot Z. Wij helpen u graag met advies over de producten die het beste passen bij uw wensen en plannen. Vervolgens produceren we de producten op maat, leveren we snel en kunnen we, indien gewenst, ook de montage voor u verzorgen. Ons montageteam heeft veel ervaring met de bouw en renovatie van rollover carwashes. Wij gaan voor maximale service en begeleiding, ieder project opnieuw.

Vraag nu kosteloos een Sample Pakket aan

Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven uw werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling.

Super glad, slagvast & stralend wit – Ervaar het eerst zelf met eigen ogen. Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Het onderhoud van een roll-over wasstraat kan veel tijd in beslag nemen. Verouderde wandbekleding, zoals verroeste sandwichplaten of beschadigde tegelwanden, zijn lastig schoon te maken. Het wordt dan een flinke uitdaging om de carwash hygiënisch en optisch fris te houden. Met het Cleanpanel kunststof paneel bieden wij wasstraateigenaren een snelle en vooral praktische oplossing. Onze PVC panelen beschikken over een aantal slimme eigenschappen, die veel carwasheigenaren precies bieden wat ze zoeken.

Cleanpanel panelen zijn vervaardigd uit hoogwaardig kunststof (hard PVC). Hierdoor zijn de panelen super glad van oppervlak en kan vuil zich er nauwelijks aan hechten. Het schoonmaken van lange wanden en plafonds kost hierdoor weinig tijd en moeite. 

Het PVC materiaal is bestand tegen water en schoonmaakmiddelen. Zelfs bij veelvuldig grondig reinigen behouden de panelen een glad oppervlak. Dat is een groot voordeel ten opzichte van bijvoorbeeld tegelwanden en sandwichplaten, die licht beschadigd kunnen raken. In die beschadigingen hoopt vuil zich op, waardoor de wanden/plafonds na verloop van tijd niet meer goed te reinigen zijn. Met Cleanpanel doet dit probleem zich niet voor, zelfs niet na langdurig gebruik.

Cleanpanel panelen beschikken als enige panelensysteem op de markt over een kliksysteem met dubbelzijdige rubberen afdichting. Dankzij dit kliksysteem zijn de panelen snel te monteren: u kunt ze eenvoudig aan elkaar ‘klikken’ en er ontstaat een zeer sterke verbinding. De rubberen afdichting zorgt er daarnaast voor dat ook in de naden tussen de panelen vrijwel geen vuil achter kan blijven. Dit garandeert een hoge mate hygiëne en extra schoonmaakgemak voor uw roll-over carwash. 

Roll-over wasstraten halen het meeste uit een relatief kleine ruimte. Dat maakt dit type carwash zo geschikt voor bijvoorbeeld tankstations. Om kleinere binnenruimtes toch een ruimtelijk gevoel te geven, kunnen wanden en plafonds het beste worden bekleed met lichte kleuren. Cleanbuild biedt kunststof panelen aan in de kleuren wit en grijs, beide heldere tinten die een carwash een hygiënische en moderne look geven. De panelen hebben bovendien een super glad oppervlak, waardoor licht optimaal wordt verspreid. Dit geeft, ook in de roll-over wasstraat, een comfortabel gevoel van ruimtelijkheid.

CLEANBUILD BROCHURES

Download nu onze productbrochures en maak kennis met alle kunststof bouwproducten van Cleanbuild. Vraag vrijblijvend advies aan of een offerte op maat. Onze specialisten helpen u graag verder!

Cleanpanel ® is een product van Cleanbuild, specialist in hoogwaardige (hygiënische) kunststof bouwproducten. Kunststof wand- en plafondbekleding bestond al langer, maar had zelden de juiste kwaliteit of eigenschappen voor gebruik in industriële of hygiënische ruimtes. Daarom ontwikkelden wij, in samenwerking met de kunststoffenindustrie, het Cleanpanel paneel. Dit paneel beschikt over opvallende kenmerken, die een hoge mate van hygiëne en schoonmaakgemak mogelijk maken. De dubbelzijdige rubberen afdichting bijvoorbeeld, die uniek is voor ons product. Maar ook de samenstelling van het materiaal (hard PVC), de extra gladde afwerking en sterke verbindingen in de kern vindt u alleen bij Cleanpanel. Het is een uitgekiend product, dat voor heel veel toepassingen geschikt is.

De kunststof panelen vormen het belangrijkste onderdeel van ons totaalpakket hygiënische kunststof bouwproducten. Cleanbuild produceert en levert ook bijpassende kunststof profielen (Cleanprofile) en hoogwaardige kunststof deuren en ramen (Cleandoor en Cleanwindow). Ook voor deze producten geldt dat we jarenlang hebben gesleuteld aan de juiste samenstelling van materialen en vormgeving. Het resultaat: een compleet programma van slimme en praktische materialen met een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding.

Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden om uw carwash, tankstation overkapping, keuken of productieruimte te renoveren met de hygiënische oplossingen van Cleanbuild.

Ik wil vrijblijvend advies