beeld-home

Roll-over carwash

Minder onderhoud, meer wassen

Een rollover carwash, dat is efficiënt auto’s wassen. Van een relatief kleine ruimte maak je al snel een goed ingerichte wasstraat. Ben je carwash ondernemer of heb je een rollover wasmachine voor je wagenpark? Maak het jezelf dan makkelijk met kunststof wand- en plafondpanelen. We kunnen ze zelfs voor je monteren.

Cleanpanel voor rollover carwashes

Straal professionaliteit uit met brandschone, witte carwash wanden.

Wij bouwen aan de mooiste rollover wasstraten

Vraag nu kosteloos een Sample Pakket aan

Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven uw werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Super glad, slagvast & stralend wit – Ervaar het eerst zelf met eigen ogen. Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Download nu onze brochures

Download nu onze productbrochures en maak kennis met alle kunststof bouwproducten van Cleanbuild. Vraag vrijblijvend advies aan of een offerte op maat. Onze specialisten helpen u graag verder!

Geef het werk uit handen

Ga je een rollover carwash bouwen of renoveren? Bij Cleanbuild helpen we je met kunststof afbouwmaterialen én met de montage. Laat onze ervaren monteurs het werk van je overnemen, dan kan jij je blijven richten op je onderneming.

Mogen wij voor je aan de slag gaan? Dit is hoe we werken:

Meer over Cleanpanel voor rollover carwashes

Bespaar tijd op onderhoud

Het onderhoud van een roll-over wasstraat kan veel tijd in beslag nemen. Verouderde wandbekleding, zoals verroeste sandwichplaten of beschadigde tegelwanden, zijn lastig schoon te maken. Het wordt dan een flinke uitdaging om de carwash hygiënisch en optisch fris te houden. Met het Cleanpanel kunststof paneel bieden wij wasstraateigenaren een snelle en vooral praktische oplossing. Onze PVC panelen beschikken over een aantal slimme eigenschappen, die veel carwasheigenaren precies bieden wat ze zoeken.

Cleanpanel panelen zijn vervaardigd uit hoogwaardig kunststof (hard PVC). Hierdoor zijn de panelen super glad van oppervlak en kan vuil zich er nauwelijks aan hechten. Het schoonmaken van lange wanden en plafonds kost hierdoor weinig tijd en moeite.

Geen last van slijtage

Het PVC materiaal van Cleanpanel is bestand tegen water en schoonmaakmiddelen. Zelfs bij veelvuldig grondig reinigen behouden de panelen een glad oppervlak. Dat is een groot voordeel ten opzichte van bijvoorbeeld tegelwanden en sandwichplaten, die licht beschadigd kunnen raken. In die beschadigingen hoopt vuil zich op, waardoor de wanden/plafonds na verloop van tijd niet meer goed te reinigen zijn. Met Cleanpanel doet dit probleem zich niet voor, ook niet na langdurig gebruik.

Slijt Cleanpanel dan helemaal niet? Dat wel, niets is immers eeuwig. Maar in vergelijking met andere materialen heeft PVC een heel lange levensduur. En al die tijd blijven de panelen er strak uitzien. Zo heb je tientallen jaren hoogwaardige en onderhoudsarme wanden in je carwash.

Snelle montage dankzij uniek kliksysteem

Cleanpanel panelen beschikken als enige panelensysteem op de markt over een kliksysteem met dubbelzijdige rubberen afdichting. Dankzij dit kliksysteem zijn de panelen snel te monteren: je kunt ze eenvoudig aan elkaar ‘klikken’ en er ontstaat een zeer sterke verbinding. De rubberen afdichting zorgt er daarnaast voor dat ook in de naden tussen de panelen vrijwel geen vuil achter kan blijven. Dit garandeert een hoge mate van hygiëne en extra schoonmaakgemak voor jouw rollover carwash.

Dat de panelen makkelijk en snel te plaatsen zijn, is met name een groot voordeel bij renovatieprojecten in roll-over carwashes. Bij een renovatie wil je het liefst zo kort mogelijk gesloten zijn. Cleanbuild voert veel renovatieprojecten uit, waarbij we de wanden direct voor de oude wandbekleding plaatsen. Hierdoor kunnen we de renovatie écht in korte tijd uitvoeren. Overleg gerust met onze adviseurs of deze manier van renoveren ook geschikt is voor jouw project. 

Rollover carwash met een ruimtelijke uitstraling

Roll-over wasstraten halen het meeste uit een relatief kleine ruimte. Dat maakt dit type carwash zo geschikt voor bijvoorbeeld tankstations. Om kleinere binnenruimtes toch een ruimtelijk gevoel te geven, kunnen wanden en plafonds het beste worden bekleed met lichte kleuren. Cleanbuild biedt kunststof panelen aan in de kleuren wit en grijs, beide heldere tinten die een carwash een hygiënische en moderne look geven. De panelen hebben bovendien een super glad oppervlak, waardoor licht optimaal wordt verspreid. Dit geeft, ook in de roll-over wasstraat, een comfortabel gevoel van ruimtelijkheid.

Rollover wasstraat bouwen of renoveren?

Laat je een roll-over wasmachine plaatsen en zoek je duurzame wandbekleding? Of wil je verouderde carwash wanden vervangen? Dan ben je bij Cleanbuild aan het juiste adres. Wij hebben veel ervaring met het bouwen van wanden, plafonds, kunststof deuren en ramen in roll-over carwashes. 

Zo voeren we regelmatig renovaties uit. Maar met ons panelensysteem kunnen we ook complete inpandige wasruimtes bouwen. Blader eens door onze projecten om de mogelijkheden te bekijken. En neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten!

Wil je jouw project snel, vakkundig en voor een aantrekkelijke prijs laten uitvoeren?

Download dan nu onze brochure en ontdek alle voordelen van Cleanbuild.