luifels

Tankstation luifels

Trek de aandacht met een kunststof luifel

De luifel is het visitekaartje van een tankstation. Een mooie, strakke luifel zorgt voor herkenbaarheid en comfort tijdens het tanken. Onze hoogwaardige Cleanpanel panelen zijn zeer geschikt voor het realiseren van duurzame, onderhoudsvriendelijke kunststof luifels. Het gladde oppervlak zorgt voor een optimale lichtverspreiding, is gemakkelijk te reinigen en kan tegen alle weersomstandigheden. Zo staan klanten goed verlicht te tanken onder een opvallend moderne tankstation luifel.

Cleanbuild voor tankstation luifels

Cleanpanel: combineer praktisch met een strak design

Onze producten voor tankstations

Wij bouwen aan de mooiste luifels

Ons montageteam rijdt regelmatig door het land om nieuwe tankstation luifels te bouwen met Cleanbuild producten. Tot grote tevredenheid van onze klanten!

Vraag nu kosteloos een Sample Pakket aan

Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven uw werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Super glad, slagvast & stralend wit – Ervaar het eerst zelf met eigen ogen. Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Download nu onze brochures

Download nu onze productbrochures en maak kennis met alle kunststof bouwproducten van Cleanbuild. Vraag vrijblijvend advies aan of een offerte op maat. Onze specialisten helpen u graag verder!

Je luifel laten monteren

Jouw tankstation luifel bekleden met Cleanpanel kunststof panelen? Dat kunnen wij ook voor je doen. Cleanbuild werkt met een eigen montageteam, dat al talloze Cleanpanel panelen heeft gemonteerd. Profiteer van hun ervaring en laat het werk aan ons over!

We vinden het belangrijk om jou als klant totaalservice te bieden. Dat doen we door:

Meer over kunststof tankstation luifels

Waarom Cleanpanel voor tankstation luifels?

Cleanpanel is een kunststof paneel, gemaakt van hard-PVC. Dit materiaal is beresterk en bestand tegen water, weersinvloeden en chemicaliën. De panelen hebben een spiegelglad oppervlak. Hierdoor maken we er de mooiste creaties mee! De gladde panelen zijn makkelijk te bestickeren, maar we kunnen ze ook voor je bedrukken. Zelfs voor ronde of ovale luifels is dit paneel geschikt. 

Je kunt ook kiezen voor het brandvertragende FI-RE paneel. Dit is het vertrouwde Cleanpanel product, gemaakt van brandvertragend PVC. De panelen hebben Brandklasse B.

Minder onderhoud aan je luifel

Cleanpanel kunststof panelen zijn ontwikkeld als hygiënisch en onderhoudsvriendelijk bouwmateriaal, voor toepassingen binnen en buiten. Niet voor niets worden onze producten veelvuldig ingezet in ruimtes die vaak moeten worden gereinigd, zoals carwashes, voedselproductieruimtes en sanitaire ruimtes. Ook bij een kunststof luifel profiteer je van het grote schoonmaakgemak van de gladde, slijtvaste panelen. Vuil spoel je eenvoudig van het oppervlak af, waardoor de luifel blijvend schoon en fris oogt.

Herkenbaarheid, kleur en uitstraling

De meest eenvoudige manier om een tankstation luifel een nieuwe look te geven, is door bestickering te plaatsen of deze aan te passen. Het gladde oppervlak van onze kunststof panelen is hiervoor heel geschikt. Stickers kunnen perfect glad worden aangebracht en zijn ook eenvoudig weer te verwijderen.

Naast de witte en grijze Cleanpanel panelen kunnen wij ook hoogwaardige kunststof panelen produceren in verschillende RAL-kleuren. Zo kan je de huisstijlkleuren van je tankstation door laten werken in de luifel, voor maximale herkenbaarheid. Onze adviseurs vertellen graag meer over onze mogelijkheden voor het kleuren of bedrukken van kunststof panelen.

Comfortabel tanken onder een overkapping

Je bent eigenaar van een tankstation en je wilt dat je klanten comfortabel hun auto kunnen bijtanken, ongeacht het weer. Met de kunststof panelen voor tankstation luifels hoef je je geen zorgen te maken over regen, sneeuw of hagel. Deze panelen zijn duurzaam en weerbestendig, waardoor ze de perfecte oplossing zijn om je klanten te beschermen tegen de elementen. Bovendien zijn ze gemakkelijk te installeren en te onderhouden, waardoor je meer tijd hebt om je te concentreren op je bedrijf.

Wil je meer weten over onze mogelijkheden voor jouw tankstation? Neem gerust contact met ons op om vrijblijvend te sparren. Onze adviseurs denken graag met je mee.

Wil je jouw project snel, vakkundig en voor een aantrekkelijke prijs laten uitvoeren?

Download dan nu onze brochure en ontdek alle voordelen van Cleanbuild.