LUIFELS

De luifel is het visitekaartje van een tankstation. Een mooie, strakke luifel zorgt voor herkenbaarheid en comfort tijdens het tanken. Onze hoogwaardige Cleanpanel panelen zijn zeer geschikt voor het realiseren van duurzame, onderhoudsvriendelijke kunststof luifels. Het gladde oppervlak zorgt voor een optimale lichtverspreiding, is gemakkelijk te reinigen en kan tegen alle weersomstandigheden. Zo staan uw klanten goed verlicht te tanken onder een opvallend moderne tankstation luifel. 

WAAROM CLEANBUILD VOOR TANKSTATION LUIFEL?

Nieuwe tankstation overkapping racecirciut Zandvoort

Cleanpanel kunststof panelen zijn ontwikkeld als hygiënisch en onderhoudsvriendelijk bouwmateriaal, voor toepassingen binnen en buiten. Niet voor niets worden onze producten veelvuldig ingezet in ruimtes die vaak moeten worden gereinigd, zoals carwashes, voedselproductieruimtes en sanitaire ruimtes. Ook bij een kunststof luifel profiteert u van het grote schoonmaakgemak van de gladde, slijtvaste panelen. Vuil spoelt u eenvoudig van het oppervlak af, waardoor de luifel blijvend schoon en fris oogt.

De meest eenvoudige manier om uw tankstation luifel een nieuwe look te geven, is door bestickering te plaatsen of aan te passen. Het gladde oppervlak van onze kunststof panelen is hiervoor heel geschikt. Stickers kunnen perfect glad worden aangebracht en zijn ook eenvoudig weer te verwijderen.

Naast de witte en grijze Cleanpanel panelen kunnen wij ook hoogwaardige kunststof panelen produceren in verschillende RAL-kleuren. Zo kunt u de huisstijlkleuren van tankstation door laten werken in de luifel, voor maximale herkenbaarheid. Onze adviseurs vertellen u graag meer over onze mogelijkheden voor het kleuren van kunststof panelen.

ONZE OPLOSSINGEN VOOR TANKSTATION LUIFELS

Cleanpanel kunststof panelen zijn ontworpen voor hygiënische, onderhoudsvriendelijke toepassingen. Dankzij deze eigenschappen lenen de panelen zich ook uitstekend voor de bouw of renovatie van kunststof luifels – zelfs met ronde vormen. Cleanpanel panelen zijn goed te combineren met (LED)-verlichting en kunnen zonder problemen (meermaals) worden bestickerd. De panelen zijn uv-bestendig, verkrijgbaar in meerdere RAL-kleuren en in een brandwerende FI-RE variant.

u-profiel
Cleanprofile U-profielen worden gebruikt voor de nette en strakke afwerking van wand- en plafondpanelen.

RECENTE PROJECTEN IN DE CARWASH-INDUSTRIE:

Renovatie tankstation luifel met Fi-Re panels

De tankstation overkapping van een onbemand Esso tankstation is opgeknapt met de brandvertragende Fi-Re panels van Cleanbuild.
ESSO - project tankstation luifel

Renovatie tankstation overkapping haan in Capelle

Nieuwe naam, nieuwe luifel: tankstation haan Capelle heeft een vernieuwde tankstation overkapping!
luifel-overkapping-tankstation-project-haan

Nieuwbouw Tankstation Overkapping Racecircuit Zandvoort

Cleanpanel plafondsysteem voor Shell tankstation in racecircuit Zandvoort met opvallende bestickering.
Tankstation Shell racecircuit Zandvoort

Renovatie luifels voor Esso Express in Maastricht

De tankstation luifel van Esso Express in Maastricht werd recentelijk voorzien van nieuwe kunststof panelen en verlichting
ESSO - project tankstation luifel

Renovatie kunststof luifels voor AVIA Enter

Dankzij de flexibele montagemogelijkheden van Cleanpanel panelen is zelfs toepassing op ronde luifels mogelijk.
avia logo

SAMPLE PAKKET

Vraag nu kosteloos een Sample Pakket aan

Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven uw werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling.

Super glad, slagvast & stralend wit – Ervaar het eerst zelf met eigen ogen. Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

VAN ADVIES TOT MONTAGE - WIJ REGELEN HET

Wij denken graag met u mee over de beste oplossing voor uw tankstation luifel. Onze adviseurs informeren u graag over al onze mogelijkheden en kunnen u helpen met het bestellen van de juiste afmetingen. Vervolgens produceren we de panelen, leveren we ze bij u af én kunnen we (indien gewenst) de montage volledig voor u verzorgen. Optimale service, van begin tot eind!

Cleanbuild brochure carwash

CLEANBUILD BROCHURES

Download nu onze productbrochures en maak kennis met alle kunststof bouwproducten van Cleanbuild. Vraag vrijblijvend advies aan of een offerte op maat. Onze specialisten helpen u graag verder!

Cleanpanel ® is een product van Cleanbuild, specialist in hoogwaardige (hygiënische) kunststof bouwproducten. Kunststof wand- en plafondbekleding bestond al langer, maar had zelden de juiste kwaliteit of eigenschappen voor gebruik in industriële of hygiënische ruimtes. Daarom ontwikkelden wij, in samenwerking met de kunststoffenindustrie, het Cleanpanel paneel. Dit paneel beschikt over opvallende kenmerken, die een hoge mate van hygiëne en schoonmaakgemak mogelijk maken. De dubbelzijdige rubberen afdichting bijvoorbeeld, die uniek is voor ons product. Maar ook de samenstelling van het materiaal (hard PVC), de extra gladde afwerking en sterke verbindingen in de kern vindt u alleen bij Cleanpanel. Het is een uitgekiend product, dat voor heel veel toepassingen geschikt is.

De kunststof panelen vormen het belangrijkste onderdeel van ons totaalpakket hygiënische kunststof bouwproducten. Cleanbuild produceert en levert ook bijpassende kunststof profielen (Cleanprofile) en hoogwaardige kunststof deuren en ramen (Cleandoor en Cleanwindow). Ook voor deze producten geldt dat we jarenlang hebben gesleuteld aan de juiste samenstelling van materialen en vormgeving. Het resultaat: een compleet programma van slimme en praktische materialen met een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding.

Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden om uw carwash, tankstation overkapping, keuken of productieruimte te renoveren met de hygiënische oplossingen van Cleanbuild.

Ik wil vrijblijvend advies