Renovatie rollover wasstraat Shell Sprang-Capelle

Bij de renovatie van de roll-over ruimte van een Shell wasstraat in Sprang-Capelle zijn Cleanpanel kunststof panelen gemonteerd. Door het unieke click-systeem zijn deze panelen heel makkelijk en snel te monteren.

Onze experts denken in een vroegtijdig stadium mee met de opdrachtgever, zodat het project voldoet aan alle wensen. Vervolgens wordt het project uitgevoerd door onze eigen vakkundige montagemedewerkers. In dit geval hebben we op verzoek van de opdrachtgever een lange verticale koof gecreëerd van het Cleanpanel paneel. Ook hebben we een sparing gelaten, zodat de opdrachtgever – in geval van storing – makkelijk bij de machine kan, super handig!

 

Rollover Carwash

Met een rollover carwash kunnen in een relatief kleine ruimte heel efficiënt auto’s worden gewassen. Voor een professionele uitstraling is het belangrijk dat de wasruimte er schoon en goed onderhouden uitziet. Dat is immers wat de klant ziet, als hij binnen komt rijden. De gladde en moderne kunststof bouwproducten van Cleanbuild garanderen een brandschoon interieur met een frisse uitstraling én een groot schoonmaakgemak.

 

Waarom Cleanpanel voor uw Rollover Carwash?

  • Gemakkelijk te reinigen en onderhouden
  • Roestvrij
  • Slag- en stootvast
  • Hygiënisch
  • Bestand tegen schoonmaakmiddelen
  • Snelle montage door uniek clicksysteem
  • Strakke, professionele uitstraling

Louwman Mercedes-Benz Goes

De wasgelegenheid van Mercedesdealer Louwman Goes is volledig gerenoveerd. Met de nieuwe wandbekleding, vloer en machine kan het autobedrijf weer lange tijd vooruit.
Cleanbuild website - Logo Louwman 500x300

Scheidingswand in loods

Voor D&A Electric in Ridderkerk mochten wij het Cleanpanel wandsysteem toepassen voor het creëren van scheidingswanden in hun bedrijfshal.
da-electric

Carwash in bestaand bedrijfspand in Vlissingen

Inpandige carwash bouwen? In Vlissingen realiseerde Van den Berg Schadeherstel een nieuwe roll-over wasstraat in hun bestaande bedrijfspand.
logo vlissingen van den berg

Cleanbuild Brochure

Download nu de GRATIS Cleanbuild productbrochure. Maak kennis met alle kunststof bouwproducten en vraag vrijblijvend advies of een offerte aan. Onze specialisten helpen u graag verder.

Super glad, slagvast & stralend wit – Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Benieuwd naar het product? Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden om uw carwash, tankstation overkapping, keuken of productieruimte te renoveren met de hygiënische oplossingen van Cleanbuild.

Ik wil vrijblijvend advies