Renovatie rollover wasstraat Shell Sprang-Capelle

Bij de renovatie van de roll-over ruimte van een Shell wasstraat in Sprang-Capelle zijn Cleanpanel kunststof panelen gemonteerd. Door het unieke click-systeem zijn deze panelen heel makkelijk en snel te monteren.

Onze experts denken in een vroegtijdig stadium mee met de opdrachtgever, zodat het project voldoet aan alle wensen. Vervolgens wordt het project uitgevoerd door onze eigen vakkundige montagemedewerkers. In dit geval hebben we op verzoek van de opdrachtgever een lange verticale koof gecreëerd van het Cleanpanel paneel. Ook hebben we een sparing gelaten, zodat de opdrachtgever – in geval van storing – makkelijk bij de machine kan, super handig!

 

Rollover Carwash

Met een rollover carwash kunnen in een relatief kleine ruimte heel efficiënt auto’s worden gewassen. Voor een professionele uitstraling is het belangrijk dat de wasruimte er schoon en goed onderhouden uitziet. Dat is immers wat de klant ziet, als hij binnen komt rijden. De gladde en moderne kunststof bouwproducten van Cleanbuild garanderen een brandschoon interieur met een frisse uitstraling én een groot schoonmaakgemak.

 

Waarom Cleanpanel voor uw Rollover Carwash?

  • Gemakkelijk te reinigen en onderhouden
  • Roestvrij
  • Slag- en stootvast
  • Hygiënisch
  • Bestand tegen schoonmaakmiddelen
  • Snelle montage door uniek clicksysteem
  • Strakke, professionele uitstraling

Wasruimte voor Camperstalling

In Sevenum heeft ons montageteam onlangs de wanden, het plafond en de Cleandoor deuren gemonteerd voor een camperstalling. In deze ruimte, welke tevens dienst

Hygiënische wanden en plafonds in testlocatie TiNDLE

Cleanpanel hygiënische kunststof panelen maken deze testlocatie van voedselverwerker Next Gen Foods helemaal klaar voor gebruik.
Logo ngf

Nieuwe inpandige wasstraten voor Smink Infra

In Nijkerk bouwde infraspecialist Smink Infra een nieuw pand dat wordt verhuurd aan een leasemaatschappij. Voor de oplevering van hun auto’s heeft de leasemaatschappij
Logo smink infra

Cleanbuild Brochure

Download nu de GRATIS Cleanbuild productbrochure. Maak kennis met alle kunststof bouwproducten en vraag vrijblijvend advies of een offerte aan. Onze specialisten helpen u graag verder.

Super glad, slagvast & stralend wit – Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Benieuwd naar het product? Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden om uw carwash, tankstation overkapping, keuken of productieruimte te renoveren met de hygiënische oplossingen van Cleanbuild.

Ik wil vrijblijvend advies