beeld-home

Renovatie rollover wasstraat Shell Sprang-Capelle

Bij de renovatie van de roll-over ruimte van een Shell wasstraat in Sprang-Capelle zijn Cleanpanel kunststof panelen gemonteerd. Door het unieke click-systeem zijn deze panelen heel makkelijk en snel te monteren.

Onze experts denken in een vroegtijdig stadium mee met de opdrachtgever, zodat het project voldoet aan alle wensen. Vervolgens wordt het project uitgevoerd door onze eigen vakkundige montagemedewerkers. In dit geval hebben we op verzoek van de opdrachtgever een lange verticale koof gecreëerd van het Cleanpanel paneel. Ook hebben we een sparing gelaten, zodat de opdrachtgever – in geval van storing – makkelijk bij de machine kan, super handig!

 

Rollover Carwash

Met een rollover carwash kunnen in een relatief kleine ruimte heel efficiënt auto’s worden gewassen. Voor een professionele uitstraling is het belangrijk dat de wasruimte er schoon en goed onderhouden uitziet. Dat is immers wat de klant ziet, als hij binnen komt rijden. De gladde en moderne kunststof bouwproducten van Cleanbuild garanderen een brandschoon interieur met een frisse uitstraling én een groot schoonmaakgemak.

 

Waarom Cleanpanel voor uw Rollover Carwash?

  • Gemakkelijk te reinigen en onderhouden
  • Roestvrij
  • Slag- en stootvast
  • Hygiënisch
  • Bestand tegen schoonmaakmiddelen
  • Snelle montage door uniek clicksysteem
  • Strakke, professionele uitstraling

Foto's van het project

Wij bouwen aan de mooiste projecten

Vraag nu kosteloos een Sample Pakket aan

Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven uw werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Super glad, slagvast & stralend wit – Ervaar het eerst zelf met eigen ogen. Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Download nu onze brochures

Download nu onze productbrochures en maak kennis met alle kunststof bouwproducten van Cleanbuild. Vraag vrijblijvend advies aan of een offerte op maat. Onze specialisten helpen u graag verder!

Wil je jouw project snel, vakkundig en voor een aantrekkelijke prijs laten uitvoeren?

Download dan nu onze brochure en ontdek alle voordelen van Cleanbuild.