beeld-home

Kunststof pui voor Carwash in Zeist

Wist u dat u bij Cleanbuild – naast de kunststof wanden en deuren – ook terecht kunt voor kunststof ramen en puien? De wasstraat van CarCare Shell in Zeist is onlangs gerenoveerd en mag gezien worden met deze mooie, strakke pui.

Kunststof pui met veiligheidsglas

Het spreekt voor zich dat in een wasstraat de materialen sterk en stabiel moeten zijn, voor dit project is de pui dan ook uitgevoerd met HR++ dubbelzijdig veiligheidsglas. Dit veiligheidsglas bestaat uit twee glasbladen met een folie er tussen, vervolgens een spouw en dan nogmaals twee glasbladen met een folie er tussen. Ofwel deze ramen kunnen echt wel tegen een stootje!

Pui in projectafmeting

Onder de naam ‘Cleanwindow’ kan Cleanbuild een pui of kunststof ramen in alle typen en uitvoeringen leveren. Bij dit project waren de afmetingen van de pui 4000mm (B)x3320mm (H). Cleanbuild kan nagenoeg elke gewenste projectafmeting en – uitvoering produceren. Dit heeft als voordeel dat de ramen direct en snel te plaatsen zijn en niet onbelangrijk in een wasstraat, de ramen zijn ook nog eens onderhoudsarm!

Voordelen
• Stabiel en sterk
• Optimale lichtopbrengst
• Direct op projectmaat geproduceerd
• Eenvoudig en snel in te bouwen
• Ook op projectkleur (Renolit folie met gladde of houtnerfstructuur)
• Hoge kwaliteit
• onderhoudsvrij

Foto's van het project

Wij bouwen aan de mooiste projecten

Vraag nu kosteloos een Sample Pakket aan

Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven uw werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Super glad, slagvast & stralend wit – Ervaar het eerst zelf met eigen ogen. Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Download nu onze brochures

Download nu onze productbrochures en maak kennis met alle kunststof bouwproducten van Cleanbuild. Vraag vrijblijvend advies aan of een offerte op maat. Onze specialisten helpen u graag verder!

Wil je jouw project snel, vakkundig en voor een aantrekkelijke prijs laten uitvoeren?

Download dan nu onze brochure en ontdek alle voordelen van Cleanbuild.