beeld-home

Nieuwbouw kettingwasstraat Laichingen (DL)

Het Duitse Laichingen is een moderne autowasstraat rijker. De langste van de regio zelfs: met 43 meter kettingwasstraat is de nieuwe Waschstraβe Häberle een belevenis op zich. De wanden en plafonds van de omvangrijke wasgelegenheid zijn bekleed met witte Cleanpanel panelen. Cleanbuild verzorgde bij dit project ook de montage.

Vijf monteurs – vijf dagen

Het bekleden van de wanden en plafonds van de carwash was een mooi project voor ons montageteam. Maar liefst 750 m2 kunststof panelen werden op de locatie geleverd. In vijf dagen tijd plaatsten vijf ervaren Cleanpanel monteurs de panelen, netjes afgewerkt met Cleanprofile kunststof profielen. Ook zijn in de wandpanelen direct Cleanwindow kunststof kozijnen geplaatst. Met een fraai resultaat!

Toegepast bij dit project:

Cleanpanel in kettingwasstraten

Kettingwasstraten, zoals de carwash Häberle, draaien de hele dag door. Ze worden zo efficiënt mogelijk ingericht, om een optimale wascapaciteit te behalen. Een belangrijk onderdeel van die efficiëntie is de juiste wand- en plafondbekleding. Cleanpanel kunststof panelen zijn glad van oppervlak, waardoor ze snel een gemakkelijk te reinigen zijn. De onderhoudsarme panelen besparen zo kostbare tijd.

Niet alleen wat de reiniging betreft, zijn Cleanpanel panelen een praktische keuze. Ook qua onderhoud zijn ze ideaal voor kettingwasstraten. De kunststof panelen, gemaakt van hard PVC, zijn bestand tegen grote hoeveelheden water en schoonmaakmiddelen. Hoeveel (vuil) water er tijdens het wassen ook tegen de muren spat, de Cleanpanel panelen kunnen het met gemak aan.

Meer voorbeelden zien?

Op de pagina over kettingwasstraten kunt u meer voorbeelden vinden van Cleanpanel wand- en plafondbekleding in kettingwasstraten. Vragen? Neem gerust contact met ons op, we informeren u graag.

Foto's van het project

Wij bouwen aan de mooiste projecten

Vraag nu kosteloos een Sample Pakket aan

Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven uw werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Super glad, slagvast & stralend wit – Ervaar het eerst zelf met eigen ogen. Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Download nu onze brochures

Download nu onze productbrochures en maak kennis met alle kunststof bouwproducten van Cleanbuild. Vraag vrijblijvend advies aan of een offerte op maat. Onze specialisten helpen u graag verder!

Wil je jouw project snel, vakkundig en voor een aantrekkelijke prijs laten uitvoeren?

Download dan nu onze brochure en ontdek alle voordelen van Cleanbuild.