beeld-home

Truckwash wanden Uddel

Transportbedrijf HBT Transport uit Uddel beschikt over een uitgebreid wagenpark. De eigen vrachtwagens kunnen nu worden gewassen in hun nieuwe truckwash. Cleanbuild plaatste kunststof wandpanelen en zorgde voor een nette, waterdichte afwerking van de wanden.

Groot wagenpark

Voor HBT Transport is zo’n wasgelegenheid op eigen terrein ideaal. Het bedrijf heeft een flink aantal wagens rijden, die allemaal onderhouden moeten worden. HBT is actief in de agrarische sector en vervoert mengvoeders en grondstoffen voor de kalvermelkindustrie. Met verschillende soorten opleggers – compartimentenopleggers, sluiskippers, walking floor transport, silokippers en kooiaap transport – zijn ze van alle markten thuis. Dit complete pakket van logistieke diensten wordt dus in eigen huis gereinigd.

Cleanpanel kunststof wanden

De truckwash is voorzien van hygiënische Cleanpanel wanden. Ideaal aan dit wandsysteem is dat de panelen op lengte worden geproduceerd. Zo kunnen we ook heel hoge wanden met panelen van vloer tot plafond bekleden. Dat geeft een fraai resultaat en het is makkelijk in onderhoud.

Onze Cleanbuild monteurs plaatsten de wandpanelen tegen de bestaande staalconstructie. In de nieuwe wand monteerden ze ook een Cleandoor kunststof deur, zonder onderdorpel. Deze deur is gemaakt van hard PVC, net als de Cleanpanel panelen. Hierdoor is het geheel makkelijk schoon te houden.

Ledlampen in de wand

In samenwerking met Hak4t Brightest Light Solutions is de verlichting in de panelenwand aangebracht. De ledlampen met armaturen vallen aan de voorkant precies gelijk met de panelen. Om het geheel waterdicht af te werken, zijn de lampen voorzien van een RVS strip met rubber. Het resultaat van deze werkwijze is een goed verlichte, super strakke wand. Bovendien is het praktisch: de slangen in de wand kunnen nooit per ongeluk een verlichtingsbak kapot slaan.

Slangenhaspel

De stalen ligger waar de slangenhaspel doorheen loopt, is verlengd met draadeinden. Deze draadeinden zijn door de panelen gevoerd. Vervolgens zijn de voeten van de stalen ligger hier weer op geplaatst. Zo is het geheel netjes afgesloten voor water.

Foto's van het project

Wij bouwen aan de mooiste projecten

Vraag nu kosteloos een Sample Pakket aan

Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven uw werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Super glad, slagvast & stralend wit – Ervaar het eerst zelf met eigen ogen. Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Download nu onze brochures

Download nu onze productbrochures en maak kennis met alle kunststof bouwproducten van Cleanbuild. Vraag vrijblijvend advies aan of een offerte op maat. Onze specialisten helpen u graag verder!

Wil je jouw project snel, vakkundig en voor een aantrekkelijke prijs laten uitvoeren?

Download dan nu onze brochure en ontdek alle voordelen van Cleanbuild.