beeld-home

Gerenoveerde rollover wasstraat Louwman in The Wall Utrecht

Mc Laren, Maserati, Lamborghiniā€¦onze Cleanpanel panelen passen prima in de luxe rollover wasstraat van Louwman Exclusive. Dit bedrijf is gesitueerd in The Wall, het bekende winkelcentrum voor detailhandel, vlak naast de A2Ā  in Utrecht.

Naast de verkoop van autoā€™s in de buitencategorie heeft Louwman ook een autogarage, de bestaande Rollover wasstraat kreeg een flinke opknapbeurt. Met behulp van Cleanpanel kunststof panelen heeft de wasstraat een frisse uitstraling gekregen.

Door een RVS Cleandoor is er een doorgang gemaakt naar de werkplaats. Deze oerdegelijke deur, die jarenlang meegaat en weinig onderhoud vereist, heeft een vocht- en uv-bestendige afwerking, waardoor deze deur uitstekend kan worden toegepast in hygiƫnische werkomgevingen.

Waarom Cleanbuild voor uw rollover carwash?

  • Gemakkelijk te reinigen en onderhouden
  • Roestvrij
  • Slag- en stootvast
  • HygiĆ«nisch
  • Bestand tegen schoonmaakmiddelen
  • Snelle montage door uniek kliksysteem
  • Strakke, professionele uitstraling

Onze oplossingen voor rollover carwashes

Cleanbuild voorziet in een totaalpakket van onderhoudsvriendelijke kunststof bouwmaterialen voor roll-over carwashes. Wij kiezen voor de kracht van eenvoud: sterke producten met een groot onderhoudsgemak. OnzeĀ kunststof panelenĀ onderscheiden zich door langdurige kwaliteit en een slimme vormgeving, die optimale hygiĆ«ne garandeert. Net als de panelen zijn onzeĀ kunststof profielen,Ā ramenĀ enĀ deurenĀ gemaakt van duurzaam, hard PVC.

Foto's van het project

Wij bouwen aan de mooiste projecten

Vraag nu kosteloos een Sample Pakket aan

Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven uw werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Super glad, slagvast & stralend wit ā€“ Ervaar het eerst zelf met eigen ogen. Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Download nu onze brochures

Download nu onze productbrochures en maak kennis met alle kunststof bouwproducten van Cleanbuild. Vraag vrijblijvend advies aan of een offerte op maat. Onze specialisten helpen u graag verder!