Gerenoveerde rollover wasstraat Louwman in The Wall Utrecht

Mc Laren, Maserati, Lamborghini…onze Cleanpanel panelen passen prima in de luxe rollover wasstraat van Louwman Exclusive. Dit bedrijf is gesitueerd in The Wall, het bekende winkelcentrum voor detailhandel, vlak naast de A2  in Utrecht.

Naast de verkoop van auto’s in de buitencategorie heeft Louwman ook een autogarage, de bestaande Rollover wasstraat kreeg een flinke opknapbeurt. Met behulp van Cleanpanel kunststof panelen heeft de wasstraat een frisse uitstraling gekregen.

Door een RVS Cleandoor is er een doorgang gemaakt naar de werkplaats. Deze oerdegelijke deur, die jarenlang meegaat en weinig onderhoud vereist, heeft een vocht- en uv-bestendige afwerking, waardoor deze deur uitstekend kan worden toegepast in hygiënische werkomgevingen.

Waarom Cleanbuild voor uw rollover carwash?

  • Gemakkelijk te reinigen en onderhouden
  • Roestvrij
  • Slag- en stootvast
  • Hygiënisch
  • Bestand tegen schoonmaakmiddelen
  • Snelle montage door uniek kliksysteem
  • Strakke, professionele uitstraling

Onze oplossingen voor rollover carwashes

Cleanbuild voorziet in een totaalpakket van onderhoudsvriendelijke kunststof bouwmaterialen voor roll-over carwashes. Wij kiezen voor de kracht van eenvoud: sterke producten met een groot onderhoudsgemak. Onze kunststof panelen onderscheiden zich door langdurige kwaliteit en een slimme vormgeving, die optimale hygiëne garandeert. Net als de panelen zijn onze kunststof profielenramen en deuren gemaakt van duurzaam, hard PVC.

Wasruimte voor Camperstalling

In Sevenum heeft ons montageteam onlangs de wanden, het plafond en de Cleandoor deuren gemonteerd voor een camperstalling. In deze ruimte, welke tevens dienst

Hygiënische wanden en plafonds in testlocatie TiNDLE

Cleanpanel hygiënische kunststof panelen maken deze testlocatie van voedselverwerker Next Gen Foods helemaal klaar voor gebruik.
Logo ngf

Nieuwe inpandige wasstraten voor Smink Infra

In Nijkerk bouwde infraspecialist Smink Infra een nieuw pand dat wordt verhuurd aan een leasemaatschappij. Voor de oplevering van hun auto’s heeft de leasemaatschappij
Logo smink infra

Cleanbuild Brochure

Download nu de GRATIS Cleanbuild productbrochure. Maak kennis met alle kunststof bouwproducten en vraag vrijblijvend advies of een offerte aan. Onze specialisten helpen u graag verder.

Super glad, slagvast & stralend wit – Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Benieuwd naar het product? Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden om uw carwash, tankstation overkapping, keuken of productieruimte te renoveren met de hygiënische oplossingen van Cleanbuild.

Ik wil vrijblijvend advies