beeld-home

Renovatie Wensink Drachten

Het was even flink doorwerken voor Mercedes-Benz dealer Wensink Drachten. Drie weken voordat de nieuwe roll-over machine zou komen, werden de wanden nog besteld. Maar, het is gelukt!

Ons montageteam plaatste de nieuwe Cleanpanel wandpanelen direct voor de oude tegelwand. Ook in het nieuwe stuk van de hal – waarmee de ruimte is uitgebreid – zitten er nu kunststof panelen tegen de wand.

Aangezien er haast bij was, hebben we onze standaard voorraadpanelen toegepast. Deze panelen hebben een lengte van 7000 mm en moesten voor de klus nog op lengte worden gezaagd. Zo konden we de klant binnen de tijd van dienst zijn.

Foto's van het project

Wij bouwen aan de mooiste projecten

Vraag nu kosteloos een Sample Pakket aan

Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven uw werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Super glad, slagvast & stralend wit – Ervaar het eerst zelf met eigen ogen. Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Download nu onze brochures

Download nu onze productbrochures en maak kennis met alle kunststof bouwproducten van Cleanbuild. Vraag vrijblijvend advies aan of een offerte op maat. Onze specialisten helpen u graag verder!

Wil je jouw project snel, vakkundig en voor een aantrekkelijke prijs laten uitvoeren?

Download dan nu onze brochure en ontdek alle voordelen van Cleanbuild.