beeld-home

Nieuwbouw carwash CarPro in Best

Spiksplinternieuw en hypermodern – de nieuwe CarPro vestiging in Best is een aanwinst voor de regio. In een energieneutraal, nieuwgebouwd pand op bedrijventerrein ’t Zand realiseerde CarPro zijn vierde waslocatie. De wanden rondom de kettingwasstraat zijn bekleed met hygiënische Cleanpanel panelen, die door ons montageteam zijn geïnstalleerd.

Aandacht voor milieu

De nieuwe vestiging van CarPro bevindt zich in een volledig nieuw, energieneutraal pand. De benodigde elektriciteit is afkomstig van zonnepanelen en ook wat het watersysteem betreft, wordt het milieu in acht genomen. Het water dat in de wasstraat wordt gebruikt, kan voor 90% worden gezuiverd en hergebruikt. Dankzij een biologisch afbreekbare shampoo, komen er ook (veel) minder chemicaliën in het afvoerwater terecht.*

Cleanpanel kunststof panelen lenen zich erg goed voor carwashes die extra aandacht besteden aan milieuvriendelijkheid. Het materiaal van de panelen, hard PVC, gaat bijzonder lang mee en is makkelijk te reinigen. Hierdoor zijn er geen agressieve reinigingsmiddelen nodig om de wanden en plafonds te wassen.

Hoog plafond, hoge panelen

Het plafond in de wasstraat is maar liefst acht meter hoog. Voor ons was dat geen probleem; we produceren de Cleanpanel panelen direct op de juiste lengtemaat. Ook heel hoge wanden kunnen zo worden bekleed met hele panelen, zonder dat er in het midden van de wand een naad nodig is. Om een strak geheel te creëren, is de hele wand eerst uitgevuld voor de stalen spanten langs.

Voor een waterdichte aansluiting van de panelen op de vloer, is de vloercoating in een ronding tegen de wand gesmeerd. Vervolgens zijn de kunststof panelen gemonteerd, die zo’n 45 mm boven de grond hangen. Zo ontstaat een waterdichte ‘kom’ van vloercoating en kan vuil dat van de wanden af komt, gemakkelijk weg worden gespoten.

Ook een nieuwbouw carwash inrichten?

Cleanpanel kunststof panelen zijn een praktische en hygiënische keuze op het gebied van wand- en plafondbekleding. Neem gerust eens contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden of vraag een gratis Sample Pakket aan.

 

*Bron: Carpro.nl

Nieuwbouw carwash CarPro in Best cleanbuild panelen

Foto's van het project

Wij bouwen aan de mooiste projecten

Vraag nu kosteloos een Sample Pakket aan

Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven uw werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Super glad, slagvast & stralend wit – Ervaar het eerst zelf met eigen ogen. Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Download nu onze brochures

Download nu onze productbrochures en maak kennis met alle kunststof bouwproducten van Cleanbuild. Vraag vrijblijvend advies aan of een offerte op maat. Onze specialisten helpen u graag verder!

Wil je jouw project snel, vakkundig en voor een aantrekkelijke prijs laten uitvoeren?

Download dan nu onze brochure en ontdek alle voordelen van Cleanbuild.