Nieuwbouw carwash CarPro in Best

Spiksplinternieuw en hypermodern – de nieuwe CarPro vestiging in Best is een aanwinst voor de regio. In een energieneutraal, nieuwgebouwd pand op bedrijventerrein ’t Zand realiseerde CarPro zijn vierde waslocatie. De wanden rondom de kettingwasstraat zijn bekleed met hygiënische Cleanpanel panelen, die door ons montageteam zijn geïnstalleerd.

Aandacht voor milieu

De nieuwe vestiging van CarPro bevindt zich in een volledig nieuw, energieneutraal pand. De benodigde elektriciteit is afkomstig van zonnepanelen en ook wat het watersysteem betreft, wordt het milieu in acht genomen. Het water dat in de wasstraat wordt gebruikt, kan voor 90% worden gezuiverd en hergebruikt. Dankzij een biologisch afbreekbare shampoo, komen er ook (veel) minder chemicaliën in het afvoerwater terecht.*

Cleanpanel kunststof panelen lenen zich erg goed voor carwashes die extra aandacht besteden aan milieuvriendelijkheid. Het materiaal van de panelen, hard PVC, gaat bijzonder lang mee en is makkelijk te reinigen. Hierdoor zijn er geen agressieve reinigingsmiddelen nodig om de wanden en plafonds te wassen.

Hoog plafond, hoge panelen

Het plafond in de wasstraat is maar liefst acht meter hoog. Voor ons was dat geen probleem; we produceren de Cleanpanel panelen direct op de juiste lengtemaat. Ook heel hoge wanden kunnen zo worden bekleed met hele panelen, zonder dat er in het midden van de wand een naad nodig is. Om een strak geheel te creëren, is de hele wand eerst uitgevuld voor de stalen spanten langs.

Voor een waterdichte aansluiting van de panelen op de vloer, is de vloercoating in een ronding tegen de wand gesmeerd. Vervolgens zijn de kunststof panelen gemonteerd, die zo’n 45 mm boven de grond hangen. Zo ontstaat een waterdichte ‘kom’ van vloercoating en kan vuil dat van de wanden af komt, gemakkelijk weg worden gespoten.

Ook een nieuwbouw carwash inrichten?

Cleanpanel kunststof panelen zijn een praktische en hygiënische keuze op het gebied van wand- en plafondbekleding. Neem gerust eens contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden of vraag een gratis Sample Pakket aan.

 

*Bron: Carpro.nl

Renovatie rollover wasstraat Shell Sprang-Capelle

In dit project hebben we een lange verticale koof gerealiseerd met een sparing, zodat in geval van storing men makkelijk bij de machine kan.
Shell-150x150

Scheidingswand in loods

Voor D&A Electric in Ridderkerk mochten wij het Cleanpanel wandsysteem toepassen voor het creëren van scheidingswanden in hun bedrijfshal.
da-electric

Carwash in bestaand bedrijfspand in Vlissingen

Inpandige carwash bouwen? In Vlissingen realiseerde Van den Berg Schadeherstel een nieuwe roll-over wasstraat in hun bestaande bedrijfspand.
logo vlissingen van den berg

Cleanbuild Brochure

Download nu de GRATIS Cleanbuild productbrochure. Maak kennis met alle kunststof bouwproducten en vraag vrijblijvend advies of een offerte aan. Onze specialisten helpen u graag verder.

Super glad, slagvast & stralend wit – Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Benieuwd naar het product? Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden om uw carwash, tankstation overkapping, keuken of productieruimte te renoveren met de hygiënische oplossingen van Cleanbuild.

Ik wil vrijblijvend advies