beeld-home

Wasstraat Mercedes Wensink Emmen

Van opslagruimte tot wasstraat

Bij autodealer Mercedes Wenkink Emmen heeft een bestaande bedrijfshal een nieuwe functie gekregen. De hal, die werd gebruikt als opslagruimte, biedt nu onderdak aan een rollover wasmachine en een technische ruimte. Met behulp van Cleanpanel kunststof panelen zijn niet alleen de wanden bekleed, maar is ook een tussenwand gecreëerd.

Tussenwand met kunststof panelen

De bedrijfshal van het autobedrijf is in zijn totaliteit 15 meter lang. Om de technische ruimte van de wasstraat netjes weg te werken, heeft het Cleanbuild montageteam een tussenwand gebouwd van Cleanpanel panelen. De ruimte is te bereiken via een Cleandoor kunststof deur, die aan de onderzijde is gemonteerd met een doorlopend kozijnprofiel. Aangezien de betonvloer in de technische ruimte hoger ligt, is de deur ook verhoogd (zie foto’s). Hierdoor blijft opspattend water gegarandeerd aan de wasstraatzijde van de hal en loopt het niet de technische ruimte in.

Cleanpanel panelen zijn bij uitstek geschikt voor de snelle bouw van tussenwanden. De PVC panelen zijn sterk en kunnen gemakkelijk zelfdragend worden gemonteerd. Dankzij het kliksysteem met waterdichte EDPM-afdichting zijn de kunststof panelen eenvoudig aan elkaar te bevestigen. Bovendien produceren we alle panelen direct op de juiste lengtemaat. Dit bespaart veel montagetijd, doordat zaagwerk vrijwel overbodig wordt.

Meer over Cleanpanel voor tussenwanden >>

carwash project wensink emmen door cleanbuild. HPL panelen

Foto's van het project

Wij bouwen aan de mooiste projecten

Vraag nu kosteloos een Sample Pakket aan

Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven uw werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Super glad, slagvast & stralend wit – Ervaar het eerst zelf met eigen ogen. Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Download nu onze brochures

Download nu onze productbrochures en maak kennis met alle kunststof bouwproducten van Cleanbuild. Vraag vrijblijvend advies aan of een offerte op maat. Onze specialisten helpen u graag verder!

Wil je jouw project snel, vakkundig en voor een aantrekkelijke prijs laten uitvoeren?

Download dan nu onze brochure en ontdek alle voordelen van Cleanbuild.