Wasstraat Mercedes Wensink Emmen

Van opslagruimte tot wasstraat

Bij autodealer Mercedes Wenkink Emmen heeft een bestaande bedrijfshal een nieuwe functie gekregen. De hal, die werd gebruikt als opslagruimte, biedt nu onderdak aan een rollover wasmachine en een technische ruimte. Met behulp van Cleanpanel kunststof panelen zijn niet alleen de wanden bekleed, maar is ook een tussenwand gecreëerd.

Tussenwand met kunststof panelen

De bedrijfshal van het autobedrijf is in zijn totaliteit 15 meter lang. Om de technische ruimte van de wasstraat netjes weg te werken, heeft het Cleanbuild montageteam een tussenwand gebouwd van Cleanpanel panelen. De ruimte is te bereiken via een Cleandoor kunststof deur, die aan de onderzijde is gemonteerd met een doorlopend kozijnprofiel. Aangezien de betonvloer in de technische ruimte hoger ligt, is de deur ook verhoogd (zie foto’s). Hierdoor blijft opspattend water gegarandeerd aan de wasstraatzijde van de hal en loopt het niet de technische ruimte in.

Cleanpanel panelen zijn bij uitstek geschikt voor de snelle bouw van tussenwanden. De PVC panelen zijn sterk en kunnen gemakkelijk zelfdragend worden gemonteerd. Dankzij het kliksysteem met waterdichte EDPM-afdichting zijn de kunststof panelen eenvoudig aan elkaar te bevestigen. Bovendien produceren we alle panelen direct op de juiste lengtemaat. Dit bespaart veel montagetijd, doordat zaagwerk vrijwel overbodig wordt.

Meer over Cleanpanel voor tussenwanden >>

Gerenoveerde rollover wasstraat Louwman in The Wall Utrecht

Mc Laren, Maserati, Lamborghini…onze Cleanpanel panelen passen prima in de luxe rollover wasstraat van Louwman Exclusive, Cleanbuild verzorgde de levering van Cleanpanel panelen en een
Cleanbuild website - Logo Louwman 500x300

Renovatie wasstraat Shell Huizen

Afgelopen najaar heeft Cleanbuild de Shell wasstraat in Huizen van nieuwe wanden voorzien. Ons montageteam heeft over de bestaande sandwichpanelen nieuwe Cleanpanel panelen gemonteerd, wat
Shell-150x150

Louwman Mercedes-Benz Goes

De wasgelegenheid van Mercedesdealer Louwman Goes is volledig gerenoveerd. Met de nieuwe wandbekleding, vloer en machine kan het autobedrijf weer lange tijd vooruit.
Cleanbuild website - Logo Louwman 500x300

Cleanbuild Brochure

Download nu de GRATIS Cleanbuild productbrochure. Maak kennis met alle kunststof bouwproducten en vraag vrijblijvend advies of een offerte aan. Onze specialisten helpen u graag verder.

Super glad, slagvast & stralend wit – Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Benieuwd naar het product? Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden om uw carwash, tankstation overkapping, keuken of productieruimte te renoveren met de hygiënische oplossingen van Cleanbuild.

Ik wil vrijblijvend advies