Montage

Eén aanspreekpunt voor het inmeten, leveren en monteren. Klinkt goed, toch? Bij Cleanbuild werken we met een eigen montageteam, dat onze producten door en door kent. En dat is fijn. Met hun jarenlange ervaring weten onze monteurs hoe ze bij ieder project het mooiste resultaat kunnen realiseren.

Totaalservice

Wij begeleiden onze klanten het liefst van A tot Z. Je krijgt te maken met een vast contactpersoon, die jouw project in goede banen leidt. Deze adviseur komt je project op locatie inmeten en denkt mee in praktische oplossingen. De materialen worden vervolgens op maat geproduceerd op één van onze productielocaties. Ook voor de levering en vakkundige montage kun je bij ons terecht. 

De voordelen van montage door Cleanbuild

Eén partij voor levering en montage

Alle producten van Cleanbuild zijn ontworpen voor een snelle, gemakkelijke montage. Nog makkelijker: laat ons de montage voor je regelen. Onze monteurs werken al jarenlang met Cleanpanel en onze andere producten. Ze weten precies hoe ze de materialen het beste kunnen plaatsen. Zo weet je zeker dat het resultaat van je (ver)bouwproject optimaal is.

Soms vragen projecten om een creatieve, technische oplossing. Ook dat kun je aan ons team overlaten. Je kunt denken aan:

Waterdichte aansluiting vloer-wand

In veel van de branches die we bedienen, moet de aansluiting van de wand op de vloer waterdicht zijn. In carwashes bijvoorbeeld, waar geen spatwater mag weglopen richting de technische ruimte. Als jouw project vraagt om een waterdichte aansluiting tussen wand en vloer, raden we aan om Cleanpanel door ons team te laten monteren.

Komt er ook een nieuwe vloer? Dan overleggen we met de vloerenspecialist voor een goede oplossing. Ook als de wand op een bestaande vloer wordt gemonteerd, kunnen we een waterdichte aansluiting realiseren.

Voorbeelden:

Staalbouw

Wist je dat Cleanbuild ook volledige staalconstructies kan leveren? Handig voor ondernemers die een leeg pand kopen en daar een wasstraat/-ruimte in willen bouwen. Het is dan niet nodig om eerst muren te metselen en ze vervolgens te bekleden met een waterdicht materiaal. Je kunt de wanden namelijk direct bouwen met Cleanpanel panelen.

Voor de nieuwe carwash van Wensink in Groningen realiseerde Cleanbuild een wasstraat met staalbouw. Tot grote tevredenheid van de eigenaar:

We zijn erg tevreden over de gekozen oplossing en de uitvoering. We waren bang dat de machine veel lawaai zou maken, maar dat valt heel erg mee. Het scheelt enorm dat het een afgesloten ruimte is en de panelen veel geluid tegen houden.

Wij bouwen aan de mooiste projecten

Ons montageteam rijdt regelmatig door het land om nieuwe projecten te bouwen met Cleanbuild producten. Tot grote tevredenheid van onze klanten!

Meer weten?

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden van montage. Leg je project en je vragen gerust aan ons voor; we denken graag mee.

Wil je gelijk een vrijblijvende offerte aanvragen? Ook hierin kun je je wensen voor de montage aangeven. 

Wil je jouw project snel, vakkundig en voor een aantrekkelijke prijs laten uitvoeren?

Download dan nu onze brochure en ontdek alle voordelen van Cleanbuild.