Renovatie truckwash SuperTank Zeewolde

De truckwash bij tankstation SuperTank in Zeewolde heeft een ware ‘make-over’ gehad. Het interieur van de truckwash is opnieuw bekleed, met witte Cleanpanel panelen tegen de wanden. Hierdoor ziet de carwash voor vrachtwagens er niet alleen super fris uit, maar is hij ook veel makkelijker te onderhouden.

Bij dit project zijn de kunststof wandpanelen vijf centimeter boven de grond gehangen en is de vloer in een ronding achter de panelen gesmeerd. Hierdoor ontstaat een mooie aansluiting van wand op vloer, die makkelijk schoongehouden kan worden.

Kunststof panelen voor minder onderhoud

Bij Cleanbuild zien we het vaak: carwashmedewerkers die iedere dag staan te poetsen op verouderde tegelwanden. De tegels, die eens wit waren, lijken niet meer schoon te krijgen. De oorzaak is corrosie. Na langdurig en intensief gebruik slijt de glazuurlaag van de tegels en komen er kleine ‘putjes’ in. Vuil kan zich makkelijk aan deze beschadigde tegels hechten, waardoor ze bijna niet meer schoon te krijgen zijn.

Kunststof panelen bieden een mooie oplossing voor dit probleem. De kunststof panelen van Cleanbuild hebben een corrosievrij en super glad oppervlak. Vuil kan zich hier maar zeer moeilijk aan hechten. Wanden die zijn bekleed met kunststof panelen zijn hierdoor heel makkelijk te reinigen. Bovendien zijn Cleanpanel panelen gemaakt van hard PVC, een bijzonder sterk materiaal. Hard PVC slijt nauwelijks en is slag- en stootvast, waardoor ze in Zeewolde jarenlang plezier zullen hebben van blijvend frisse, witte wanden.

Op de juiste lengtemaat

Met wanden van meer dan drie meter hoogte had de truckwash in Zeewolde vanzelfsprekend extra lange wandpanelen nodig. Handig aan Cleanpanel is dat de panelen direct op de juiste lengtemaat worden geproduceerd, ook voor truckwashes. Hierdoor kunnen ook zeer hoge wanden strak en vrijwel naadloos worden bekleed.

Gerenoveerde rollover wasstraat Louwman in The Wall Utrecht

Mc Laren, Maserati, Lamborghini…onze Cleanpanel panelen passen prima in de luxe rollover wasstraat van Louwman Exclusive, Cleanbuild verzorgde de levering van Cleanpanel panelen en een
Cleanbuild website - Logo Louwman 500x300

Renovatie wasstraat Shell Huizen

Afgelopen najaar heeft Cleanbuild de Shell wasstraat in Huizen van nieuwe wanden voorzien. Ons montageteam heeft over de bestaande sandwichpanelen nieuwe Cleanpanel panelen gemonteerd, wat
Shell-150x150

Wasstraat Mercedes Wensink Emmen

Van opslaghal tot wasstraat – voor Mercedes Wensink Emmen verbouwde ons montageteam de bestaande hal tot carwash met een technische ruimte.
wensink-autogroep

Cleanbuild Brochure

Download nu de GRATIS Cleanbuild productbrochure. Maak kennis met alle kunststof bouwproducten en vraag vrijblijvend advies of een offerte aan. Onze specialisten helpen u graag verder.

Super glad, slagvast & stralend wit – Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Benieuwd naar het product? Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden om uw carwash, tankstation overkapping, keuken of productieruimte te renoveren met de hygiënische oplossingen van Cleanbuild.

Ik wil vrijblijvend advies