Nieuwbouw Wasboxen Wasland

Bij de nieuwe vestiging van Wasland in Stadskanaal hebben we de wasboxen bekleed met kunststof panelen. Acht wasboxen maar liefst, die klanten in het donker een extra beleving geven. Ze zijn namelijk voorzien van LED-verlichting. 

De kunststof panelen zijn aan de binnenzijde van de wasboxen gemonteerd. Waarom de ondernemer hiervoor heeft gekozen? “Voor de achterwand, zijwanden en tussenwanden is gekozen voor Cleanpanel, omdat de panelen bestand zijn tegen water en chemicaliën in schoonmaakmiddelen”, vertelt ondernemer Marco Land aan CarwashPRO. Het volledige interview is hier te lezen:

Reportage Wasland door CarwashPRO

Meer weten over Cleanbuild voor wasboxen? Neem contact op met onze adviseurs, we vertellen u graag meer.

Telefoonnummer 085 482 55 00 – info@cleanbuild.nl

Twee nieuwe wasstraten voor Mercedes-Benz garage

Bij Louwman Mercedes-Benz in Tilburg staan er sinds kort twee nieuwe wasstraten tegenover elkaar te ‘shinen’. Voor dit project werd aan de bestaande garage
Cleanbuild website - Logo Louwman 500x300

Frisse wanden voor rollover wasstraat in Waalwijk

Voor een renovatieproject in Waalwijk leverde en monteerde Cleanbuild BV witte Cleanpanel panelen voor de bekleding van een rollover wasstraat.
logo bijl waalwijk

Kunststof scheidingswand Foodjet

Voor het bedrijf FoodJet uit Nijmegen – een technologisch bedrijf dat voedselprintmachines ontwikkelt – maakte ons montageteam een praktische wasruimte in een bestaande hal.
Logo foodjet

Cleanbuild Brochure

Download nu de GRATIS Cleanbuild productbrochure. Maak kennis met alle kunststof bouwproducten en vraag vrijblijvend advies of een offerte aan. Onze specialisten helpen u graag verder.

Super glad, slagvast & stralend wit – Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Benieuwd naar het product? Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden om uw carwash, tankstation overkapping, keuken of productieruimte te renoveren met de hygiënische oplossingen van Cleanbuild.

Ik wil vrijblijvend advies