beeld-home

Nieuwe carwash deuren Taxibedrijf Overgaauw

Bij de renovatie van de roll-over wasstraat van Taxibedrijf Overgaauw zijn de oude carwash deuren vervangen door nieuwe Cleandoor RVS deuren.

Taxibedrijf Overgaauw uit Zuidland beschikt al langere tijd over een eigen roll-over wasstraat. Uniek aan de wasgelegenheid is de grootte: ook hoge vervoersbussen kunnen er probleemloos in worden gewassen. Het wagenpark van het taxibedrijf telt inmiddels zo’n 75 wagens, waaronder een flink aantal taxi- en rolstoelbussen.

Bij de renovatie koos de ondernemer van het taxibedrijf voor Cleandoor RVS deuren. Deze oersterke en degelijke carwashdeuren worden vaak toegepast in carwashes, omdat ze duurzaam en onderhoudsvriendelijk zijn. Het deurblad kan eenvoudig worden schoongespoten met de rest van het interieur, zonder beschadigd te raken. Ook zijn de deuren vocht- en uv-bestendig en zijn ze bestand tegen de chemicaliën die in een carwash worden gebruikt. Standaard worden de deuren geleverd in de kleur grijs, maar andere kleuren zijn ook zeker mogelijk.

Nu de oude, blauwe deuren zijn vervangen door nette, grijze Cleandoor RVS deuren, ziet de carwash er weer een stuk frisser uit. De foto’s spreken voor zich!

Cleandoor carwash deuren: RVS of kunststof

Ons deurenassortiment kent twee typen deuren: de Cleandoor RVS en de Cleandoor kunststof. Wat is het verschil?

Cleandoor RVS

De Cleandoor RVS dankt zijn naam aan het kader, het kozijn en de scharnieren die zijn gemaakt van roestvrijstaal. Het deurblad bestaat uit brandvertragend PIR-schuim, dat is afgewerkt met een polyester beschermlaag. Deze beschermlaag is beresterk en blijvend hygiënisch. De kracht zit hem in de eenvoud: de deur is simpel, maar sterk. Hierdoor is de Cleandoor RVS zeer geschikt voor hygiënische werkomgevingen.

Cleandoor kunststof

De kunststof Cleandoor is gemaakt van hard PVC met een stalen verstevigingskern en doet qua sterkte zeker niet onder voor de Cleandoor RVS. Deze deur wordt toegepast bij projecten die meer aandacht vragen voor de vormgeving van de deur. De kunststof Cleandoor biedt namelijk meer keuzemogelijkheden wat kleur, uitvoering en accessoires betreft. De kunststof deur is afgewerkt met hoogwaardig Renolitfolie, dat in veel verschillende RAL-kleuren leverbaar is. Daarnaast kan deze deur worden voorzien van een raam met veel verschillende typen beglazing, zoals anti-kalkglas, vuilwerend glas, zon- en warmtewerend glas en HR +++ glas.

Welke carwash deur past het beste bij uw project?

Onze adviseurs kunnen u meer vertellen over de mogelijkheden en de prijzen van de deuren. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, we informeren u graag!

 

Foto's van het project

Wij bouwen aan de mooiste projecten

Vraag nu kosteloos een Sample Pakket aan

Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven uw werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Super glad, slagvast & stralend wit – Ervaar het eerst zelf met eigen ogen. Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Download nu onze brochures

Download nu onze productbrochures en maak kennis met alle kunststof bouwproducten van Cleanbuild. Vraag vrijblijvend advies aan of een offerte op maat. Onze specialisten helpen u graag verder!

Wil je jouw project snel, vakkundig en voor een aantrekkelijke prijs laten uitvoeren?

Download dan nu onze brochure en ontdek alle voordelen van Cleanbuild.