kunststof panelen

KUNSTSTOF PANELEN

Cleanbuild is gespecialiseerd in hygiënische kunststof panelen. Met ons hoogwaardige Cleanpanel paneel kunnen in korte tijd onderhoudsvriendelijke wanden, plafonds en luifels worden gebouwd of gerenoveerd. Gemak gaat voorop: de panelen zijn eenvoudig te reinigen en snel te monteren. Cleanpanel wordt veel ingezet in de carwash industrie, food sector en in andere hygiënische (werk)omgevingen.

VOORDELEN VAN KUNSTSTOF PANELEN

ONS ASSORTIMENT KUNSTSTOF PANELEN

Het Cleanpanel wand- en plafondsysteem zorgt voor schoonmaakgemak en efficiëntie. Dankzij het sterke, gladde oppervlak zijn de panelen snel een eenvoudig te reinigen. De panelen beschikken over een unieke messing-groef verbinding met dubbelzijdige rubberen afdichting en zijn bestand tegen schoonmaakmiddelen.

Cleanpanel kunststof panelen zijn verkrijgbaar in de heldere kleuren wit en grijs en in de breedtematen 250/35 mm en 400/35 mm. De panelen kunnen in iedere gewenste lengtemaat worden geproduceerd. Naast Cleanpanel hebben wij ook brandvertragende FI-RE panelen in ons assortiment.

TOEPASSINGEN VAN CLEANBUILD KUNSTSTOF PANELEN

Cleanpanel is een flexibel product, dat wordt toegepast in uiteenlopende branches. Met name in (werk)omgevingen waarin hygiëne en schoonmaakgemak van belang zijn, bieden Cleanpanel en het FI-RE panel veel voordelen. Met de kunststof panelen kunnen zeer efficiënt wanden en plafonds en losstaande wanden worden gebouwd of gerenoveerd.

Toepassingen in de Carwash

Toepassingen in Tankstations

Vraag nu kosteloos een Sample Pakket aan

Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven uw werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling.

Super glad, slagvast & stralend wit – Ervaar het eerst zelf met eigen ogen. Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

WIJ HELPEN U GRAAG MET ADVIES EN MONTAGE

Cleanbuild neemt u graag zoveel mogelijk werk uit handen. Onze deskundige adviseurs denken met u mee over de producten en afmetingen die het best passen bij uw nieuwbouw- of renovatieproject. We produceren en leveren de panelen direct op de juiste lengtemaat, zodat zaagwerk niet of nauwelijks nodig is. Ook kunnen we de montage volledig voor u verzorgen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor levering en montage. Wel zo efficiënt!

ANDERE CLEANBUILD PRODUCTEN

Voor een nette, strakke afwerking van Cleanpanel kunststof panelen bieden wij ook Cleanprofile kunststof profielen aan. De profielen zijn gemaakt van hetzelfde kwaliteitsmateriaal en passen perfect op de panelen. Ook onze kunststof deuren (Cleandoor) en kunststof ramen (Cleanwindow) vormen een ideale combinatie met ons panelensysteem.

WIJ HELPEN U GRAAG MET ADVIES EN MONTAGE

Download nu onze productbrochures en maak kennis met alle kunststof bouwproducten van Cleanbuild. Vraag vrijblijvend advies aan of een offerte op maat. Onze specialisten helpen u graag verder!

Met kunststof wand- en plafondpanelen kiest u voor gemak en efficiëntie. Met name in ruimtes waar hygiëne van groot belang is, moeten wanden en plafonds snel gereinigd kunnen worden. Onze Cleanpanel panelen en FI-RE brandvertragende panelen beschikken over een aantal belangrijke voordelen:

In tegenstelling tot andere typen hygiënische wand- en plafondbekleding, kunnen de kunststof panelen van Cleanbuild worden gemonteerd als opzichzelfstaande wand. Door de panelen vast te zetten tegen de vloer en het plafond, realiseert u in korte tijd sterke en onderhoudsvriendelijke tussenwanden.

Onze kunststof panelen hebben een gladde afwerking. Vuil en schimmels kunnen zich nauwelijks aan dit gladde oppervlak hechten, waardoor de panelen zeer gemakkelijk te reinigen zijn en langdurig mooi blijven. De panelen zijn uv-bestendig en kunnen uitstekend worden toegepast in open ruimtes. Wanden en plafonds die zijn bekleed met Cleanpanel behouden lange tijd hun strakke, moderne en professionele uitstraling.

De panelen zijn eenvoudig aan elkaar te klikken, dankzij een slimme messing-groef verbinding met dubbelzijdige rubberen afdichting. De rubberen afdichting zorgt daarnaast voor een vrijwel naadloze aansluiting.

Onze kunststof panelen zijn vervaardigd uit hard PVC; een hoogwaardige, sterke materiaalsoort. De panelen kunnen tegen een stootje: het kunststof is slijtvast, slagvast en corrosievrij. Bovendien is het PVC bestand tegen veelvoorkomende chemicaliën in schoonmaakmiddelen. Dit maakt onze PVC wand- en plafondpanelen ideaal voor toepassingen in ruimtes die vaak grondig gereinigd worden.

Cleanpanel is een snelle oplossing voor renovaties en bouwprojecten. Dankzij het unieke kliksysteem zijn de panelen in korte tijd te monteren. De panelen kunnen desgewenst eenvoudig tegen de bestaande wand- of plafondbekleding worden gemonteerd. Dat bespaart tijd en geld! Cleanbuild kan de montage ook geheel voor u verzorgen.

Cleanpanel panelen zijn leverbaar in twee breedtematen (250/35 mm en 400/35 mm) en in elke gewenste lengtemaat (dus zonder materiaalverlies). De kunststof panelen zijn verkrijgbaar in de kleuren wit en grijs. Dat geldt ook voor het brandvertragende Fi-Re panel.

Cleanpanel ® is een product van Cleanbuild, specialist in hoogwaardige (hygiënische) kunststof bouwproducten. Kunststof wand- en plafondbekleding bestond al langer, maar had zelden de juiste kwaliteit of eigenschappen voor gebruik in industriële of hygiënische ruimtes. Daarom ontwikkelden wij, in samenwerking met de kunststoffenindustrie, het Cleanpanel paneel. Dit paneel beschikt over opvallende kenmerken, die een hoge mate van hygiëne en schoonmaakgemak mogelijk maken. De dubbelzijdige rubberen afdichting bijvoorbeeld, die uniek is voor ons product. Maar ook de samenstelling van het materiaal (hard PVC), de extra gladde afwerking en sterke verbindingen in de kern vindt u alleen bij Cleanpanel. Het is een uitgekiend product, dat voor heel veel toepassingen geschikt is.

De kunststof panelen vormen het belangrijkste onderdeel van ons totaalpakket hygiënische kunststof bouwproducten. Cleanbuild produceert en levert ook bijpassende kunststof profielen (Cleanprofile) en hoogwaardige kunststof deuren en ramen (Cleandoor en Cleanwindow). Ook voor deze producten geldt dat we jarenlang hebben gesleuteld aan de juiste samenstelling van materialen en vormgeving. Het resultaat: een compleet programma van slimme en praktische materialen met een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding.

Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden om uw carwash, tankstation overkapping, keuken of productieruimte te renoveren met de hygiënische oplossingen van Cleanbuild.

Ik wil vrijblijvend advies