Nieuwe wanden wasruimtes OK Son en Breugel

In opdracht van OK Oliecentrale ging het Cleanbuild montageteam aan de slag in Son en Breugel. De wasgelegenheden van Tankstation OK Son Oost gingen volledig op de schop, waarbij Cleanbuild nieuwe wandbekleding leverde en monteerde. Met onze witte Cleanpanel panelen hebben we hier tevens een fraaie ombouw voor het bordes gerealiseerd.

Nieuwe wanden wasruimte

Tankstation OK Son Oost, voorheen Schimmel Tankstations, heeft een flinke vernieuwingsslag uitgevoerd. In de rolloverruimte zijn twee nieuwe machines geplaatst en de vloer en wandbekleding zijn vervangen. Ook de vloer en de wanden van de wasboxenhal zijn aangepakt. Voor de wanden is gekozen voor onze onderhoudsvriendelijke, witte Cleanpanel panelen. Een hele verbetering: de oude tegelwanden waren nog maar nauwelijks schoon te krijgen. Met de Cleanpanel panelen is dat probleem opgelost. Deze PVC panelen zijn keihard en super glad, waardoor vuil zich niet aan het oppervlak kan hechten.

Kunststof panelen voor omkasting

Het leidingwerk in de wasboxenhal komt samen op een bordes. Bij de renovatie is het bordes netjes afgewerkt met een omkasting van Cleanpanel panelen. Met Cleandoor RVS deuren, die in een omlijsting van stalen balken zijn geplaatst, blijft de apparatuur toch goed bereikbaar. Dankzij de ombouw heeft het bordes een totaal andere uitstraling gekregen!

Waterdichte aansluiting

De nieuwe Cleanpanel panelen zijn direct tegen de oude tegelwand geplaatst, wat veel tijd bespaart bij de montage. Over de oude tegels is tot twintig centimeter boven de vloer een coating aangebracht en de wandpanelen zijn op vijf centimeter hoogte plaatst. Zo ontstaat een waterdichte aansluiting van de vloer op de wand, die gemakkelijk gereinigd kan worden.

Bij de renovatie zijn ook de leidingen netjes achter de nieuwe wand weggewerkt. Hiervoor zijn de panelen een stukje verder van de bestaande wand af geplaatst, zodat de condens die van de leidingen afkomt, weg kan lopen.

Bekijk de foto’s hieronder voor het resultaat van deze verbouwing! 

Gerenoveerde rollover wasstraat Louwman in The Wall Utrecht

Mc Laren, Maserati, Lamborghini…onze Cleanpanel panelen passen prima in de luxe rollover wasstraat van Louwman Exclusive, Cleanbuild verzorgde de levering van Cleanpanel panelen en een
Cleanbuild website - Logo Louwman 500x300

Renovatie wasstraat Shell Huizen

Afgelopen najaar heeft Cleanbuild de Shell wasstraat in Huizen van nieuwe wanden voorzien. Ons montageteam heeft over de bestaande sandwichpanelen nieuwe Cleanpanel panelen gemonteerd, wat
Shell-150x150

Wasstraat Mercedes Wensink Emmen

Van opslaghal tot wasstraat – voor Mercedes Wensink Emmen verbouwde ons montageteam de bestaande hal tot carwash met een technische ruimte.
wensink-autogroep

Cleanbuild Brochure

Download nu de GRATIS Cleanbuild productbrochure. Maak kennis met alle kunststof bouwproducten en vraag vrijblijvend advies of een offerte aan. Onze specialisten helpen u graag verder.

Super glad, slagvast & stralend wit – Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Benieuwd naar het product? Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden om uw carwash, tankstation overkapping, keuken of productieruimte te renoveren met de hygiënische oplossingen van Cleanbuild.

Ik wil vrijblijvend advies