beeld-home

Nieuwe wanden wasruimtes OK Son en Breugel

In opdracht van OK Oliecentrale ging het Cleanbuild montageteam aan de slag in Son en Breugel. De wasgelegenheden van Tankstation OK Son Oost gingen volledig op de schop, waarbij Cleanbuild nieuwe wandbekleding leverde en monteerde. Met onze witte Cleanpanel panelen hebben we hier tevens een fraaie ombouw voor het bordes gerealiseerd.

Nieuwe wanden wasruimte

Tankstation OK Son Oost, voorheen Schimmel Tankstations, heeft een flinke vernieuwingsslag uitgevoerd. In de rolloverruimte zijn twee nieuwe machines geplaatst en de vloer en wandbekleding zijn vervangen. Ook de vloer en de wanden van de wasboxenhal zijn aangepakt. Voor de wanden is gekozen voor onze onderhoudsvriendelijke, witte Cleanpanel panelen. Een hele verbetering: de oude tegelwanden waren nog maar nauwelijks schoon te krijgen. Met de Cleanpanel panelen is dat probleem opgelost. Deze PVC panelen zijn keihard en super glad, waardoor vuil zich niet aan het oppervlak kan hechten.

Kunststof panelen voor omkasting

Het leidingwerk in de wasboxenhal komt samen op een bordes. Bij de renovatie is het bordes netjes afgewerkt met een omkasting van Cleanpanel panelen. Met Cleandoor RVS deuren, die in een omlijsting van stalen balken zijn geplaatst, blijft de apparatuur toch goed bereikbaar. Dankzij de ombouw heeft het bordes een totaal andere uitstraling gekregen!

Waterdichte aansluiting

De nieuwe Cleanpanel panelen zijn direct tegen de oude tegelwand geplaatst, wat veel tijd bespaart bij de montage. Over de oude tegels is tot twintig centimeter boven de vloer een coating aangebracht en de wandpanelen zijn op vijf centimeter hoogte plaatst. Zo ontstaat een waterdichte aansluiting van de vloer op de wand, die gemakkelijk gereinigd kan worden.

Bij de renovatie zijn ook de leidingen netjes achter de nieuwe wand weggewerkt. Hiervoor zijn de panelen een stukje verder van de bestaande wand af geplaatst, zodat de condens die van de leidingen afkomt, weg kan lopen.

Bekijk de foto’s hieronder voor het resultaat van deze verbouwing! 

Rollover wanden OK Son en breugel

Foto's van het project

Wij bouwen aan de mooiste projecten

Vraag nu kosteloos een Sample Pakket aan

Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven uw werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Super glad, slagvast & stralend wit – Ervaar het eerst zelf met eigen ogen. Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Download nu onze brochures

Download nu onze productbrochures en maak kennis met alle kunststof bouwproducten van Cleanbuild. Vraag vrijblijvend advies aan of een offerte op maat. Onze specialisten helpen u graag verder!

Wil je jouw project snel, vakkundig en voor een aantrekkelijke prijs laten uitvoeren?

Download dan nu onze brochure en ontdek alle voordelen van Cleanbuild.