kettingwasstraat

Kettingwasstraat

Ga voor schoonmaakgemak met kunststof panelen

Een kettingwasstraat wast dagelijks honderden auto’s en draait overdag non-stop. Dan besteed je het liefst zo min mogelijk tijd aan het schoonmaken van het interieur. Daar kunnen wij bij helpen. Onze kunststof panelen, deuren en ramen zijn makkelijk schoon te spuiten én gaan lang mee. Door het gladde oppervlak en de witte kleur, zien ze er ook nog eens heel fris uit.

Cleanbuild in kettingwasstraten

Met kunststof panelen is schrobben verleden tijd. Even schoonspuiten is genoeg.

Wij bouwen aan de mooiste kettingwasstraten...

Ons montageteam rijdt regelmatig door het land om nieuwe kettingwasstraten te bouwen met Cleanbuild producten. Tot grote tevredenheid van onze klanten!

Vraag nu kosteloos een Sample Pakket aan

Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven uw werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Super glad, slagvast & stralend wit – Ervaar het eerst zelf met eigen ogen. Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Download nu onze brochures

Download nu onze productbrochures en maak kennis met alle kunststof bouwproducten van Cleanbuild. Vraag vrijblijvend advies aan of een offerte op maat. Onze specialisten helpen u graag verder!

Wij helpen je graag met advies en montage

Wil je zo snel en zo efficiënt mogelijk jouw kettingwasstraat laten bouwen of renoveren?
Wij nemen je graag het (zware) werk uit handen!

Bij Cleanbuild begeleiden we projecten van begin tot eind:

Meer over Cleanpanel voor kettingwasstraten

Minder onderhoud aan je wasstraat

Eigenaren van een mega carwash kunnen veel tijd kwijt zijn aan het onderhouden en schoonmaken van de wasstraat. Niet alleen de machinerie moet worden bijgehouden, ook de binnenbekleding van de ruimte moet schoon en netjes blijven. Verouderde wandbekleding, zoals oude tegelwanden of roestige sandwichpanelen, houdt vuil vast in het oppervlak en is daardoor niet goed meer schoon te krijgen. Cleanbuild biedt een oplossing: het Cleanpanel kunststof paneel. De panelen zijn gemaakt van hard PVC, zijn roestvrij en hebben een spiegelglad oppervlak. Het schoonmaken van lange wanden en plafonds wordt hierdoor een stuk eenvoudiger. En dat bespaart tijd!

Uniek kliksysteem voor snelle bouw of renovatie

Cleanpanel kunststof panelen beschikken, als enige op de markt, over een kliksysteem met dubbelzijdige rubberen afdichting. Dat systeem heeft twee belangrijke voordelen. Ten eerste kunnen de afzonderlijke panelen eenvoudig aan elkaar worden geklikt, waarmee een zeer sterke verbinding ontstaat. Dit bespaart veel tijd tijdens de montage: grote oppervlakten kunnen zo in korte tijd worden bekleed. Daarnaast zorgen de rubberen afdichtstroken voor een vrijwel naadloze aansluiting. Dat geeft een super strak resultaat, passend bij iedere moderne kettingwasstraat!

Een carwash met uitstraling

Ondernemers in de carwash weten: het oog wil ook wat. Klanten rijden hun auto het liefst een wasstraat in die op en top hygiëne uitstraalt. Om die reden hebben wij ons Cleanpanel paneel uitgevoerd in de twee heldere kleuren wit en grijs. Want, wat is er nu mooier dan stralend witte wanden en plafonds in een kettingwasstraat? Bovendien is het PVC is uv-bestendig en zijn de panelen homogeen van kleur. Het gladde oppervlak van de panelen zorgt voor een goede lichtverspreiding in de ruimte, zodat de mega carwash optisch ruimtelijker wordt.

Laat ons het (zware) werk doen

Bij de bouw of renovatie van een kettingwasstraat komt veel kijken. De grootste investering is natuurlijk de machine, maar het interieur van de wasstraat is net zo goed belangrijk. Een hele onderneming dus, waar veel partijen bij nodig zijn.

Wij kunnen je helpen met de productie, levering én montage van de wanden, het plafond en de ramen en deuren in je wasstraat. We meten vooraf alles in en produceren onze producten op maat. Ook voor het leveren en de montage kun je bij ons terecht. Zo heb je voor al die zaken maar één aanspreekpunt nodig, wel zo handig!

Cleanbuild werkt veel samen met een aantal bedrijven in de carwash industrie. Onze partners weten Cleanpanel goed te combineren met hun eigen producten (zoals machines en vloeren). Samen maken we een mooi én praktisch geheel.

Wil je meer weten over onze mogelijkheden voor kettingwasstraten? Blader eens door onze projecten en neem gerust contact met ons op om al je vragen te stellen.

Wil je jouw project snel, vakkundig en voor een aantrekkelijke prijs laten uitvoeren?

Download dan nu onze brochure en ontdek alle voordelen van Cleanbuild.