kunststof wand in visafslag

Visverwerking

Kies voor gemak met hygiënische kunststof wand- en plafondpanelen

In de visverwerking is hygiëne heel belangrijk. Op de visafslag, in de visgroothandels en in viswinkels gelden strenge hygiëneprotocollen. Cleanbuild kan visverwerkers een handje helpen als het gaat om hygiëne. Onze kunststof afbouwproducten zijn makkelijk te reinigen en hebben weinig onderhoud nodig. Wij helpen je graag met het bouwen of renoveren van jouw HACCP werkomgeving in de visserij.

Cleanbuild in de visverwerking

Onze oplossingen voor visverwerkingsbedrijven

Ons productenpakket is ontwikkeld met oog op de praktijk. Het zijn praktische, onderhoudsvriendelijke kunststof bouwmaterialen die een hoge mate van hygiëne waarborgen. Bestand tegen reinigingsmiddelen, slijt- en slagvast en bovendien: mooi om te zien.

Wij bouwen aan de mooiste projecten in de visverwerking

Cleanbuild producten worden toegepast in veel verschillende branches, sectoren en bedrijven. Of het nu gaat om industriële productiehallen, een grote visafslag of juist de kleinere vishandel – overal waar schoonmaakgemak en efficiëntie van belang zijn, biedt Cleanbuild een oplossing. Onze producten zijn gemakkelijk te monteren en geven iedere ruimte een frisse, strakke uitstraling.

Vraag nu kosteloos een Sample Pakket aan

Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven uw werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Super glad, slagvast & stralend wit – Ervaar het eerst zelf met eigen ogen. Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Download nu onze brochures

Download nu onze productbrochures en maak kennis met alle kunststof bouwproducten van Cleanbuild. Vraag vrijblijvend advies aan of een offerte op maat. Onze specialisten helpen u graag verder!

Wij verzorgen ook montage

Het plaatsen van kunststof panelen tegen de lange wanden op een visafslag is een tijdrovende klus. Wij helpen er graag bij! Cleanbuild werkt met eigen, ervaren monteurs. Zij werken al jarenlang met Cleanpanel en onze andere producten en kunnen ze hierdoor snel en vakkundig installeren. 

Ga je met Cleanbuild in zee? Dan doen we ons uiterste best om jouw project van begin tot eind te begeleiden:

Meer over Cleanpanel & visverwerking

HACCP wanden voor de visverwerking

Als het gaat om visverwerking, is voedselveiligheid erg belangrijk. Overal waar vis wordt verwerkt, moeten de regels over hygiëne nauwkeurig worden nageleefd. Bij de visafslag, in de visgroothandel, in viswinkels en andere visverwerkende bedrijven zijn de HACCP-richtlijnen daarom streng. Een HACCP-plan is eigenlijk een risicoanalyse waarbij de visverwerker beschrijft welke risicofactoren in zijn bedrijf de voedselveiligheid in gevaar kunnen brengen.

Een belangrijke risicofactor heeft te maken met de werkomgeving. Kan deze makkelijk en grondig worden gereinigd? Denk hierbij aan de vloeren, wanden, plafonds, deuren en ramen in een ruimte. Cleanbuild is een bedrijf dat gespecialiseerd is in kunststof wand- en plafondpanelen die speciaal hiervoor geschikt zijn. De panelen zijn gemaakt van hard PVC, een kunststof met een aantal voordelige eigenschappen. Zo zijn de panelen super glad en kunnen ze snel gereinigd worden omdat ze geen vuil vasthouden. Daarnaast is PVC een duurzaam materiaal dat nauwelijks slijt, waterdicht is en absoluut tegen een stootje kan.

Wanden en plafonds die zijn bekleed met Cleanpanel kunststof panelen behouden langdurig een hoge kwaliteit en kosten weinig onderhoud. Ook onze kunststof ramen en deuren – gemaakt van hard PVC – zijn makkelijk te onderhouden. De producten van Cleanbuild dragen dus bij aan het behalen van de HACCP-normen in de visserij. Of je nu actief bent in de visafslag, visgroothandel, viswinkel of een ander bedrijf waar vis wordt verwerkt, met Cleanbuild kies je voor een betrouwbare en hygiënische oplossing.

Visspeciaalzaak met professionele, hygiënische uitstraling

Als visliefhebber kom je graag bij een visspeciaalzaak waar je kwaliteitsproducten kunt vinden. Het is dan ook belangrijk dat de winkel die kwaliteit uitstraalt in zowel de verse vis als de inrichting van de zaak. Je wilt immers zien dat er schoon wordt gewerkt en dat hygiëne hoog in het vaandel staat. Met strakke, witte wandbekleding creëer je eenvoudig dit gewenste effect. 

De Cleanpanel kunststof panelen zijn geschikt voor wandbekleding in visspeciaalzaken. Deze panelen zijn gemaakt van super glad hard PVC en zijn verkrijgbaar in helder wit of grijs. Hierdoor kunnen de wanden gemakkelijk en snel worden schoongemaakt met een mild sopje. Zo blijven de wanden in jouw  viswinkel altijd fris en schoon, waardoor klanten met een tevreden gevoel de winkel verlaten.

Investeren in het interieur van de winkel is niet voor niets. Een hygiënische en verzorgde uitstraling van een visspeciaalzaak draagt immers bij aan de klantbeleving en het vertrouwen in de kwaliteit van de producten.

Wil je jouw project snel, vakkundig en voor een aantrekkelijke prijs laten uitvoeren?

Download dan nu onze brochure en ontdek alle voordelen van Cleanbuild.