Kantoorunits

Bouw snel een inpandig kantoor in je bedrijfshal.

Een inpandig kantoor of een tijdelijke kantoorunit wordt meestal geplaatst in grote bedrijfsruimtes en evenementenhallen. Denk bijvoorbeeld aan een balie of kantoor in een magazijn of beursgebouw. Deze tijdelijke kantoren moeten voornamelijk praktisch zijn en snel kunnen worden opgebouwd en afgebroken. Het ligt voor de hand te kiezen voor een wandsysteem dat flexibiliteit biedt, zoals Cleanpanel kunststof panelen

Cleanpanel systeemwand

Onze wandpanelen voor kantoorunits

Met Cleanpanel kunststof panelen creëer je in mum van tijd een inpandig kantoor in je bedrijfshal of loods.

Eenvoudig kantoorunits bouwen

Ons montageteam rijdt regelmatig door het land om inpandige kantoren te bouwen met Cleanbuild producten. Tot grote tevredenheid van onze klanten!

Vraag nu kosteloos een Sample Pakket aan

Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven uw werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Super glad, slagvast & stralend wit – Ervaar het eerst zelf met eigen ogen. Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Download nu onze brochures

Download nu onze productbrochures en maak kennis met alle kunststof bouwproducten van Cleanbuild. Vraag vrijblijvend advies aan of een offerte op maat. Onze specialisten helpen u graag verder!

Wij bouwen jouw kantoor

Wist je dat Cleanbuild ook de montage kan verzorgen? Onze ervaren monteurs zetten snel en vakkundig inpandige kantoren in elkaar. Ze komen graag langs bij jouw opslaghal, loods of bedrijfshal van een mooie kantoorruimte te voorzien. 

Meer over Cleanpanel & kantoorunits

Inpandige kantoorunits in bedrijfshallen en loodsen

Wie langskomt bij Cleanbuild, vindt in ons magazijn een kantoorunit van kunststof panelen. Zo’n kantoor is ideaal voor magazijnmedewerkers. Je hebt een rustige plek om je administratie bij te werken en je bent tegelijkertijd goed te vinden voor bezoekers en chauffeurs die komen laden en lossen. Ook handig: de kantoorruimte is met een slot af te sluiten, zodat computers veilig kunnen worden achtergelaten. Bovendien is het eenvoudig om een balie te realiseren, waar bezoekers zich kunnen melden. 

Het realiseren van een inpandig kantoor gaat gemakkelijk met Cleanpanel panelen. Het wandsysteem klikt eenvoudig in elkaar, waardoor je snel complete wanden kunt plaatsen. Ook kun je de kunststof wandpanelen makkelijk combineren met kunststof ramen en kunststof deuren, zodat je snel een compleet kantoor kunt plaatsen. De wanden zijn sterk, schoon en zorgen met hun lichte kleur voor een fijne lichtverdeling in de ruimte. 

Een kantoor bouwen met Cleanpanel kunststof panelen

Met Cleanpanel panelen zijn inmiddels al veel inpandige kantoren en tijdelijke kantoorruimtes gebouwd. Dankzij het Cleanpanel kliksysteem, waarmee de panelen eenvoudig aan elkaar worden geklikt, kost de montage weinig tijd. De montage verloopt volgens de volgende stappen:

Stap 1: Een achterliggende constructie plaatsen. De montage begint met het plaatsen van een houten frame of rachelwerk, dat dienstdoet als achterliggende constructie voor de panelen.

Stap 2: De profielen bevestigen. Cleanprofile kunststof profielen kunnen eenvoudig tegen de constructie worden gemonteerd. Deze profielen worden geleverd in dezelfde kleur als de panelen en zijn in maatvoering exact op het Cleanpanelsysteem afgestemd.

Stap 3: De panelen in de profielen plaatsen. Nadat alle profielen zijn bevestigd, kunnen de panelen eenvoudig in de profielen worden geplaatst. De panelen worden blind bevestigd, waarmee een strak geheel ontstaat. Een zaag komt hierbij nauwelijks te pas: Cleanpanel panelen worden direct op projectmaat geproduceerd.

Voor het bouwen van een kantoorruimte met Cleanpanel panelen zijn slechts twee personen nodig. Cleanbuild kan de montage ook volledig voor u verzorgen. Ons montageteam heeft veel ervaring met bouwen van scheidingswanden, kantoorwanden en kantoorunits. 

Meer informatie over het bouwen van tijdelijke kantoren, is te vinden in het Bouwbesluit.

Fijn werken in een tijdelijk kantoor

Ook al zijn kantoorunits een tijdelijke oplossing, het is wel belangrijk dat er prettig in de ruimte gewerkt kan worden. Met name (dag)lichtinval is daarvoor erg belangrijk. Het materiaal van de wanden is mede bepalend voor de mate waarop het licht in de kamer valt. Gladde kunststof wandpanelen hebben als voordeel dat invallend licht goed wordt verspreid; zeker als de panelen een heldere kleur hebben. Cleanpanel panelen in de kleur wit zijn dan een goede keuze.

Voor natuurlijk daglichtinval is een raam benodigd. Onze kunststof ramen, deuren en profielen vormen samen met de Cleanpanel panelen één praktisch systeem. Zo kunnen snel en eenvoudig complete kantoorunits worden gebouwd van hoogwaardige kunststof bouwmaterialen.

Inpandig kantoor bouwen?

Wilt u een kantoor bouwen in uw magazijn of bedrijfshal? Dat kan gemakkelijk met kunststof panelen. Cleanpanel panelen kunnen eenvoudig worden gecombineerd met kunststof ramen en deuren, zodat er een afsluitbare kantoorruimte ontstaat. Dit geeft medewerkers privacy, maar biedt ook de mogelijkheid om het kantoor aan het einde van de werkdag veilig af te sluiten. Cleandoor kunststof deuren worden standaard geleverd met een hoogwaardig veiligheidsbeslag, zodat u met een gerust hart computers en bedrijfsinformatie achter kunt laten in uw inpandige kantoorruimte.

Wil je jouw project snel, vakkundig en voor een aantrekkelijke prijs laten uitvoeren?

Download dan nu onze brochure en ontdek alle voordelen van Cleanbuild.