Scheidingswanden en kantoor Expo Haarlemmermeer

De beursorganisatie van de Expo Haarlemmermeer zit er warmpjes bij in hun kantoor, omgeven door Cleanpanel panelen. In de evenementenhal in Vijfhuizen plaatste ons montageteam een inpandig kantoor en meerdere scheidingswanden van kunststof panelen.

Scheidingswanden

Het plaatsen van scheidingswanden gaat met Cleanpanel panelen relatief eenvoudig. De kunststof panelen zijn sterk en kunnen als zelfdragende tussenwand worden gemonteerd. In de Expo Vijfhuizen zijn de scheidingswanden strak tegen het plafond gemonteerd, waardoor ze ook geluidsoverdracht verminderen. De witte, neutrale kleur past goed bij iedere beursinrichting.

Kantoorunit

Het inpandige kantoor waar de beursorganisatie in werkt, is gebouwd met Cleanpanel panelen. Erg handig bij de montage is het slimme kliksysteem, waarmee de panelen aan elkaar worden verbonden. Zo kunnen de wanden in korte tijd worden opgetrokken. In de panelen zijn tevens Cleanbuild kunststof kozijnen en deuren gemonteerd. Ook dat bespaart tijd: de kozijnen en deuren zijn volledig afgestemd op het panelensysteem en kunnen snel worden geplaatst.

Bestickering

Naast de kantoorunit bevinden zich de sanitaire ruimtes van het beursgebouw. Als bewegwijzering is er gekozen voor opvallende rode stickers, die op de kunststof panelen zijn geplaatst. Een originele en vooral erg duidelijke manier om aan te geven waar bezoekers de toiletten kunnen vinden! Cleanpanel panelen lenen zich erg goed voor bestickering en bedrukking. De panelen zijn glad van oppervlak, waardoor de bedrukking er strak en fraai op uitkomt.

 

Gerenoveerde rollover wasstraat Louwman in The Wall Utrecht

Mc Laren, Maserati, Lamborghini…onze Cleanpanel panelen passen prima in de luxe rollover wasstraat van Louwman Exclusive, Cleanbuild verzorgde de levering van Cleanpanel panelen en een
Cleanbuild website - Logo Louwman 500x300

Renovatie wasstraat Shell Huizen

Afgelopen najaar heeft Cleanbuild de Shell wasstraat in Huizen van nieuwe wanden voorzien. Ons montageteam heeft over de bestaande sandwichpanelen nieuwe Cleanpanel panelen gemonteerd, wat
Shell-150x150

Wasstraat Mercedes Wensink Emmen

Van opslaghal tot wasstraat – voor Mercedes Wensink Emmen verbouwde ons montageteam de bestaande hal tot carwash met een technische ruimte.
wensink-autogroep

Cleanbuild Brochure

Download nu de GRATIS Cleanbuild productbrochure. Maak kennis met alle kunststof bouwproducten en vraag vrijblijvend advies of een offerte aan. Onze specialisten helpen u graag verder.

Super glad, slagvast & stralend wit – Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Benieuwd naar het product? Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden om uw carwash, tankstation overkapping, keuken of productieruimte te renoveren met de hygiënische oplossingen van Cleanbuild.

Ik wil vrijblijvend advies