beeld-home

Scheidingswanden en kantoor Expo Haarlemmermeer

De beursorganisatie van de Expo Haarlemmermeer zit er warmpjes bij in hun kantoor, omgeven door Cleanpanel panelen. In de evenementenhal in Vijfhuizen plaatste ons montageteam een inpandig kantoor en meerdere scheidingswanden van kunststof panelen.

Scheidingswanden

Het plaatsen van scheidingswanden gaat met Cleanpanel panelen relatief eenvoudig. De kunststof panelen zijn sterk en kunnen als zelfdragende tussenwand worden gemonteerd. In de Expo Vijfhuizen zijn de scheidingswanden strak tegen het plafond gemonteerd, waardoor ze ook geluidsoverdracht verminderen. De witte, neutrale kleur past goed bij iedere beursinrichting.

Kantoorunit

Het inpandige kantoor waar de beursorganisatie in werkt, is gebouwd met Cleanpanel panelen. Erg handig bij de montage is het slimme kliksysteem, waarmee de panelen aan elkaar worden verbonden. Zo kunnen de wanden in korte tijd worden opgetrokken. In de panelen zijn tevens Cleanbuild kunststof kozijnen en deuren gemonteerd. Ook dat bespaart tijd: de kozijnen en deuren zijn volledig afgestemd op het panelensysteem en kunnen snel worden geplaatst.

Bestickering

Naast de kantoorunit bevinden zich de sanitaire ruimtes van het beursgebouw. Als bewegwijzering is er gekozen voor opvallende rode stickers, die op de kunststof panelen zijn geplaatst. Een originele en vooral erg duidelijke manier om aan te geven waar bezoekers de toiletten kunnen vinden! Cleanpanel panelen lenen zich erg goed voor bestickering en bedrukking. De panelen zijn glad van oppervlak, waardoor de bedrukking er strak en fraai op uitkomt.

 

Foto's van het project

Wij bouwen aan de mooiste projecten

Vraag nu kosteloos een Sample Pakket aan

Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven uw werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Super glad, slagvast & stralend wit – Ervaar het eerst zelf met eigen ogen. Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Download nu onze brochures

Download nu onze productbrochures en maak kennis met alle kunststof bouwproducten van Cleanbuild. Vraag vrijblijvend advies aan of een offerte op maat. Onze specialisten helpen u graag verder!

Wil je jouw project snel, vakkundig en voor een aantrekkelijke prijs laten uitvoeren?

Download dan nu onze brochure en ontdek alle voordelen van Cleanbuild.