Scheidingswanden en kantoor Expo Haarlemmermeer

De beursorganisatie van de Expo Haarlemmermeer zit er warmpjes bij in hun kantoor, omgeven door Cleanpanel panelen. In de evenementenhal in Vijfhuizen plaatste ons montageteam een inpandig kantoor en meerdere scheidingswanden van kunststof panelen.

Scheidingswanden

Het plaatsen van scheidingswanden gaat met Cleanpanel panelen relatief eenvoudig. De kunststof panelen zijn sterk en kunnen als zelfdragende tussenwand worden gemonteerd. In de Expo Vijfhuizen zijn de scheidingswanden strak tegen het plafond gemonteerd, waardoor ze ook geluidsoverdracht verminderen. De witte, neutrale kleur past goed bij iedere beursinrichting.

Kantoorunit

Het inpandige kantoor waar de beursorganisatie in werkt, is gebouwd met Cleanpanel panelen. Erg handig bij de montage is het slimme kliksysteem, waarmee de panelen aan elkaar worden verbonden. Zo kunnen de wanden in korte tijd worden opgetrokken. In de panelen zijn tevens Cleanbuild kunststof kozijnen en deuren gemonteerd. Ook dat bespaart tijd: de kozijnen en deuren zijn volledig afgestemd op het panelensysteem en kunnen snel worden geplaatst.

Bestickering

Naast de kantoorunit bevinden zich de sanitaire ruimtes van het beursgebouw. Als bewegwijzering is er gekozen voor opvallende rode stickers, die op de kunststof panelen zijn geplaatst. Een originele en vooral erg duidelijke manier om aan te geven waar bezoekers de toiletten kunnen vinden! Cleanpanel panelen lenen zich erg goed voor bestickering en bedrukking. De panelen zijn glad van oppervlak, waardoor de bedrukking er strak en fraai op uitkomt.

 

Nieuwbouw carwash CarPro in Best

Spiksplinternieuw en hypermodern – de nieuwe CarPro vestiging in Best is een aanwinst voor de regio. Met hygiënische wandbekleding van Cleanbuild.
logo best

Nieuwe carwash met staalconstructie Wensink Groningen

Leeg pand ombouwen tot carwash? Cleanbuild is niet alleen gespecialiseerd in hygiënische wandbekleding, maar kan ook de staalconstructie realiseren. Super efficiënt; de wanden kunnen
Cleanbuild logo wensink groningen

Renovatie wasstraat Diepenheim

Een grondige renovatie bij Autobedrijf Neplenbroek uit Diepenheim: gloednieuwe wandbekleding én een wachtruimte gerealiseerd met Cleanpanel panelen.
Logo neplenbroek

Cleanbuild Brochure

Download nu de GRATIS Cleanbuild productbrochure. Maak kennis met alle kunststof bouwproducten en vraag vrijblijvend advies of een offerte aan. Onze specialisten helpen u graag verder.

Super glad, slagvast & stralend wit – Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Benieuwd naar het product? Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden om uw carwash, tankstation overkapping, keuken of productieruimte te renoveren met de hygiënische oplossingen van Cleanbuild.

Ik wil vrijblijvend advies