beeld-home

Kantoorunits gebouwd in Zeelandhallen Goes

Een bijzonder project: in 2015 werden de Zeelandhallen in Goes ingericht voor de opvang van 400 asielzoekers. In de hallen, waarin normaal gesproken evenementen worden gehouden, werden ook tijdelijke kantoren geplaatst voor het personeel. Voor de bouw van deze kantoorunits zijn Cleanpanel kunststof panelen ingezet.

Kantoorunits gebouwd met Cleanpanel

Met Cleanpanel panelen kunnen in korte tijd tijdelijke kantoren uit de grond worden gestampt. Nadat er een houten frame is geplaatst, kunnen de panelen hier eenvoudig tegenaan worden gemonteerd. Cleanpanel panelen hebben een unieke klikverbinding met rubberen afdichting, waardoor de afzonderlijke panelen eenvoudig aan elkaar kunnen worden geklikt. Dankzij de rubberen afdichting ontstaat een sterke verbinding met minimale naden. Ideaal voor de bouw van tijdelijke kantoorunits.

Snel bouwen met compleet systeem

Ook handig: Cleandoor kunststof deuren en Cleanwindow kunststof ramen zijn volledig afgestemd op het Cleanpanel systeem, waardoor ook deuren en ramen snel en eenvoudig kunnen worden geplaatst. Zo is het bouwen van inpandige kantoorunits een fluitje van een cent. De Cleandoor kunststof deuren kunnen tevens worden voorzien van een cilinderslot, zodat de kantoren veilig kunnen worden afgesloten.

Foto's van het project

Wij bouwen aan de mooiste projecten

Vraag nu kosteloos een Sample Pakket aan

Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven uw werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Super glad, slagvast & stralend wit – Ervaar het eerst zelf met eigen ogen. Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Download nu onze brochures

Download nu onze productbrochures en maak kennis met alle kunststof bouwproducten van Cleanbuild. Vraag vrijblijvend advies aan of een offerte op maat. Onze specialisten helpen u graag verder!

Wil je jouw project snel, vakkundig en voor een aantrekkelijke prijs laten uitvoeren?

Download dan nu onze brochure en ontdek alle voordelen van Cleanbuild.