Kantoorunits gebouwd in Zeelandhallen Goes

Een bijzonder project: in 2015 werden de Zeelandhallen in Goes ingericht voor de opvang van 400 asielzoekers. In de hallen, waarin normaal gesproken evenementen worden gehouden, werden ook tijdelijke kantoren geplaatst voor het personeel. Voor de bouw van deze kantoorunits zijn Cleanpanel kunststof panelen ingezet.

Kantoorunits gebouwd met Cleanpanel

Met Cleanpanel panelen kunnen in korte tijd tijdelijke kantoren uit de grond worden gestampt. Nadat er een houten frame is geplaatst, kunnen de panelen hier eenvoudig tegenaan worden gemonteerd. Cleanpanel panelen hebben een unieke klikverbinding met rubberen afdichting, waardoor de afzonderlijke panelen eenvoudig aan elkaar kunnen worden geklikt. Dankzij de rubberen afdichting ontstaat een sterke verbinding met minimale naden. Ideaal voor de bouw van tijdelijke kantoorunits.

Snel bouwen met compleet systeem

Ook handig: Cleandoor kunststof deuren en Cleanwindow kunststof ramen zijn volledig afgestemd op het Cleanpanel systeem, waardoor ook deuren en ramen snel en eenvoudig kunnen worden geplaatst. Zo is het bouwen van inpandige kantoorunits een fluitje van een cent. De Cleandoor kunststof deuren kunnen tevens worden voorzien van een cilinderslot, zodat de kantoren veilig kunnen worden afgesloten.

Renovatie rollover wasstraat Shell Sprang-Capelle

In dit project hebben we een lange verticale koof gerealiseerd met een sparing, zodat in geval van storing men makkelijk bij de machine kan.
Shell-150x150

Scheidingswand in loods

Voor D&A Electric in Ridderkerk mochten wij het Cleanpanel wandsysteem toepassen voor het creëren van scheidingswanden in hun bedrijfshal.
da-electric

Carwash in bestaand bedrijfspand in Vlissingen

Inpandige carwash bouwen? In Vlissingen realiseerde Van den Berg Schadeherstel een nieuwe roll-over wasstraat in hun bestaande bedrijfspand.
logo vlissingen van den berg

Cleanbuild Brochure

Download nu de GRATIS Cleanbuild productbrochure. Maak kennis met alle kunststof bouwproducten en vraag vrijblijvend advies of een offerte aan. Onze specialisten helpen u graag verder.

Super glad, slagvast & stralend wit – Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Benieuwd naar het product? Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden om uw carwash, tankstation overkapping, keuken of productieruimte te renoveren met de hygiënische oplossingen van Cleanbuild.

Ik wil vrijblijvend advies