Cleandoor kunststof en rvs deuren

KUNSTSTOF DEUREN

Kunststof deuren zijn een waardevolle aanvulling op hygiënische wand- en plafondbekleding. Net als onze panelen zijn de deuren sterk, onderhoudsarm en eenvoudig te reinigen. De deuren zijn uv-bestendig, vochtbestendig en bestand tegen chemicaliën in desinfectie- en schoonmaakmiddelen. In ruimtes met hoge hygiëne-eisen zijn de kunststof deuren van Cleanbuild daarom een uitkomst.

ONS ASSORTIMENT KUNSTSTOF EN RVS DEUREN

Cleanbuild biedt de keuze uit twee verschillende deuren. De robuuste Cleandoor RVS is een oerdegelijke deur, die jarenlang meegaat en weinig onderhoud vereist. Ook de duurzame en veelzijdige Cleandoor Kunststof biedt een groot schoonmaakgemak en is daarnaast verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen.

Cleanpanel kunststof panelen zijn verkrijgbaar in de heldere kleuren wit en grijs en in de breedtematen 250/35 mm en 400/35 mm. De panelen kunnen in iedere gewenste lengtemaat worden geproduceerd. Naast Cleanpanel hebben wij ook brandvertragende FI-RE panelen in ons assortiment.

Kunststof Cleandoor
De Cleandoor kunststof deur is buitengewoon sterk. De deur is gemaakt van hard PVC met een stalen verstevigingskern, waardoor hij bestand is tegen hoge belasting en extreme weersomstandigheden.
Cleandoor rvs deur
De robuuste Cleandoor RVS deur heeft een oerdegelijke constructie. Dankzij de vocht- en uv-bestendige afwerking kunnen Cleandoor RVS deuren uitstekend worden toegepast in hygiënische werkomgevingen.

TOEPASSINGEN VAN KUNSTSTOF DEUREN

Dankzij het onderhoudsgemak en de hoogwaardige kwaliteit worden Cleandoor deuren veelvuldig ingezet in de meest uiteenlopende sectoren.

Toepassingen in de Carwash

Toepassingen in de Voedselindustrie

Vraag nu kosteloos een Sample Pakket aan

Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven uw werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling.

Super glad, slagvast & stralend wit – Ervaar het eerst zelf met eigen ogen. Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

KUNSTSTOF BUITENDEUR VOOR BINNEN

Onze Cleandoor kunststof deuren zijn, technisch gezien, buitendeuren. Dit betekent dat ze uv-bestendig zijn, bestand zijn tegen (extreme) weersomstandigheden en dat vocht ze niet kan deren. Deze kwaliteiten maken de deuren ook zeer geschikt voor toepassing in industriële/ hygiënische werkomgevingen. Zo is het voor carwashes ideaal dat de deuren uv-bestendig zijn. Met name in roll-over wasstraten valt er vaak zonlicht naar binnen. In andere sectoren, zoals de voedingsindustrie en het sanitair, is het belangrijk dat deuren bestand zijn tegen veelvuldig, grondig reinigen. Beide typen Cleandoor deuren kunnen dit zonder problemen langdurig aan. Een kunststof buitendeur voor binnen biedt zo heel veel voordelen.

MAATWERK KUNSTSTOF DEUREN

Zowel Cleandoor RVS als Cleandoor Kunststof worden op maat voor u geproduceerd. Ook in kleur in uitvoering kunt u kiezen voor de deur die het best past bij uw project. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Onze adviseurs zijn technisch goed onderlegd en denken graag met u mee.

WIJ HELPEN U GRAAG MET ADVIES EN MONTAGE

Download nu onze productbrochures en maak kennis met alle kunststof bouwproducten van Cleanbuild. Vraag vrijblijvend advies aan of een offerte op maat. Onze specialisten helpen u graag verder!

ANDERE CLEANBUILD PRODUCTEN

Cleandoor deuren zijn gemakkelijk te monteren in wanden die zijn bekleed met Cleanpanel of FI-RE panelen. Met behulp van Cleanprofile profielen kunt u de deuren strak afwerken.

Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden om uw carwash, tankstation overkapping, keuken of productieruimte te renoveren met de hygiënische oplossingen van Cleanbuild.

Ik wil vrijblijvend advies