kunststof profielen

KUNSTSTOF PROFIELEN

Met Cleanprofile kunststof profielen komt het Cleanpanel panelensysteem pas echt tot zijn recht. Onze profielen zijn gemaakt van hetzelfde hoogwaardige materiaal als de panelen, waardoor ze in kleur en kwaliteit perfect op elkaar aansluiten. Met Cleanprofile krijgt u het mooiste resultaat – een nette, strakke afwerking van uw Cleanpanel wand- of plafond.

VOORDELEN VAN KUNSTSTOF PROFIELEN

Met kunststof profielen kunt u overgangen of naden netjes afwerken. Dat ziet er niet alleen strak uit, maar maakt de wanden en plafonds ook nog eens onderhoudsvriendelijker.

De montage van Cleanprofile kunststof profielen is eenvoudig. De afwerkprofielen kunnen met behulp van kit en RVS-schroeven aan de achterliggende constructie worden bevestigd. Om de naden tussen de profielen waterdicht af te sluiten, kunt u watervaste tape gebruiken. Dankzij onze verschillende typen PVC profielen is er altijd een profiel dat past, zelfs in lastige hoeken.

Net als de Cleanpanel panelen zijn onze Cleanprofile kunststof profielen gemaakt van hard PVC. Dit geeft de profielen een super glad oppervlak, waar vuil zich nauwelijks aan kan hechten. Hierdoor hebben de profielen weinig onderhoud nodig en zijn ze snel en gemakkelijk schoon te maken.

Dankzij het hoogwaardige kunststof materiaal zijn de profielen sterk en slagvast. Bovendien is het materiaal bestand tegen de meest voorkomende bijtende stoffen in schoonmaak- en desinfectiemiddelen. De kunststof profielen zijn hierdoor blijvend glad en egaal, waardoor ze langdurig voorzien in een groot schoonmaakgemak.

Het is natuurlijk het mooist als afwerkprofielen in kleur en uitstraling exact overeenkomen met de wand-/plafondbekleding. Voor de afwerking van Cleanpanel panelen ontwikkelden we daarom bijpassende Cleanprofile profielen, die perfect aansluiten op de panelen en overeenkomen in kleur en kwaliteit.

ONS ASSORTIMENT KUNSTSTOF PROFIELEN

Kunststof profielen worden onder andere gebruikt voor de afwerking van wanden, plafonds, kunststof kozijnen en kunststof deuren. De profielen maken de montage van onze kunststof panelen een stuk eenvoudiger. Nadat de kunststof profielen zijn geplaatst, kunnen de Cleanpanel of FI-RE panelen gemakkelijk in de profielen worden geschoven. Naast U- en L-profielen voor de montage van de panelen, heeft Cleanbuild ook een vensterbankprofiel voor de afwerking van Cleanwindow ramen.

u-profiel
Cleanprofile U-profielen worden gebruikt voor de nette en strakke afwerking van wand- en plafondpanelen.
Dubbel u-profiel 90
Het dubbele kunststof U-profiel bestaat uit twee delen, die in een hoek van 90 graden op elkaar staan. Met een Cleanprofile dubbel U-profiel kunnen hoeken worden gemaakt.
h-profiel
Het kunststof H-profiel sluit nauw aan op de panelen en is verkrijgbaar in de kleuren wit en grijs.

VERSCHILLENDE SOORTEN KUNSTSTOF PROFIELEN

Kunststof profielen worden onder andere gebruikt voor de afwerking van wanden, plafonds, kunststof kozijnen en kunststof deuren. In de meeste situaties wordt gekozen voor een ongelijkzijdig U-profiel waarin de panelen worden geplaatst. Bij dit profiel is de voorzijde korter dan de achterzijde, zodat u de panelen eenvoudig in het profiel kunt plaatsen. Voor lastigere hoeken en afwijkende situaties zijn hoekprofielen (L-profiel) beschikbaar. Cleanwindow kunststof ramen kunnen worden afgewerkt met een vensterbankprofiel. Dit profiel geeft diepte aan het raam en zorgt voor een extra isolerende werking.

TOEPASSING VAN CLEANPROFILE KUNSTSTOF PROFIELEN

Onze kunststof profielen worden ingezet voor de afwerking van Cleanpanel kunststof panelen. Dit hygiënische panelensysteem wordt toegepast in uiteenlopende branches.

Toepassingen in de Carwash

Toepassingen in Tankstations

Vraag nu kosteloos een Sample Pakket aan

Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven uw werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling.

Super glad, slagvast & stralend wit – Ervaar het eerst zelf met eigen ogen. Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

WELK PROFIEL PAST BIJ UW PROJECT?

Onze deskundige adviseurs denken graag met u mee over de mooiste afwerking van uw Cleanpanel kunststof panelen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een advies op maat.

WIJ HELPEN U GRAAG MET ADVIES EN MONTAGE

Cleanbuild neemt u graag zoveel mogelijk werk uit handen. Onze deskundige adviseurs denken met u mee over de producten en afmetingen die het best passen bij uw nieuwbouw- of renovatieproject. We produceren en leveren de panelen direct op de juiste lengtemaat, zodat zaagwerk niet of nauwelijks nodig is. Ook kunnen we de montage volledig voor u verzorgen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor levering en montage. Wel zo efficiënt!

CLEANBUILD BROCHURES

Download nu onze productbrochures en maak kennis met alle kunststof bouwproducten van Cleanbuild. Vraag vrijblijvend advies aan of een offerte op maat. Onze specialisten helpen u graag verder!

Cleanpanel ® is een product van Cleanbuild, specialist in hoogwaardige (hygiënische) kunststof bouwproducten. Kunststof wand- en plafondbekleding bestond al langer, maar had zelden de juiste kwaliteit of eigenschappen voor gebruik in industriële of hygiënische ruimtes. Daarom ontwikkelden wij, in samenwerking met de kunststoffenindustrie, het Cleanpanel paneel. Dit paneel beschikt over opvallende kenmerken, die een hoge mate van hygiëne en schoonmaakgemak mogelijk maken. De dubbelzijdige rubberen afdichting bijvoorbeeld, die uniek is voor ons product. Maar ook de samenstelling van het materiaal (hard PVC), de extra gladde afwerking en sterke verbindingen in de kern vindt u alleen bij Cleanpanel. Het is een uitgekiend product, dat voor heel veel toepassingen geschikt is.

De kunststof panelen vormen het belangrijkste onderdeel van ons totaalpakket hygiënische kunststof bouwproducten. Cleanbuild produceert en levert ook bijpassende kunststof profielen (Cleanprofile) en hoogwaardige kunststof deuren en ramen (Cleandoor en Cleanwindow). Ook voor deze producten geldt dat we jarenlang hebben gesleuteld aan de juiste samenstelling van materialen en vormgeving. Het resultaat: een compleet programma van slimme en praktische materialen met een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding.

Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden om uw carwash, tankstation overkapping, keuken of productieruimte te renoveren met de hygiënische oplossingen van Cleanbuild.

Ik wil vrijblijvend advies