beeld-home

Renovatie tankstation overkapping haan in Capelle

Nieuwe naam, nieuwe luifel: tankstation haan Capelle (voorheen Texaco) heeft een vernieuwde tankstation overkapping. Aan de onderzijde van de luifel zijn helderwitte Cleanpanel panelen geplaatst. Het resultaat mag er zijn: de gladde kunststof panelen maken de overkapping tot een strak en modern geheel. Een opvallende blikvanger voor voorbijrijdende klanten!

Nu ook renovatie tankstation overkapping

Het pompstation in Capelle aan den IJssel was bekend terrein voor het montageteam van Cleanbuild. Zo’n zeven jaar geleden kwamen we hier voor het eerst, om de wanden van de bijbehorende wasstraat met Cleanpanel te bekleden. Ook het plafond van de wasstraat kreeg vorig jaar een opknapbeurt met de witte kunststof panelen. Voor de renovatie van de luifel werd opnieuw voor Cleanbuild gekozen; een blijk van waardering waar we trots op zijn!

Goede lichtverspreiding

Het Cleanpanel kunststof paneel is een veelzijdig product, dat geschikt is voor tal van toepassingen. Van wasstraat tot tankstation overkapping; de panelen verzekeren je van langdurig onderhoudsgemak en een snelle reiniging. De witte kleur zorgt bovendien voor een goede lichtverspreiding, waardoor de ledverlichting onder tankstation luifels volledig tot zijn recht komt.
Dankzij het gladde, krasvaste materiaal lenen Cleanpanel panelen zich goed voor bestickering. De stickers kunnen super strak worden aangebracht en zijn ook eenvoudig weer te verwijderen.

Meer weten over Cleanpanel voor uw tankstation overkapping? Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden.

Foto's van het project

Wij bouwen aan de mooiste projecten

Vraag nu kosteloos een Sample Pakket aan

Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven uw werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Super glad, slagvast & stralend wit – Ervaar het eerst zelf met eigen ogen. Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Download nu onze brochures

Download nu onze productbrochures en maak kennis met alle kunststof bouwproducten van Cleanbuild. Vraag vrijblijvend advies aan of een offerte op maat. Onze specialisten helpen u graag verder!

Wil je jouw project snel, vakkundig en voor een aantrekkelijke prijs laten uitvoeren?

Download dan nu onze brochure en ontdek alle voordelen van Cleanbuild.