Renovatie tankstation overkapping haan in Capelle

Nieuwe naam, nieuwe luifel: tankstation haan Capelle (voorheen Texaco) heeft een vernieuwde tankstation overkapping. Aan de onderzijde van de luifel zijn helderwitte Cleanpanel panelen geplaatst. Het resultaat mag er zijn: de gladde kunststof panelen maken de overkapping tot een strak en modern geheel. Een opvallende blikvanger voor voorbijrijdende klanten!

Nu ook renovatie tankstation overkapping

Het pompstation in Capelle aan den IJssel was bekend terrein voor het montageteam van Cleanbuild. Zo’n zeven jaar geleden kwamen we hier voor het eerst, om de wanden van de bijbehorende wasstraat met Cleanpanel te bekleden. Ook het plafond van de wasstraat kreeg vorig jaar een opknapbeurt met de witte kunststof panelen. Voor de renovatie van de luifel werd opnieuw voor Cleanbuild gekozen; een blijk van waardering waar we trots op zijn!

Goede lichtverspreiding

Het Cleanpanel kunststof paneel is een veelzijdig product, dat geschikt is voor tal van toepassingen. Van wasstraat tot tankstation overkapping; de panelen verzekeren je van langdurig onderhoudsgemak en een snelle reiniging. De witte kleur zorgt bovendien voor een goede lichtverspreiding, waardoor de ledverlichting onder tankstation luifels volledig tot zijn recht komt.
Dankzij het gladde, krasvaste materiaal lenen Cleanpanel panelen zich goed voor bestickering. De stickers kunnen super strak worden aangebracht en zijn ook eenvoudig weer te verwijderen.

Meer weten over Cleanpanel voor uw tankstation overkapping? Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden.

Rollover wasstraat Volvo Nijmegen

Voor een Volvo-dealer uit Nijmegen leverden en monteerden wij witte Cleanpanel kunststof panelen voor de bekleding van de rollover-wasstraat. 
volvo

Renovatie wasstraat Shell Leeuwarden

Bij de renovatie van de roll-over ruimte van Shell Leeuwarden zijn Cleanpanel kunststof panelen tegen de oude tegelwand gemonteerd.
Shell-150x150

Nieuwbouw tractorwasplaats Bedum

In de tractorwasplaats van Loonwerkbedrijf Wieringa zijn de wanden bekleed met kunststof panelen van Cleanbuild.
Wieringa - tractor wasplaats bekleding

Cleanbuild Brochure

Download nu de GRATIS Cleanbuild productbrochure. Maak kennis met alle kunststof bouwproducten en vraag vrijblijvend advies of een offerte aan. Onze specialisten helpen u graag verder.

Super glad, slagvast & stralend wit – Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Benieuwd naar het product? Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden om uw carwash, tankstation overkapping, keuken of productieruimte te renoveren met de hygiënische oplossingen van Cleanbuild.

Ik wil vrijblijvend advies