beeld-home

Renovatie tankstation luifel met Fi-Re panels

Een strak dak

Voor Haan Minerale Oliën hebben wij de luifel van een onbemand benzinestation opgeknapt met kunststof panelen. De oude en beschadigde stalen golfplaten zijn verwijderd en vervangen door nieuwe, hagelwitte Fi-Re panels. Met een strak resultaat! Bij de renovatie van de overkapping kon het lampenplan ongewijzigd blijven. Zo kon de verbouwing snel en efficiënt worden uitgevoerd.

Renovatie tankstation luifel met brandvertragende panelen

Bij pompstations is brandveiligheid een belangrijk speerpunt. Daarom is de overkapping bekleed met het Fi-Re panel 250-35 mm, de brandvertragende variant van het Cleanpanel paneel. De Fire Retardant panelen bestaan uit een mix van brandvertragende kunststoffen en hebben een uitstekende brandklasse B-S3-D0 (EN 13501-1: 2007). Zo bieden de Fi-Re panelen het beste van twee werelden: een brandvertragend materiaal mét alle voordelen van kunststof.

Meer weten over onze brandvertragende kunststof panelen? Neem gerust contact met ons op, we vertellen u graag meer.

Renovatie roll-over wasstraat Appingedam, cleanpanel panelen cleanbuild, kunststof panelen
Renovatie tankstation luifel met Fi-Re panels cleanpanel

Foto's van het project

Wij bouwen aan de mooiste projecten

Vraag nu kosteloos een Sample Pakket aan

Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven uw werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Super glad, slagvast & stralend wit – Ervaar het eerst zelf met eigen ogen. Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Download nu onze brochures

Download nu onze productbrochures en maak kennis met alle kunststof bouwproducten van Cleanbuild. Vraag vrijblijvend advies aan of een offerte op maat. Onze specialisten helpen u graag verder!

Wil je jouw project snel, vakkundig en voor een aantrekkelijke prijs laten uitvoeren?

Download dan nu onze brochure en ontdek alle voordelen van Cleanbuild.