Renovatie tankstation luifel met Fi-Re panels

Een strak dak

Voor Haan Minerale Oliën hebben wij de luifel van een onbemand benzinestation opgeknapt met kunststof panelen. De oude en beschadigde stalen golfplaten zijn verwijderd en vervangen door nieuwe, hagelwitte Fi-Re panels. Met een strak resultaat! Bij de renovatie van de overkapping kon het lampenplan ongewijzigd blijven. Zo kon de verbouwing snel en efficiënt worden uitgevoerd.

Renovatie tankstation luifel met brandvertragende panelen

Bij pompstations is brandveiligheid een belangrijk speerpunt. Daarom is de overkapping bekleed met het Fi-Re panel 250-35 mm, de brandvertragende variant van het Cleanpanel paneel. De Fire Retardant panelen bestaan uit een mix van brandvertragende kunststoffen en hebben een uitstekende brandklasse B-S3-D0 (EN 13501-1: 2007). Zo bieden de Fi-Re panelen het beste van twee werelden: een brandvertragend materiaal mét alle voordelen van kunststof.

Meer weten over onze brandvertragende kunststof panelen? Neem gerust contact met ons op, we vertellen u graag meer.

Nieuwbouw carwash CarPro in Best

Spiksplinternieuw en hypermodern – de nieuwe CarPro vestiging in Best is een aanwinst voor de regio. Met hygiënische wandbekleding van Cleanbuild.
logo best

Nieuwe carwash met staalconstructie Wensink Groningen

Leeg pand ombouwen tot carwash? Cleanbuild is niet alleen gespecialiseerd in hygiënische wandbekleding, maar kan ook de staalconstructie realiseren. Super efficiënt; de wanden kunnen
Cleanbuild logo wensink groningen

Renovatie wasstraat Diepenheim

Een grondige renovatie bij Autobedrijf Neplenbroek uit Diepenheim: gloednieuwe wandbekleding én een wachtruimte gerealiseerd met Cleanpanel panelen.
Logo neplenbroek

Cleanbuild Brochure

Download nu de GRATIS Cleanbuild productbrochure. Maak kennis met alle kunststof bouwproducten en vraag vrijblijvend advies of een offerte aan. Onze specialisten helpen u graag verder.

Super glad, slagvast & stralend wit – Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Benieuwd naar het product? Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden om uw carwash, tankstation overkapping, keuken of productieruimte te renoveren met de hygiënische oplossingen van Cleanbuild.

Ik wil vrijblijvend advies