Nieuwbouw Tankstation Overkapping Racecircuit Zandvoort

Tankstation Shell racecircuit Zandvoort

Cleanpanel plafondsysteem in circuit Zandvoort

Gaat u binnenkort racen op circuit Zandvoort? Dan is de kans groot dat u brandstof tankt bij het nieuwste Shell tankstation op het circuit. Dit tankstation rijdt u niet zomaar voorbij, de Shell V-power reclame op het witte plafond trekt namelijk direct de aandacht. In samenwerking met AK Bouw Hoogeveen realiseerde Cleanpanel hier de strakke tankstation luifel.

De bouw van het plafond met de kunststof panelen van Cleanpanel was een logische keuze. Het Cleanpanel wand- en plafondsysteem heeft vele voordelen rondom hygiëne, duurzaamheid en een snelle/eenvoudige montage. Maar naast deze belangrijke voordelen is het echter ook zeer eenvoudig om de panelen te voorzien van bestickering. Door het gladde en krasvaste materiaal is het eenvoudig om bestickering aan te brengen en te verwijderen. Zo kunt u altijd de wanden en plafonds voorzien van de gewenste reclame-uitingen.

Kan uw wasstraat, wasbox, werkplaats of luifel wel een opfrisbeurt gebruiken en bent u benieuwd naar de mogelijkheden om deze ook gelijk te voorzien van opvallende reclame?  Onze specialisten adviseren u graag en nemen u graag het volledige werk uit handen door de levering en montage van de panelen te verzorgen. Ideaal voor wie hoge eisen stelt aan communicatie, planning, prijs en kwaliteit.

Twee nieuwe wasstraten voor Mercedes-Benz garage

Bij Louwman Mercedes-Benz in Tilburg staan er sinds kort twee nieuwe wasstraten tegenover elkaar te ‘shinen’. Voor dit project werd aan de bestaande garage
Cleanbuild website - Logo Louwman 500x300

Frisse wanden voor rollover wasstraat in Waalwijk

Voor een renovatieproject in Waalwijk leverde en monteerde Cleanbuild BV witte Cleanpanel panelen voor de bekleding van een rollover wasstraat.
logo bijl waalwijk

Nieuwbouw Wasboxen Wasland

Voor de nieuwe vestiging van Wasland in Stadskanaal bekleedde Cleanbuild de nieuwe wasboxen met kunststof panelen.
Logo Wasland

Cleanbuild Brochure

Download nu de GRATIS Cleanbuild productbrochure. Maak kennis met alle kunststof bouwproducten en vraag vrijblijvend advies of een offerte aan. Onze specialisten helpen u graag verder.

Super glad, slagvast & stralend wit – Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Benieuwd naar het product? Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden om uw carwash, tankstation overkapping, keuken of productieruimte te renoveren met de hygiënische oplossingen van Cleanbuild.

Ik wil vrijblijvend advies