beeld-home

Nieuwbouw Tankstation Overkapping Racecircuit Zandvoort

Cleanpanel plafondsysteem in circuit Zandvoort

Gaat u binnenkort racen op circuit Zandvoort? Dan is de kans groot dat u brandstof tankt bij het nieuwste Shell tankstation op het circuit. Dit tankstation rijdt u niet zomaar voorbij, de Shell V-power reclame op het witte plafond trekt namelijk direct de aandacht. In samenwerking met AK Bouw Hoogeveen realiseerde Cleanpanel hier de strakke tankstation luifel.

De bouw van het plafond met de kunststof panelen van Cleanpanel was een logische keuze. Het Cleanpanel wand- en plafondsysteem heeft vele voordelen rondom hygiëne, duurzaamheid en een snelle/eenvoudige montage. Maar naast deze belangrijke voordelen is het echter ook zeer eenvoudig om de panelen te voorzien van bestickering. Door het gladde en krasvaste materiaal is het eenvoudig om bestickering aan te brengen en te verwijderen. Zo kunt u altijd de wanden en plafonds voorzien van de gewenste reclame-uitingen.

Kan uw wasstraat, wasbox, werkplaats of luifel wel een opfrisbeurt gebruiken en bent u benieuwd naar de mogelijkheden om deze ook gelijk te voorzien van opvallende reclame?  Onze specialisten adviseren u graag en nemen u graag het volledige werk uit handen door de levering en montage van de panelen te verzorgen. Ideaal voor wie hoge eisen stelt aan communicatie, planning, prijs en kwaliteit.

Foto's van het project

Wij bouwen aan de mooiste projecten

Vraag nu kosteloos een Sample Pakket aan

Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven uw werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Super glad, slagvast & stralend wit – Ervaar het eerst zelf met eigen ogen. Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Download nu onze brochures

Download nu onze productbrochures en maak kennis met alle kunststof bouwproducten van Cleanbuild. Vraag vrijblijvend advies aan of een offerte op maat. Onze specialisten helpen u graag verder!

Wil je jouw project snel, vakkundig en voor een aantrekkelijke prijs laten uitvoeren?

Download dan nu onze brochure en ontdek alle voordelen van Cleanbuild.