Renovatie luifels voor Esso Express in Maastricht

Nieuwe luifelplafond voor Esso Express in Maastricht

De tankstation luifel van Esso Express in Maastricht werd recentelijk voorzien van nieuwe kunststof panelen en verlichting. De panelen werden in opdracht van De Haan Minerale Oliën door Cleanbuild geleverd en geïnstalleerd.

Esso Express in Maastricht had nog een open plafond. Het renoveren van het plafond met kunststof Cleanpanel panelen was een logische keuze en had meerdere voordelen:

  • Door het plafond dicht te zetten is de uitstraling van dit tankstation compleet veranderd. Er is gekozen voor de plaatsing van een verlaagd plafond. Dit geeft een nette en verzorgde uitstraling op het voorterrein.
  • De komst van het verlaagde plafond bood nog een ander groot voordeel. Het lichtplan werd onder de loep genomen en opnieuw ingericht. Een erg goede upgrade. Na de montage van de panelen is het plafond voorzien van nieuwe LED-lampen. De witte gladde panelen in combinatie met LED-verlichting zorgt voor een optimale lichtverspreiding.

Na de snelle en eenvoudige montage heeft de tankstationhouder er geen omkijken meer naar. De panelen zijn gemakkelijk te reinigen en zijn bestand tegen de meest voorkomende chemicaliën, schoonmaakmiddelen en weersinvloeden.

De specialisten van Cleanbuild namen het volledige werk uit handen door de levering en montage van Cleanpanel te verzorgen. Ideaal voor wie hoge eisen stelt aan communicatie, planning, prijs en kwaliteit.

Kan jouw tankstation ook een opfrisbeurt gebruiken?
Of wil je meer informatie over onze kunststof Cleanpanel wand- en plafondsysteem? Onze deskundige adviseurs geven je graag vrijblijvend advies. Neem contact op.

Fotoreportage
Volg de voortgang van de renovatie via onderstaand fotoreportage

Renovatie rollover wasstraat Shell Sprang-Capelle

In dit project hebben we een lange verticale koof gerealiseerd met een sparing, zodat in geval van storing men makkelijk bij de machine kan.
Shell-150x150

Scheidingswand in loods

Voor D&A Electric in Ridderkerk mochten wij het Cleanpanel wandsysteem toepassen voor het creëren van scheidingswanden in hun bedrijfshal.
da-electric

Carwash in bestaand bedrijfspand in Vlissingen

Inpandige carwash bouwen? In Vlissingen realiseerde Van den Berg Schadeherstel een nieuwe roll-over wasstraat in hun bestaande bedrijfspand.
logo vlissingen van den berg

Cleanbuild Brochure

Download nu de GRATIS Cleanbuild productbrochure. Maak kennis met alle kunststof bouwproducten en vraag vrijblijvend advies of een offerte aan. Onze specialisten helpen u graag verder.

Super glad, slagvast & stralend wit – Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Benieuwd naar het product? Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden om uw carwash, tankstation overkapping, keuken of productieruimte te renoveren met de hygiënische oplossingen van Cleanbuild.

Ik wil vrijblijvend advies