Hygiënische wandpanelen Kaasmakerij Enkenbach-Alsenborn

Cleanpanel kunststof wandpanelen toegepast in kaasmakerij

Bij productieruimtes in de voedingsmiddelensector heeft hygiëne topprioriteit. Voedselproducerende bedrijven moeten voldoen aan de strenge HACCP-richtlijnen voor een brandschone werkomgeving. Cleanpanel kunststof wandpanelen dragen bij aan een hygiënische productieruimte die snel, eenvoudig en grondig gereinigd kan worden.

Project kaasmakerij op biologische boerderij Duitsland

In het Duitse Enkenbach-Anselborn zijn Cleanpanel kunststof panelen toegepast in de kaasmakerij van een biologisch-dynamische boerderij. Door het unieke kliksysteem met tweezijdige rubberen afdichting zijn de panelen vrijwel naadloos te monteren. Dat zorgt niet alleen voor een snelle montage, maar draagt ook bij aan het grote schoonmaakgemak. Naast Cleanpanel kunststof panelen is de kaasmakerij voorzien van corrosievrije kunststof deuren en kozijnen van Cleanbuild.

Uitstekend alternatief voor tegelwanden

Bij nieuwbouw- en renovatieprojecten in de voedselbranche wordt steeds vaker gekozen voor PVC wandbekleding. Cleanpanel kunststof wandpanelen zijn bestand tegen de meeste zuren en desinfectiemiddelen en ze zijn slijtvast. Dat is een groot voordeel ten opzichte van tegelwanden, waarvan het glazuur na jarenlang intensief schoonmaken beschadigd kan raken. Ook de voegen tussen wandtegels worden na verloop van tijd slechter, waardoor vuil zich kan ophopen en de wanden moeilijk schoon te houden zijn. Onze gladde, corrosievrije Cleanpanel panelen hebben dit probleem niet en zijn een uitstekend, duurzaam alternatief.

Meer informatie?

Onze adviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden van Cleanpanel voor de voedselbranche. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op

Rollover wasstraat Volvo Nijmegen

Voor een Volvo-dealer uit Nijmegen leverden en monteerden wij witte Cleanpanel kunststof panelen voor de bekleding van de rollover-wasstraat. 
volvo

Renovatie wasstraat Shell Leeuwarden

Bij de renovatie van de roll-over ruimte van Shell Leeuwarden zijn Cleanpanel kunststof panelen tegen de oude tegelwand gemonteerd.
Shell-150x150

Nieuwbouw tractorwasplaats Bedum

In de tractorwasplaats van Loonwerkbedrijf Wieringa zijn de wanden bekleed met kunststof panelen van Cleanbuild.
Wieringa - tractor wasplaats bekleding

Cleanbuild Brochure

Download nu de GRATIS Cleanbuild productbrochure. Maak kennis met alle kunststof bouwproducten en vraag vrijblijvend advies of een offerte aan. Onze specialisten helpen u graag verder.

Super glad, slagvast & stralend wit – Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Benieuwd naar het product? Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden om uw carwash, tankstation overkapping, keuken of productieruimte te renoveren met de hygiënische oplossingen van Cleanbuild.

Ik wil vrijblijvend advies