Hygiënische wandpanelen Kaasmakerij Enkenbach-Alsenborn

Cleanpanel kunststof wandpanelen toegepast in kaasmakerij

Bij productieruimtes in de voedingsmiddelensector heeft hygiëne topprioriteit. Voedselproducerende bedrijven moeten voldoen aan de strenge HACCP-richtlijnen voor een brandschone werkomgeving. Cleanpanel kunststof wandpanelen dragen bij aan een hygiënische productieruimte die snel, eenvoudig en grondig gereinigd kan worden.

Project kaasmakerij op biologische boerderij Duitsland

In het Duitse Enkenbach-Anselborn zijn Cleanpanel kunststof panelen toegepast in de kaasmakerij van een biologisch-dynamische boerderij. Door het unieke kliksysteem met tweezijdige rubberen afdichting zijn de panelen vrijwel naadloos te monteren. Dat zorgt niet alleen voor een snelle montage, maar draagt ook bij aan het grote schoonmaakgemak. Naast Cleanpanel kunststof panelen is de kaasmakerij voorzien van corrosievrije kunststof deuren en kozijnen van Cleanbuild.

Uitstekend alternatief voor tegelwanden

Bij nieuwbouw- en renovatieprojecten in de voedselbranche wordt steeds vaker gekozen voor PVC wandbekleding. Cleanpanel kunststof wandpanelen zijn bestand tegen de meeste zuren en desinfectiemiddelen en ze zijn slijtvast. Dat is een groot voordeel ten opzichte van tegelwanden, waarvan het glazuur na jarenlang intensief schoonmaken beschadigd kan raken. Ook de voegen tussen wandtegels worden na verloop van tijd slechter, waardoor vuil zich kan ophopen en de wanden moeilijk schoon te houden zijn. Onze gladde, corrosievrije Cleanpanel panelen hebben dit probleem niet en zijn een uitstekend, duurzaam alternatief.

Meer informatie?

Onze adviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden van Cleanpanel voor de voedselbranche. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op

Renovatie rollover wasstraat Shell Sprang-Capelle

In dit project hebben we een lange verticale koof gerealiseerd met een sparing, zodat in geval van storing men makkelijk bij de machine kan.
Shell-150x150

Scheidingswand in loods

Voor D&A Electric in Ridderkerk mochten wij het Cleanpanel wandsysteem toepassen voor het creëren van scheidingswanden in hun bedrijfshal.
da-electric

Carwash in bestaand bedrijfspand in Vlissingen

Inpandige carwash bouwen? In Vlissingen realiseerde Van den Berg Schadeherstel een nieuwe roll-over wasstraat in hun bestaande bedrijfspand.
logo vlissingen van den berg

Cleanbuild Brochure

Download nu de GRATIS Cleanbuild productbrochure. Maak kennis met alle kunststof bouwproducten en vraag vrijblijvend advies of een offerte aan. Onze specialisten helpen u graag verder.

Super glad, slagvast & stralend wit – Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Benieuwd naar het product? Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden om uw carwash, tankstation overkapping, keuken of productieruimte te renoveren met de hygiënische oplossingen van Cleanbuild.

Ik wil vrijblijvend advies