beeld-home

Hygiënische wandpanelen Kaasmakerij Enkenbach-Alsenborn

Cleanpanel kunststof wandpanelen toegepast in kaasmakerij

Bij productieruimtes in de voedingsmiddelensector heeft hygiëne topprioriteit. Voedselproducerende bedrijven moeten voldoen aan de strenge HACCP-richtlijnen voor een brandschone werkomgeving. Cleanpanel kunststof wandpanelen dragen bij aan een hygiënische productieruimte die snel, eenvoudig en grondig gereinigd kan worden.

Project kaasmakerij op biologische boerderij Duitsland

In het Duitse Enkenbach-Anselborn zijn Cleanpanel kunststof panelen toegepast in de kaasmakerij van een biologisch-dynamische boerderij. Door het unieke kliksysteem met tweezijdige rubberen afdichting zijn de panelen vrijwel naadloos te monteren. Dat zorgt niet alleen voor een snelle montage, maar draagt ook bij aan het grote schoonmaakgemak. Naast Cleanpanel kunststof panelen is de kaasmakerij voorzien van corrosievrije kunststof deuren en kozijnen van Cleanbuild.

Uitstekend alternatief voor tegelwanden

Bij nieuwbouw- en renovatieprojecten in de voedselbranche wordt steeds vaker gekozen voor PVC wandbekleding. Cleanpanel kunststof wandpanelen zijn bestand tegen de meeste zuren en desinfectiemiddelen en ze zijn slijtvast. Dat is een groot voordeel ten opzichte van tegelwanden, waarvan het glazuur na jarenlang intensief schoonmaken beschadigd kan raken. Ook de voegen tussen wandtegels worden na verloop van tijd slechter, waardoor vuil zich kan ophopen en de wanden moeilijk schoon te houden zijn. Onze gladde, corrosievrije Cleanpanel panelen hebben dit probleem niet en zijn een uitstekend, duurzaam alternatief.

Meer informatie?

Onze adviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden van Cleanpanel voor de voedselbranche. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op

Foto's van het project

Wij bouwen aan de mooiste projecten

Vraag nu kosteloos een Sample Pakket aan

Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven uw werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Super glad, slagvast & stralend wit – Ervaar het eerst zelf met eigen ogen. Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Download nu onze brochures

Download nu onze productbrochures en maak kennis met alle kunststof bouwproducten van Cleanbuild. Vraag vrijblijvend advies aan of een offerte op maat. Onze specialisten helpen u graag verder!

Wil je jouw project snel, vakkundig en voor een aantrekkelijke prijs laten uitvoeren?

Download dan nu onze brochure en ontdek alle voordelen van Cleanbuild.