Hygiënische wanden in Bakkerij Alkemade

In Bakkerij Alkemade zijn dagelijks acht bakkers actief, die twee winkelfialen van brood en banket voorzien. Dat is iedere dag weer een flinke klus. Gelukkig kost het onderhoud van de hygiënische wanden in de bakkerij weinig tijd, nu ze zijn bekleed met hagelwitte Cleanpanel panelen!

In bakkerijen heeft hygiëne absolute topprioriteit. Onderdeel van de HACCP-richtlijnen is dat alle productieruimtes veelvuldig grondig gereinigd moeten worden. De kunststof panelen van Cleanbuild, Cleanpanel panelen, zijn een ideale oplossing voor bakkerijen. Het oppervlak van de panelen is perfect glad, waardoor vuil en schimmels zich niet kunnen hechten en de wanden eenvoudig schoon te spuiten zijn. Daarnaast is het kunststof (hard PVC) bestand tegen de chemicaliën in veelgebruikte schoonmaakmiddelen en kan het tegen een stootje.

De witte kleur van de PVC panelen zorgt naast een hygiënische uitstraling ook voor een goede lichtverspreiding. Ruimtes met weinig ramen maken zo optimaal gebruik van het daglicht dat binnenkomt. Rondom de raamkozijnen kunnen de panelen netjes worden afgewerkt met behulp van kunststof profielen. Deze afwerking zorgt tevens voor een hygiënische aansluiting.

Hygiënische wanden en deuren

Naast kunststof panelen leverde Cleanbuild ook Cleandoor kunststof deuren aan de bakkerij uit Anna Paulowna. Ideaal – deze deuren zijn, net als de panelen, eenvoudig te monteren en zijn gemaakt van dezelfde hoogwaardige kunststoffen. Kwalitatief ijzersterke deuren, die jarenlang met veel plezier gebruikt kunnen worden.

Brandvertragend kunststof

Cleanbuild heeft ook brandvertragende panelen in het assortiment, zeer geschikt voor toepassing in ruimtes met grote ovens en andere warmtebronnen. Cleanpanel FR (Fire Retardant) is Efectis gecertificeerd en heeft een bijzonder goede brandklasse van B-S3-D0 conform EN 13501-1: 2007.

Meer weten over Cleanbuild oplossingen voor bakkerijen?
Onze adviseurs informeren u graag over de mogelijkheden van ons productassortiment. Neem gerust vrijblijvend contact op.

Twee nieuwe wasstraten voor Mercedes-Benz garage

Bij Louwman Mercedes-Benz in Tilburg staan er sinds kort twee nieuwe wasstraten tegenover elkaar te ‘shinen’. Voor dit project werd aan de bestaande garage
Cleanbuild website - Logo Louwman 500x300

Frisse wanden voor rollover wasstraat in Waalwijk

Voor een renovatieproject in Waalwijk leverde en monteerde Cleanbuild BV witte Cleanpanel panelen voor de bekleding van een rollover wasstraat.
logo bijl waalwijk

Nieuwbouw Wasboxen Wasland

Voor de nieuwe vestiging van Wasland in Stadskanaal bekleedde Cleanbuild de nieuwe wasboxen met kunststof panelen.
Logo Wasland

Cleanbuild Brochure

Download nu de GRATIS Cleanbuild productbrochure. Maak kennis met alle kunststof bouwproducten en vraag vrijblijvend advies of een offerte aan. Onze specialisten helpen u graag verder.

Super glad, slagvast & stralend wit – Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Benieuwd naar het product? Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden om uw carwash, tankstation overkapping, keuken of productieruimte te renoveren met de hygiënische oplossingen van Cleanbuild.

Ik wil vrijblijvend advies